Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 12:39:18
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitary/shop BACH??  (Prečítané 108601 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
bachmusic
nováčik
*
Príspevkov: 22

« Odpoveď #60 kedy: 09. Február , 2007, 13:01:25 »

Bodome znám pana Sivčáka a myslím , že od nás něco bere.
K nám jezdí p. Klema , Vlado Hlohovský , Kamil Grebeň , Bruno .
No pan Sivčák dřevo kupuje v Německu ( myslím si to) a ceny jsou jimé
než u kontainerových obběrů nebo klád.
Víš já se musím truchu usmát tomu DR parts. Promiň . Čínská výroba a ty čínské věci nenávidíš.
My spolupracujeme na hardware se dvěma  firmama z Koreje a jednou z Číny.
Obrovský rozdíl v kvalitě . Podívej se na chrom DR PARTS  a GOTOH z japonska.
Takový je rozdíl mezi korejou a DR PARTS z Číny.
Máme Floyd Rose z Koreje i Číny. Korea 100% kvalita , Čína - jak se povede.
Cena Korea 3x dražší.
Já ti náš korejský přes fórum neukážu.

Proč je Čína levná ? Čínský zamestnavatel platí za zaměstnance 10% odvodů státu.
Slovensko a Česko 60%.
Čínský pracovník má plat USD 200,00 , Česko usd 590,00 , hrubý výpočet.
Čína dotuje export my ne.

Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #61 kedy: 09. Február , 2007, 13:03:39 »

Sám o nástrojoch Bach vôbec nič neviem, akurát si môžem zatiaľ utvoriť malý názor od pre mňa hodnovernejších názorov ľudí, ktorých poznám, ale budem hovoriť, že sú dobré alebo zlé, až keď si ich osobne vyskúšam.
« Posledná zmena: 11. Február , 2007, 01:14:22 od Pitu » Zaznamenané

bachmusic
nováčik
*

« Odpoveď #62 kedy: 09. Február , 2007, 13:07:29 »

Pitu máš pravdu . Nechci hanět jiné značky. Já miluji hudební nástroje.
Určitě bych si Vintage koupil kdyby mě padla do ruky a ucha.
Bohužel to nemusím , protože mám velký výběr BaCH kytar.
Zaznamenané
bachmusic
nováčik
*

« Odpoveď #63 kedy: 09. Február , 2007, 13:09:45 »

Jo ještě Pitu Vintage značku znám od 1999 , kdy ji začali dovážet do Česka. Potom se ale přestala.
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 09. Február , 2007, 13:19:09 »

Pitu:Ja som Vintage držal v rukach aj som na nej hral /neviem presne typove označenie-zlatava farba,snimače "P-90"./ A odporučania: treba vybrat,treba vybrat dobry kus-však ano,ale čo je to za kvalitu značky,ked z 10 ks,su 2 dobre.Už som to tu pisal,že ked si tie 2 dobre už niekto kupil,tak čo ostane tym druhym. A to nehovorim,o tom ,že su predajne,kde maju 1-2 ks/to je jedno akej značky/.Tak čo navyberaš.
« Posledná zmena: 09. Február , 2007, 13:25:02 od rudy » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #65 kedy: 09. Február , 2007, 13:24:37 »

Pitu:Ja som Vintage držal v rukach aj som na nej hral /neviem presne typove označenie-zlatava farba,snimače "P-90"./ A odporučania: treba vybrat,treba vybrat dobry kus-však ano,ale čo je to za kvalitu značky,ked z 10 ks,su 2 dobre.Už som to tu pisal,že ked si tie 2 dobre už niekto kupil,tak čo ostane tym druhym. A to nehovorim,o tom ,že su predajne,kde maju 1-2 ks/to je jedno akej značky/.Tak čo navyberaš.

Ale ty o čom hovoríš  Huh! Aké 2 ks z 10  Huh!
Písalo sa o presne opačnom pomere, prečo robíš fámy?

Moje odporúčania sú, nie vyberaj jeden dobrý kus z desiatich (nič také som nespomínal), ale vyberaj si gitaru samostatným vyskúšaním. Daj sa ovplyvniť len natoľko, aby si si sám išiel utvoriť názor do predajní. Žmurk
« Posledná zmena: 09. Február , 2007, 13:30:29 od Pitu » Zaznamenané

rudy
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 09. Február , 2007, 13:29:46 »

Ale ty o čom hovoríš  Huh! Aké 2 ks z 10  Huh!
Písalo sa o presne opačnom pomere, prečo robíš fámy?
To bol Priklad..Prečitaj si milosk prispevky.Mna už nebavi o tom debatovat.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #67 kedy: 09. Február , 2007, 13:34:50 »

To bol Priklad..Prečitaj si milosk prispevky.Mna už nebavi o tom debatovat.
ani mňa už o tom nebaví diskutovať. Kúp si, čo chceš...  Žmurk
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #68 kedy: 09. Február , 2007, 13:56:13 »

Proč je Čína levná ? Čínský zamestnavatel platí za zaměstnance 10% odvodů státu.

