Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 04:32:20
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitary/shop BACH??  (Prečítané 108524 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #120 kedy: 04. Apríl , 2007, 12:37:31 »

takze v podstate dalsia z mnohych gitar, kde po kupe treba este investovat do HW a snimacov a bude hrat fajn..
to si vobec nemyslim. HW maju dost kvalitny (korea), a co sa tyka snimacov tak kazdemu sedi nieco ine. som predchvilov hral na troch LP BaCH a kazde hra trosku inak. zalezi na tom komu co sedi.
...a kolko si videl gitar (bavime sa o LP) za 9000 so znackovymi snimacmi?
Zaznamenané

FALLGRAPP
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #121 kedy: 04. Apríl , 2007, 12:48:02 »

nemyslel som do 9000..myslel som celkovo. proste preco nedaju do vyroby model, ktory bude mat kvalitny HW a snimace aby gitarista s vacsimi narokmi nemusel hned menit zopar veci? hoc aj za vyssiu cenu. a take alibisticke reci typu "nas HW a snimace su kvalitne..." nech si nechaju, ktori obchodnik si prizna opak aj ked je to pravda? ale uz sa tu o tom bavilo. sympatickejsie je mi riesenia: kupim gitaru a jedinou mojou starostou bude kedy menit struny..
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #122 kedy: 04. Apríl , 2007, 13:00:07 »

nemyslel som do 9000..myslel som celkovo. proste preco nedaju do vyroby model, ktory bude mat kvalitny HW a snimace aby gitarista s vacsimi narokmi nemusel hned menit zopar veci? hoc aj za vyssiu cenu. a take alibisticke reci typu "nas HW a snimace su kvalitne..." nech si nechaju, ktori obchodnik si prizna opak aj ked je to pravda? ale uz sa tu o tom bavilo. sympatickejsie je mi riesenia: kupim gitaru a jedinou mojou starostou bude kedy menit struny..
ale wed co tu riesis?? gitarista s vacsimi narokmi bude menit snimace aj na gitare ako Fender deluxe!!!
...a tu gitaru si v ruke nedrzal a ani nepocul!!
Subjektivny nazor ffampa ze jemu zvuk nesedi a ze by menil snimace uplne berem. Hral na tom.
si tu nechcem BaCHy neak zastavat, ale je asi pre vela ludi nepochopitelne, ze nieco lacne moze byt aj dobre...
Zaznamenané

FALLGRAPP
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #123 kedy: 04. Apríl , 2007, 13:09:11 »

nechajme to tak Žmurk zatial mam svoj nazor, budem velmi milo prekvapeny ak by mi napr "bachy" tento nazor zmenili..zatial nemam dovod mysliet si opak.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #124 kedy: 04. Apríl , 2007, 13:11:36 »

Nedávno sa u mňa stavil Rudy so svojím Bachom.Gitara vyzerá výborne,lak je veľmi slušný.Krk je trochu tenší oproti origošu.Hrá sa na tom dobre,zvuk bol mierne tenší a  plechovejší-tam by som si hneď vymenil snímače.Inak v danej cenovej triede pohoda.
Takze ma ta gitara vobec nieco spolocne s LP, okrem vzhladu? Zasa v tejto cene by to nikto ani necakal.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #125 kedy: 04. Apríl , 2007, 13:16:21 »

Martinlm - to mas taku otazku... Su Vintage LP naozaj LP ? Hral som na tom chvilu - a malo to s LP vela spolocne aj zvukom, aj pocitom z hry. Ale aj tak to bola trochu ina gitara... To je tak pri vsetkych "nepravych" LP. Aj moj LP nie je ako uplne "pravy" LP, som zvedavy, ako si povedie Tvoj... A to nehovorim o Epi LP, ako su od "pravych" LP daleko  Ja som čert..
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #126 kedy: 04. Apríl , 2007, 13:46:22 »

Do gitar Vintage sa davaju snimace a hardware Wilkinson, co je o par stupnov lepsie ako no name seriove cinske, korejske. Preto su tieto gitary aj drahsie ako klasicka cinska produkcia.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #127 kedy: 04. Apríl , 2007, 14:21:49 »

Do gitar Vintage sa davaju snimace a hardware Wilkinson, co je o par stupnov lepsie ako no name seriove cinske, korejske. Preto su tieto gitary aj drahsie ako klasicka cinska produkcia.

Za Sraty moze potvrdit s pozitivnym dojmom navrch :)
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #128 kedy: 04. Apríl , 2007, 14:47:06 »

Ľudia, čo takto urobiť porovnávací test Les paulov?

Progrocker má originál, Rastis má Pearl, nech sa k tomu pridá jeden Epiphone,  nejaký Vintage z On Boardu, nejaký Bach a eventuélne jedna - dve ďalšie ázisjké kópie. Jeden - dva slušné aparáty, laptop s mikrákom na nahrávanie a ideme, nie? A potom na pivo.

Sorry za OT, komu to pripadá ako dobrý nápad, nech založí tému, alebo to tu zmaže.

Aspoň by sa videlo ako si Bachy vedú v porovnaní s Epi a Vintage.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #129 kedy: 04. Apríl , 2007, 14:58:09 »

altostratus: velmi dobry napad a stoji za zvazenie  Bravooo
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #130 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:10:09 »

Tie snimače,čo mam na Bach ja,su kvalitnejšie ako väčšina no name snimačov s ktorymi som sa stretol.A tak isto mechanika,kobylka,strunik. Tažko možeš čakat na 9000 tis.gitare snimač za 3-4 tisicky.Aj keby ho tam davali a cena by bola vyššia,nie každemu musi vyhovovat.Takto je to na hračovi, pokial mu gitara vyhovuje či snimač/podla svojho "vkusu"/ vymeni alebo nie.Ja zatial tu potrebu necitim. Samozrejme,že zvuk je trochu tenši a plechovejši a ma slabši vystup /v porovnani s FFamp  SD SH-4 Trembuckerom,alebo mojim SH-6 /ale nie je to až tak špatne.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #131 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:10:40 »

test + clanok, dobry napad.
Zaznamenané

o-yep sro
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #132 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:14:47 »

test + clanok, dobry napad
test + clanok + nahravky z porovnavania, este lepsi napad  Žmurk
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #133 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:17:42 »

Takze ma ta gitara vobec nieco spolocne s LP, okrem vzhladu? Zasa v tejto cene by to nikto ani necakal.
Martinlm: Sa mi pači,že si položil otazku a sam si aj odpovedal.Ale zaujmalo by ma kolko ludi by na nahravke /komplet kapela/ rozoznalo čo je Bach a čo Gibson . ha ha ha
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #134 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:19:06 »

Rudy - nikto :). Mas z Bacha radost, naplnil Tvoje ocakavania, prekvapil Ta niecim ?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.