Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 09:35:17
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANEURYSMA - Koncerty  (Prečítané 49237 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #150 kedy: 21. November , 2008, 16:13:18 »

Jasne  ha ha ha pozri si v kalendari 30.februar  Žmurk Bavím sa skvele
zatica je meno ? nachadza sa to v kalendari ? bez srandy.
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #151 kedy: 21. November , 2008, 16:22:28 »

Ja som 29 február.Raz za 4 roky.Tak môžme spolu slavit  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #152 kedy: 21. November , 2008, 19:32:48 »

henten s tym kolenom pojebanym moze pit?  Na zdravie!
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #153 kedy: 22. November , 2008, 09:45:25 »

Koncert sa mi veľmi páčil aj keď som bol len do konca Aneurysmy. Prvá kapela bola dobre zohratá ale na p*ču. Bavím sa skvele Premenoval by som ich na Metallica/Iron Maiden revival. Spevák má hlas ako JH a gitarista hrá na hovno ako KH. Bavím sa skvele Aneurysma ma veľmi príjemne prekvapila. To čo som počul na nete je sto krát horšie ako to, ako zahrali na koncerte. Zdravíčko Máte vlastný štýl, aký som ešte nepočul a to sa mi na vás páči. Bubeník hral perfektne-tak isto aj gitarista a frontman, chybičky ktoré tam boli nebudem riešiť. Žmurk Vadimov krst bol, dajme tomu že zaujímavý. Bavím sa skvele Len aby vás za chvíľu nepúšťali v rádiu. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #154 kedy: 22. November , 2008, 10:37:32 »

Jasne, Sipko riadne daval, furt burcoval divakov a ak prave nie, tak urcite vypekal nejake riffy a vrtel hlavou :)

Aj hento solo, co sa vam tak nepacilo zahral perfektne, teda nebavme sa o nedotiahnutych tonoch a pod, ale dal si zalezat, aby to bolo pritazlive aj pre oko divaka :)

Studio Preamp a 50/50 bola velmi pekna kombinacia.

Napr. prvy song bol urcite lepsie zahrany ako na CDcku.
Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #155 kedy: 22. November , 2008, 10:41:36 »

Áno, ozvučenie bolo veľmi dobré, ale basa tam podľa mňa moc vyčnievala. A CD som nepočul. Popiskujem si
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #156 kedy: 22. November , 2008, 11:10:39 »

Jasne, Sipko riadne daval, furt burcoval divakov a ak prave nie, tak urcite vypekal nejake riffy a vrtel hlavou :)

Aj hento solo, co sa vam tak nepacilo zahral perfektne, teda nebavme sa o nedotiahnutych tonoch a pod, ale dal si zalezat, aby to bolo pritazlive aj pre oko divaka :)

box bol aky?
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #157 kedy: 22. November , 2008, 11:16:09 »

Videl som len kusok koncertu kapely Aneurysma a bolo to take mile, chalani sa snazili, hralo im to , neriesim drobne chybicky, urcite to ma potencial a na to kolko maju rokov, to bolo velmi dobre. Len by si to zasluzilo trosku lepsi zvuk, ale inak super.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #158 kedy: 22. November , 2008, 11:52:41 »

Semish, nejaky si prisny, mal si dobehnut dopredu, zvuk bol ok :)

kaolko, 1936. Dobre to hralo, zahral by som si na tom hned :)
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #159 kedy: 22. November , 2008, 12:36:37 »

no vazeni, uplne zle pisete, mam pocit, ze ste boli na inom koncerte - cele to bolo takto:

najlepsia kapela vecera jednoznacne Eagleheart. Naslapane vlastne songy, popici zvuk, popici hracska uroven, popici vokaly. Vsetko tak popici, ze mi bolo az luto ako je tam malo ludi. Dufam, ze aspon zaplatene dostali. Kupil som si inak CD a je vyborne. Skoda zvuku na nom, ktory mi nazivo pripadal ovela stavnatejsi, ale napisane aj zahrate stobohovo. Myslim, ze na slovensku nie je ziadna takato undergroundova kapelka, ktora by sa na nich chytala.

druha najlepsia kapela - kamorthon. Vlastne songy celkom slapu, akurat su niektore umelo natiahnute a niektore akoby obohrate uz inou kapelou, to kazdy pocul zrejme, ze sa tam da zacat nudit. Ale treba to brat, ze metalovy rokenrol a myslim, ze sa to uplne v pohode da. Boli tam aj vyborne songy. Hlavne su chalani popici zohrati a maju dobry zvuk, v ktorom si vsetko pekne sadne. Ked popracuju na songwritingu, bude to velmi velmi solidna kapelka, ktorej CD si tiez rad kupim. Btw: riso - to nakonci, co hrali, bolo medley prevzatych veci, bol tam maiden aj metallica, takze som to uzavrel, ze tvoj dojem prameni prave z toho.

