Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 11:42:18
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANEURYSMA - Koncerty  (Prečítané 49317 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #165 kedy: 22. November , 2008, 15:19:31 »

...Toto nie su preteky, kto je lepsi a kto horsi.
to je pravda, preto tam ani nikto nerozdaval za to ceny.
na druhej strane je tiez pravda, ze niekto BOL lepsi a niekto BOL horsi  Som frajer

...henten styl speed metalu, patri zail medzi tie "odbocky"metalu kde je len slepa ulicka a clovek tam uz nic nove nespravi...
p*čovina. to co je za termin 'slepa ulicka' v hudbe? a ten vas thrash neni slepa ulicka? dano to trafil, ze v ich songwritingu bude niekde pes zakopany, ale to nema nic so zanrom ako takym.
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 15:22:04 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #166 kedy: 22. November , 2008, 15:37:02 »

skoda ze sem nechodia tí ludia co boli prve tri metre od podia natlaceny a ziapali headbangovali a uzivali si koncert ako sa len dalo Na zdravie!
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #167 kedy: 22. November , 2008, 15:45:45 »

skoda ze sem nechodia tí ludia co boli prve tri metre od podia natlaceny a ziapali headbangovali a uzivali si koncert ako sa len dalo Na zdravie!
neviem ci je to skoda. skor by som povedal, ze je dobre, ze nechodia sem ale na tie koncerty  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #168 kedy: 22. November , 2008, 17:01:03 »

Vcera bolo vidno do akej miery sa podpisuje zohratost kapely pod celkovy dojem z vystupenia. Bolo vidno, ktora kapela ma nejmenej skusenosti a ktora najviac.
Aj ked Kamorthon su mladi chalani ktori si hraju popri skole, lebo ich to bavi, tak kazdy jeden ich koncert vyzera ako od profi kapely. Zohratostou a zvukom pocnuc, imageom a dramaturgiou konciac. Este som nevidel bratislavsku kapelu, ktora by si pustila na zaver koncertu velkolepe symfonicke outro. Žmurk Ja som im to zozral.

Aneurysma bola v tomto smere v plienkach. Spevak, tichy introvert, ktory vobec nekomunikoval s ludmi, v podstate ani s kapelou, ale zato si zotrikrat vulgarne do mikrofonu zanadaval, aby dal najavo aky je tvrdas. Mne to prislo dost ako poza. Najlepsie sa pozeralo aj pocuvalo Sipka. Vsetku pohybovu zdatnost ostatni clenovia pred vystupenim zrejme odovzdali jemu. Pesnicky celkom aj slapali, no nenasiel som v nich nic, co by som si zapamatal. No vadilo mi neladenie ci uz gitar, alebo spevu. Hlavne gitary boli v dvojsolach miestami nepocuvatelne.

Eagleheart je naslapana kapela, to uz bolo povedane. Ich cdcko by som si asi viac krat po sebe nepustil, kedze som sa takeho speedu uz napocuval dost a v ich hudbe nepocujem nic nove, co by som uz v inych kapelach nepocul. Gitaristi su vyborni, spevak tiez, kapela slape. Drzim im palce.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #169 kedy: 22. November , 2008, 17:18:43 »

p*čovina. to co je za termin 'slepa ulicka' v hudbe? a ten vas thrash neni slepa ulicka? dano to trafil, ze v ich songwritingu bude niekde pes zakopany, ale to nema nic so zanrom ako takym.
thrash sa vyvyja, vidis rozdiely v trashy od osemdesiatych rokov ako ho hral destruction, a krator a potom ako ho hrali megadeth alebo metalica? dnes sa hra zasa inac...
ale ako sa vyvyjal  speed metal??? ak mi to vysvetlis budem rad, ze si v tomto smere teda mozem doplnit vedomosti :) lebo zatial co som videl kapely kazda v tomto zanri ma velmi vela spolocneho...
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #170 kedy: 22. November , 2008, 17:19:17 »

