Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2018, 09:17:43
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: multiefekt na nahravanie  (Prečítané 1439 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
ipon1
nováčik
*
Príspevkov: 16


« kedy: 09. Február , 2007, 10:04:01 »

môzete mi niekto poradiť ,odporucit kvalitny multiefekt na nahravanie,hlavne aby nesumel ako blazon
mohol by mat vsebe aj nejakeho aut.bubenika,metronom (ci to tam vôbec byva),na domace cvicenie
dík
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 372


beercompatibile


« Odpoveď #1 kedy: 09. Február , 2007, 10:17:22 »

môzete mi niekto poradiť ,odporucit kvalitny multiefekt na nahravanie,hlavne aby nesumel ako blazon
mohol by mat vsebe aj nejakeho aut.bubenika,metronom (ci to tam vôbec byva),na domace cvicenie
dík

Servus,

ZOOM PS04 - mam dva! Kupil som novy lebo stary bol pokazeny, ale ukazalo sa, ze mol len zly konktor :)

je to 4 stopy hdd recording, vstupy mic., git., linka, kopec efektov na gitaru a kopec na mastering, automaticky programovatelny bubenik a automaticky programovatelny basak :)

nove 13000 v predajni muziker
predam za 9 000

http://www.muziker.com/Default.aspx?content=detail&nid=3&nparams=kod_id:104158
http://www.zoom.co.jp/english/products/ps04/index.php
« Posledná zmena: 09. Február , 2007, 10:28:47 od beercompatibile » Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
Darthez
miestny štamgast
******
Príspevkov: 2196



« Odpoveď #2 kedy: 09. Február , 2007, 11:00:08 »

v muzikeri je cena ina Žmurk
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
beercompatibile
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 372


beercompatibile


« Odpoveď #3 kedy: 09. Február , 2007, 11:03:28 »

A to je pravda je tam 10000,-
Este pred tyzdnom bola ina.  ?§!.
Opravujem teda ponukam za 7000,- a ospravedlnujem sa. No nechcel som klamat, inak by som tam nedal link.
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
ipon1
nováčik
*
Príspevkov: 16


« Odpoveď #4 kedy: 09. Február , 2007, 11:46:37 »

ok! v pohode :)
je vôbec v nejakom multiefekte zabudovany aj metronom?
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 372


beercompatibile


« Odpoveď #5 kedy: 09. Február , 2007, 11:49:32 »

ok! v pohode :)
je vôbec v nejakom multiefekte zabudovany aj metronom?

Samozrejme, ze ked je tam bubenik tak je tam aj clip  Som frajer
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
ipon1
nováčik
*
Príspevkov: 16


« Odpoveď #6 kedy: 09. Február , 2007, 12:54:50 »

 :drink:dik
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.117 sekund, 22 otázok.