Aneurysma jednoznacne najslabsia zo vsetkych. Iste, niekto toho cierneho petra potreboval vytiahnut, vcera vecer to boli oni. Spev FALOSNE. Vsetko ostatne bolo relativne v poriadku, ale na speve treba zamakat. Aj Marek z Kamorthonu siel obcas mimo, ale vacsinou sa drzal vramci nejakej tej intonacnej tolerancie. Spevak z Aneurysmy lietal ako uplne strateny, je to skoda, lebo hned ako stichol, muzika sa celkom dala. Dalej bolo vidno, ze kapela nema uplne jasno v zvuku - kazdy si nakruti svoje a pustia sa do toho bez ohladu na to, aky gulas je z toho vonku. Gitary boli na stredoch zbytocne vysoko, ked hrali obidve + spev. Inak ale v pohode.

Keby som to mal hodnotit bodmi od 0 do 10, kde nula je kanal, otrava, podme domov a predtym niekoho zastrelme a 10 popici zazitok, skapal som, rok nebudem o inom hovorit, tak aneurysma ma 5, kamorthon 6 a eagleheart 8

« Posledná zmena: 22. November , 2008, 12:46:32 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #160 kedy: 22. November , 2008, 13:22:19 »

riso - to nakonci, co hrali, bolo medley prevzatych veci, bol tam maiden aj metallica, takze som to uzavrel, ze tvoj dojem prameni prave z toho.
druha najlepsia kapela - kamorthon.

Práveže som to hovoril už v polke koncertu a keď to začali hrať len som sa pousmial. Beeee Na zdravie! Bol som len na dvoch kapelách, a s tým že Kamorthon bola druhá najlepšia kapela súhlasím. ha ha ha
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 13:50:41 od Rišo » Zaznamenané
Bonifac
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

Bassgitarový mág

« Odpoveď #161 kedy: 22. November , 2008, 13:29:04 »

Áno, ozvučenie bolo veľmi dobré, ale basa tam podľa mňa moc vyčnievala. A CD som nepočul. Popiskujem si
možno to bol zámer.. Popiskujem si
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #162 kedy: 22. November , 2008, 13:33:22 »

Tiež súhlasím s Iggym. Na celý Eagleheart som neostal, videl som iba časť ich setu, ale šlapalo im to. Obzvlášť obom gitaristom. Veľmi dobrá undergroundová kapela, no IMHO s trochu neoriginálnym songwritingom. Takých Helloweenov, Stratovariusov a Edguyov je už dosť veľa a ja som v tvorbe EH nepočul nič, čo by ich nejako vypichlo z tejto záplavy speedových kapiel. To, čo odohrali, ale odohrali veľmi dobre a zohrato. Tiež mi bolo ľúto, že na nich neostalo viac ľudí, lebo by si to zaslúžili. Jednoznačne naj kapela večera.

Dobrý dojem na mňa urobil aj Kamorthon, dávam mu striebro. Dajte dokopy 2/3 Metallicy a 1/3 Iron Maiden a dostanete Kamorthon. Fakt ale je, že sú zohratí. Spevák/gitarista hrá celkom slušné veci na to, že do toho aj celkom slušne spieva. Len sóla by mal prenechať tomu druhému, celkom mu šlapali. Kamorthon dokázali zaujať publikum, mali fajn dramaturgiu. Koncert sa odsýpal bez zbytočných zdržaní a pokecov a tak to má byť. Páčili sa mi.

No a najslabším článkom večera bola aj podľa mňa Aneurysma, sorry. O poznanie slabší zvuk ako Kamorthon, alebo Eagleheart a o poznanie slabší výkon aj na pódiu. Dvojsóla im zneli nejako divne, akoby tam vymýšľali nejaké netradičné harmónie. Zbytok povedal Iggy.
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #163 kedy: 22. November , 2008, 13:57:14 »

no bolo to pekne, lubilo sa mi to :) aneurysma sa dost zlepsila, chalani povyrastli Žmurk
kamorthon boli velmi pekne zohrati, slapalo im to pekne. Ale zial patria do tej skupiny kapiel, ktore je az velmi upata na svoje idoli :)
no a eagleheart boli najlepsi, vlemi pekne zohrate technicky narocne a pekne zvladnute. Len henten styl speed metalu, patri zail medzi tie "odbocky"metalu kde je len slepa ulicka a clovek tam uz nic nove nespravi...
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #164 kedy: 22. November , 2008, 14:02:52 »

Mne je jedno, siel som na Aneurysmu, pozrel som 3 songy, ktore su podla mna dobre a bol som spokojny. Toto nie su preteky, kto je lepsi a kto horsi.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.