Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
18. November , 2024, 15:30:05
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: RITCHIE BLACKMORE & BLACKMORE´S NIGHT (UK)  (Prečítané 7697 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #15 kedy: 14. Február , 2007, 11:51:18 »

je to urcite velka legenda, album made in japan je vyborny a ritchie sa mi na nom velmi paci. skoda ze nepokracuje v tom v com je dobry. nieje asi nic horsie ako ked ego totalne zaslepi cloveka.
Nebol podobny pripad nahodou aj Axl Rose ?  Som frajer
« Posledná zmena: 14. Február , 2007, 11:57:03 od Zvuk » Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #16 kedy: 14. Február , 2007, 11:58:55 »

dalo by sa polemizovat urcite :)
Zaznamenané

o-yep sro
rudy
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 14. Február , 2007, 12:15:44 »

je to urcite velka legenda, album made in japan je vyborny a ritchie sa mi na nom velmi paci. skoda ze nepokracuje v tom v com je dobry. nieje asi nic horsie ako ked ego totalne zaslepi cloveka.
Nebol podobny pripad nahodou aj Axl Rose ?  Som frajer
Alebo aj spevak Teamu. ha ha ha
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #18 kedy: 15. Február , 2007, 08:27:06 »

...mno, popri tom tom vsetkom negativnom ale treba zdoraznit hlavne jednu zakladnu vec. Kedze ide o hudobnika, tak asi najdolezitejsiu - a to jeho skvelu hudbu!!! U mna osobne vedie na celej ciare, co sa tyka hlavne 70 - tych rokov, ciastocne aj 80-tych. Hlavne v tvorbe sk. Rainbow sa prejavil ako vynikajuci skladatel, ktory velmi citlivym sposobom pracoval s melodikou, podla mna je tvorcom tych najkrajsich melodii v hardrocku vobec. Dal by som do pozornosti tusim posledny album Rainbow v omladenej zostave, ktory vysiel v roku 1995 pod nazvom Strainger in Us All, ktory obsahuje vyborne pesnicky. Ak si vezmeme historiu skupiny, tak ci uz v dobach Dia, Bonetta, ci Joe Lynn Turnera, to boli vyborne songy. Jeho gitarovy styl by som hodnotil asi tak, ze oproti jeho skladatelskej zrucnosti je o trochu pozadu, mne ten jeho styl pripada trochu suchy. Ked som videl (tusim Brnenske) zive vystupenie sk. Deep Purple tak ma dost omracila jeho hra, lebo oproti platniam hra na koncertoch o cosi dravsie a zivsie, bol to skvely zazitok.
Zaznamenané
HotRod
nováčik
*
Príspevkov: 26

« Odpoveď #19 kedy: 15. Február , 2007, 15:55:57 »

...mno, popri tom tom vsetkom negativnom ale treba zdoraznit hlavne jednu zakladnu vec. Kedze ide o hudobnika, tak asi najdolezitejsiu - a to jeho skvelu hudbu!!!

to je vsetko pravda a plne s tebou suhlasim....ale co z toho ked mu na koncerte drbne v bedni a tu skvelu hudbu nehra....a dokedy maju ludia chodit na jeho koncerty kym ho chytia v dobrej nalade....keby nebol taky nafukany alebo neviem ako by som to nazval,tak by bol pre mna naj muzikant...a ja nie som prvy, ktory ma takyto negativny zazitok. dokonca je to aj nafilmovane na tom spominanom DVD.
« Posledná zmena: 15. Február , 2007, 15:56:57 od HotRod » Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #20 kedy: 15. Február , 2007, 16:53:33 »

...mno, popri tom tom vsetkom negativnom ale treba zdoraznit hlavne jednu zakladnu vec. Kedze ide o hudobnika, tak asi najdolezitejsiu - a to jeho skvelu hudbu!!!

to je vsetko pravda a plne s tebou suhlasim....ale co z toho ked mu na koncerte drbne v bedni a tu skvelu hudbu nehra....a dokedy maju ludia chodit na jeho koncerty kym ho chytia v dobrej nalade....keby nebol taky nafukany alebo neviem ako by som to nazval,tak by bol pre mna naj muzikant...a ja nie som prvy, ktory ma takyto negativny zazitok. dokonca je to aj nafilmovane na tom spominanom DVD.

...ale ved jasne, ja sa nehadam..toto je hodnotenie jeho osoby, osobnosti..a iste mas pravdu. Ja som sa sustredil na jeho muzikantske kvality, to je vsetko. Mozno je dobre, ze som ho nezazil tak ako ty:)
Zaznamenané
Golev
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #21 kedy: 15. Február , 2007, 17:59:35 »

14.4. (sobota)

RITCHIE BLACKMORE & BLACKMORE´S NIGHT (UK)
divadlo Aréna - Bratislava (SK), info: www.doubleheadpro.com

na tej stranke som nenasiel nic konkretne... je to tam niekde?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #22 kedy: 15. Február , 2007, 18:20:35 »

Nenasiel som ani ja.
Zaznamenané

PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #23 kedy: 08. Apríl , 2014, 14:00:22 »

Škoda, že jeho tvorba v BN už na posledný CD je už tak trochu rovnaká oproti prvým CD z obdobia Shadow of the moon, Under a violet moon alebo Fires at midnight. To boli skvelé CD. Rovnako sa mi páčilo aj CD Ghost of a rose. Od tohoto CD už badám takú "rovnakosť" v tvorbe. Síce ma ešte stále prekvapuje ale niektoré jeho výbehy v sólach a použitie určitých zvukov v celkovom aranži už poznám...
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.187 sekund, 23 otázok.