Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 04:29:37
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitary/shop BACH??  (Prečítané 108522 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #135 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:22:18 »

preto som nespominal ukazky. lebo ak sa spravia narychlo, tak ich nikto nerozozna a ak sa budu robit poriadne, tak sa ich nedockame Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #136 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:29:19 »

Ono je to cele take - gitara ma byt pekne spravena, ma byt dodrzany nejaky typ a kvalita materialov, ma to byt podla moznosti normalne osadene a zvysok je uz inde. Robit nejake porovnavania, nahravat z toho ukazky a cojaviem co... Pride mi to zbytocne. Ako Rudy povedal - kto to v nahravke, na podiu rozozna ? To ani nejde rozoznat podla mna. Cele je to nakoniec potom iba o pocite gitaristu, ci sa mu na tom dobre hra a ci vie z toho vydolovat to svoje. A ci mu chyba alebo nechyba logo na hlave. Viem, ze tu kecame o vsetkom a porovnavame vsetko, hodnotime podla fotiek... to je vsetko fasa a robme to nadalej, ale v nastroji to nie je - na to nezabudajme  Popiskujem si

Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #137 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:36:30 »

Rudy - nikto :). Mas z Bacha radost, naplnil Tvoje ocakavania, prekvapil Ta niecim ?
Prekvapil ma :Kvalitna povrhova uprava /fakt so ho prešiel  centim. po centimet. a nenašiel so žiadnu vadu/,   začistene pražce/nebyva častym zvykom v tejto cenovej kategorii a aj vo vyššich/,    mechanika drži /ladenie/,    prijemny krk,    da sa nastavit nizky action,     potaky bezproblemove,a čo ma najviac prekvapilo-dobry sustain. Je to sama chvala,ale nemožem inak / v tejto cenovej kategorii skratka-super/ .Vyhrada ku kobylkovemu snimaču-to už som napisal v predch.prispevku. Tak za mesiac zas niečo napišem- hlavne som zvedavy,čo sa bude diat s drevom.
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2007, 15:39:15 od rudy » Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #138 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:44:42 »

Kde na Slovensku sa dá gitara Bach vidieť a vyskúšať?
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #139 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:47:38 »

V Trenčíne  Žmurk
Zaznamenané

FALLGRAPP
rudy
Hosť
« Odpoveď #140 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:49:03 »

V Trenčíne  Žmurk
Alebo u mna doma./15 km od Trenčina/ Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #141 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:53:19 »

Ale zaujmalo by ma kolko ludi by na nahravke /komplet kapela/ rozoznalo čo je Bach a čo Gibson . ha ha ha

Podla nahravky. Ak by bola kvalitna (nie zrovna cez laptop s jednym sumiacim mikrofonom), tak sa daju rozoznat aj dva Gibsony navzajom - mal som vela ukazok z takych porovnani z Lespaulfora.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #142 kedy: 04. Apríl , 2007, 15:56:43 »

V Trenčíne  Žmurk
... ale ja mam LPcka, SGcka, Straty, Explorera, Veecko, kopiu ibaneza.... Popiskujem si
Zaznamenané

FALLGRAPP
rudy
Hosť
« Odpoveď #143 kedy: 04. Apríl , 2007, 16:02:04 »

V Trenčíne  Žmurk
... ale ja mam LPcka, SGcka, Straty, Explorera, Veecko, kopiu ibaneza.... Popiskujem si
Ja mam len jedneho Bacha.   Neboj sa MaTeS, nezoberiem Ti kšeft. Bavím sa skvele
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #144 kedy: 04. Apríl , 2007, 16:06:54 »

Ono je to cele take - gitara ma byt pekne spravena, ma byt dodrzany nejaky typ a kvalita materialov, ma to byt podla moznosti normalne osadene a zvysok je uz inde. Robit nejake porovnavania, nahravat z toho ukazky a cojaviem co... Pride mi to zbytocne. Ako Rudy povedal - kto to v nahravke, na podiu rozozna ? To ani nejde rozoznat podla mna. Cele je to nakoniec potom iba o pocite gitaristu, ci sa mu na tom dobre hra a ci vie z toho vydolovat to svoje. A ci mu chyba alebo nechyba logo na hlave. Viem, ze tu kecame o vsetkom a porovnavame vsetko, hodnotime podla fotiek... to je vsetko fasa a robme to nadalej, ale v nastroji to nie je - na to nezabudajme  Popiskujem si

Toto je presne aj moj nazor. Niektori ludia tu robia z toho fakt hotovu vedu. Ja neviem,preco si niekto mysli,ze ked si zoberie do ruk original Gibson za 80 tisic,ze odrazu to bude bohovo hrat. Zaklad je vediet hrat. Ked zoberie H.Toth do ruk gitaru Vintage /alebo aj BACH alebo hocijaku podobnu/ tak na tom zahra tak,ze sa doserem.

Pokial ta gitara vyzera dobre,nema ziadne viditelne vady,tak proste je to vsetko o tom,ci sa cloveku na tom dobre hra,alebo nie. Uz tu bolo velakrat spominane,ze niekto mal orig. Fendra a hralo to horsie,ako mexicka kopia. Takze cena v konecnom dosledku negarantuje aj kvalitu. Je to vsetko o vybere a pocite pri hrani.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #145 kedy: 04. Apríl , 2007, 16:25:13 »

Ono to je zase ale tak trochu aj o tom, ze ked niekto povie, ze nejaky Gibson LP nehra, tak zohladnuje pri tom ovela prisnejsie meritka vzhladom k vyssej cene, ako pri tom Epi LP trebars. A naopak, ak niekto povie pri 10 litrovej gitare, ze hra popici, vela tej gitare odpusta vzhladom k nizsej cene. Aby sme zase nerobili opacny extrem, ze 8 litrove a 80 litrove gitary su to iste a chce to len dobre vyberat :).
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #146 kedy: 04. Apríl , 2007, 16:28:00 »

V Trenčíne  Žmurk
Ja mam len jedneho Bacha.   Neboj sa MaTeS, nezoberiem Ti kšeft. Bavím sa skvele
no som si prave vydychol Nechajte ma vydýchať
pridi vyskusat aj s ffampom dajake straty
Zaznamenané

FALLGRAPP
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #147 kedy: 04. Apríl , 2007, 18:26:23 »

Ked zoberie H.Toth do ruk gitaru Vintage /alebo aj BACH alebo hocijaku podobnu/ tak na tom zahra tak,ze sa doserem.

No a myslis, ze kebyze napr. Henry zobere do ruk orig. Gibson tak na tom nezahra tak, ze sa doseres 2krat?     Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #148 kedy: 04. Apríl , 2007, 18:41:42 »

Misko - ak by si bol schopny z jeho nahravok identifikovat, ktore sola nahraval na akej gitare, tak je to mozne :)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #149 kedy: 04. Apríl , 2007, 19:05:25 »

Ked zoberie H.Toth do ruk gitaru Vintage /alebo aj BACH alebo hocijaku podobnu/ tak na tom zahra tak,ze sa doserem.

No a myslis, ze kebyze napr. Henry zobere do ruk orig. Gibson tak na tom nezahra tak, ze sa doseres 2krat?     Žmurk

nie nemyslim..znacka gitary na toto nema vobec ziadny vplyv  :)..to je o niecom inom Žmurk..teda zas nemyslim Jolanu a podobne vyrobky..aby ma tu zas niekto za nieco nechytal ha ha ha
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.