...tvrdil si že za výrobné ceny, teraz tu už pcháš nejakých 10%...
Prichádzam do styku s čínskymi výrobkami, obchodne, kvalita začína dosť napredovať, sú  3 najsilnejšou ekonomikou sveta...Chlapci sa dosť snažia čo je pre naších výrobcov dosť smutné....Ale to s tými výrobnými cenami mi dosť pripadá ako obchodný turboblábol  Žmurk
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #69 kedy: 09. Február , 2007, 14:05:15 »

k tym ihlicnanom. tusim Aghatis je ihlicnan a zacina byt celkom popularnou nahradou za mahagon u niektorych vyrobcov pri nizsich radach gitar (napr ESP-LTD..)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 09. Február , 2007, 14:55:01 »

no ale fakt zaujimava debata  ha ha ha...som cital,ze robia modely aj pre lavakov,takze mozno si aj ja niekedy jednu kupim  :)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 09. Február , 2007, 15:03:40 »

inak fakt nechapem tuna niektorych ludi...kto z vas vie,ake su ceny dreva niekde v Indonezii? asi nikto..kto z vas vie v akych cenach sa pohybuje hardware,ked ho kupujete na tony? asi tiez nikto..to,ze si nejaky Fender alebo Gibson prirata k vyrobnej cene 300 %,len kvoli tomu napisu na hlave,tak to este neznamena,ze akonahle stoji gitara menej,musi to byt crep. Proste darmo tu budete o tom teoretizovat...clovek to zisti,iba ked vyskusa.
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #72 kedy: 09. Február , 2007, 15:06:45 »

Teď ke kytarám . BaCH kytary nejsou vyráběny v Číně , ale v Koreji a my se na výrobě a detailech velmi podílíme.
Brzy si budeš moci o tom přečíst na našem webu , kde právě chystáme speciální sekci o kytarách.
Jsme velmi aktivní na poli kytar a hardware.

Kytary BaCH jsou velmi kvalitní nástroje a je na nich použito velmi kvalitní dříví.
Neni to obchodní blábol , ale fakt . Vyzkoušejte přátelé.

Moj nazor je, ze tie gitary hraju presne tak, kolko stoja. Su urcene hlavne pre zacinajucich a menej majetnych gitaristov a kvalitou tomu aj zodpovedaju. Osobne (cca dva roky dozadu) som mal v ruke tie kusy (3-4) ktore boli v MADE. Najprv som isiel skusat stratocaster s „mahagonovym?“ telom. Nasucho reagoval celkom zivo, ale cez aparat hral dost nekonkretne a zahuhnano, navyse mal zle opracovane prazce, ktore pri hre dost rezali. Dalsi kus s palisandrovym hmatnikom bol o cosi lepsie opracovany, ale zvukovo bol tak isto "nezaraditelny“, tie dalsie som  potom uz len "ohmatal". Podla mna "za malo penazi malo muziky".
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #73 kedy: 09. Február , 2007, 15:40:10 »

Hmm,

zaujimave! Tuto debatu si vytlacim a zaramujem!
Vzdy ked sa budem citit ako hnup co vobec netusi o com vravi tak sa na to pozriem a bude mi lepsie!!!  :)

Inak odkedy som si nedavno kupil vintage a doteraz som nadseny, tak by som naozaj najprv vyskusal a potom komentoval!
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #74 kedy: 09. Február , 2007, 17:18:42 »

Citácia: milosk
Miloš1 prepáč, ale od teba očakávam seriózne príspevky a nie žiadne taľafatky, bla bla bla atď. Viem ako sa gitarám venuješ a snažíš sa mať o všetkom prehľad, tak sa ma nesnaž presvedčiť, že to len tak píšeš zo žartu.
Áno, bolo to z časti ironicky. Sory, keď sa to z toho ťažko vyčítavalo.
No a ohladom ihličnanov. Sám si povedal že málo kto vie že z ihličnanov sa robí .... atď. Takže môj názor bol väčšinový, štandardný. Dobre že som to načal, aspoň som sa dozvedel zase niečo nové.  Žmurk
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.