Semish, nejaky si prisny, mal si dobehnut dopredu, zvuk bol ok :)

kaolko, 1936. Dobre to hralo, zahral by som si na tom hned :)

Som prisny, ale hlavne som uz stary, hluchy a "prekoncertovany" , mna nebavi chodit na nase koncerty, nie este na cudzie :).
Podla mna to mohlo mat vacsie gule, ale inak samozrejme celkom pochvala, aj ked mi jedno take dvojhlasne solo skoro odtrhlo moje velke hluche usi :).
Nepoznal som tie songy, verim ze keby som to mal napocuvane , tak by som si to asi aj uzival, aj ked ma takato muzika zial velmi nebavi.

Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #171 kedy: 22. November , 2008, 17:21:36 »

Som prisny, ale hlavne som uz stary, hluchy a "prekoncertovany" , mna nebavi chodit na nase koncerty, nie este na cudzie :).
Podla mna to mohlo mat vacsie gule, ale inak samozrejme celkom pochvala, aj ked mi jedno take dvojhlasne solo skoro odtrhlo moje velke hluche usi :).
Nepoznal som tie songy, verim ze keby som to mal napocuvane , tak by som si to asi aj uzival, aj ked ma takato muzika zial velmi nebavi.

a kde chces potom kurna ukazovat svoje prenadherne gitarle  Bavím sa skvele ??
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #172 kedy: 22. November , 2008, 17:25:07 »

a kde chces potom kurna ukazovat svoje prenadherne gitarle  Bavím sa skvele ??

Tie preglejkove a tie co ich mam vsetky predat a kupit si jednu poriadnu? :)

Ved prid na navstevu , rad ti ich ukazem a poziciam :).
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #173 kedy: 22. November , 2008, 17:54:07 »

Ved prid na navstevu , rad ti ich ukazem a poziciam :).
No kamaraaade tak toto si budem pamatat Žmurk dakujem za pozvanie a urcite ho vyuzijem :) mas aj satrosovu gitarlu ? :)
Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #174 kedy: 22. November , 2008, 18:11:36 »

To je teda riadna blbosť. Po 1. je tam väčšinou najhorší zvuk
                                                    2. väčšina ľudí tam je najebaných čo ani tú hudbu nevnímajú Žmurk
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 11:05:24 od Rišo » Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #175 kedy: 22. November , 2008, 18:13:21 »

boha jake cintlavky  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #176 kedy: 22. November , 2008, 18:15:33 »

To je teda riadna blbosť. Po 1. je tam najhorší zvuk
                                                    2. väčšina ľudí tam je najebaných čo ani tú hudbu nevnímajú Žmurk
Ake je vsetko jednoduche a ciernobiele! Gitara tam ma casto zvuk najlepsi na podobnych koncertoch. A preco sa chodi na koncerty? Zeby kvoli zivej hudbe? A kde je zivsia? 20m od podia vzadu, alebo v dohlade muzikantov spolu s dalsimi fanusikmi?  :)
Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #177 kedy: 22. November , 2008, 18:18:46 »

A preco sa chodi na koncerty? Zeby kvoli zivej hudbe? A kde je zivsia? 20m od podia vzadu, alebo v dohlade muzikantov spolu s dalsimi fanusikmi?  :)
Na koncerty idem aby som si popočúval hudbu a nie aby do mňa vrážalo tucet najebaných ľudí(skôr zvierat Bavím sa skvele) Žmurk
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #178 kedy: 22. November , 2008, 18:21:40 »

ked sme boli zasrani, tak sme pohadzali vsetky naramky zeleza a roztrhane veci na seba a boli v predu taktiez :) ale uz sme velki tak stojime obdalec s piveckom :)
Zaznamenané

omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #179 kedy: 22. November , 2008, 18:26:53 »

ked sme boli zasrani, tak sme pohadzali vsetky naramky zeleza a roztrhane veci na seba a boli v predu taktiez :) ale uz sme velki tak stojime obdalec s piveckom :)

kamo neviem na com si fical ale na pive to nebolo:D
Zaznamenané

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 23 otázok.