Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 12:21:50
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANEURYSMA - Koncerty  (Prečítané 49352 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #180 kedy: 22. November , 2008, 18:28:36 »

To je teda riadna blbosť. Po 1. je tam najhorší zvuk
                                                    2. väčšina ľudí tam je najebaných čo ani tú hudbu nevnímajú Žmurk

Nie. Zoberme si metronom, postavme sa k zvukarovi a analyzujme vykon kapely. Nemali  by sme zabudat ani na frekvencnu analyzu zvuku jednotlivych nastrojov a podrobne preskumanie vyrobnej serie lamp v predzosilnovaci.

Vidim, ze si bol na vela koncertoch. Vies si predstavit, ze su koncerty, kde je specialne ozvucenie pre predne rady a tym padom je tam aj zvuk dobry?  :)
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #181 kedy: 22. November , 2008, 18:32:57 »

ked sme boli zasrani, tak sme pohadzali vsetky naramky zeleza a roztrhane veci na seba a boli v predu taktiez :) ale uz sme velki tak stojime obdalec s piveckom :)
riso, garantujem ti, ze az raz vylezes na podium, tak budes popici vdacny prave za tie 'zvierata' pod podiom a ti, co stoja x metrov daleko od podia, ta zacnu zaujimat az ked dohras.

swordy: to neni o vyvoji v style, iba tolko som sa ti snazil povedat. Ty tu muziku nepocuvas a preto ti to moze pripadat vsetko rovnake. Rovnako ako mne pripadaju vsetci flamengaci na jedno brdo. Ale ja viem, ze sa v tom zanri neorientujem, tak si nepustam papulu len tak na spacir, aby som tresol hovadinu. V speede, heavy (alebo ako sa to cele oznacuje) je kopec kapiel, ktore tam priniesli za vagon originalnych a svojskych prvkov. Nevidim zmysel v tom, ze Ti ich vymenujem, aj tak ich nepojdes pocuvat a ani to nezmeni Tvoje zanrove preferencie. Mne osobne zase pripada thrash ako modny vykrik 80-tych rokov, ktory skapal spolu s metelicou, ale to som zase ja a nebudem to tu presadzovat ako svatu pravdu.
Ak velmi chces, vypocuj si Angru, alebo ja neviem z relativne neznamych Mehidu, ci Dignity, to su vsetko v podstate power/speed veci, ktore maju co povedat aj napriek tomu, ze su v - podla teba - slepej zanrovej ulicke.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #182 kedy: 22. November , 2008, 18:40:53 »

No kamaraaade tak toto si budem pamatat Žmurk dakujem za pozvanie a urcite ho vyuzijem :) mas aj satrosovu gitarlu ? :)

Nemam Smútim, ale ani nechcem, nehralo sa mi na tom dobre. Vaiov Jem je podla mna lepsi nastroj a mne viac vyhovuje.
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #183 kedy: 22. November , 2008, 18:41:11 »

kamo neviem na com si fical ale na pive to nebolo:D
dal som si aj pivo  Bavím sa skvele ne, za vcerajsok sa celkom aj hambim, takto rozmlateny obycajne nejsom  No hanbím sa..
a ty si kto ?:)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #184 kedy: 22. November , 2008, 18:42:14 »

Vsak tres neskoncil metalikou. Velky vplyv mal v 90tych rokoch - Pantera, skoro vsetky ded metale a podobne. Velky vplyv ma v sucastnosti - metalcore kapely a pod.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #185 kedy: 22. November , 2008, 18:45:23 »

Vsak tres neskoncil metalikou. Velky vplyv mal v 90tych rokoch - Pantera, skoro vsetky ded metale a podobne. Velky vplyv ma v sucastnosti - metalcore kapely a pod.
vravim, ze to tak vnimam, to snad mozem. netlacim to ako fakt. podobne swordy nieco nejak vnima a ja som sa ho snazil upozornit na to, ze by to tiez nemal tlacit ako fakt.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #186 kedy: 22. November , 2008, 18:46:30 »

nie indianko toto nehajme tak, nechcem ani reagovat ani odpisovat na lebo sa dostaneme zas do neprijemnych debat ktore nikam nevedu :) lebo je to fakt vec nazoru... a iggy nema tolko vedomosti o thrasi a ja o speede, tak nehajme :) i ked si aj tak myslim, ze speed je uz konecna  Bavím sa skvele   Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #187 kedy: 22. November , 2008, 19:21:15 »

dal som si aj pivo  Bavím sa skvele ne, za vcerajsok sa celkom aj hambim, takto rozmlateny obycajne nejsom  No hanbím sa..
a ty si kto ?:)
basak z kamorthonu Popiskujem si Žmurk
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #188 kedy: 22. November , 2008, 19:27:15 »

jeej ahoj matko  Bavím sa skvele ale neboj, hudbu som vnimal intenzivne Žmurk
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #189 kedy: 22. November , 2008, 19:34:37 »

basak z kamorthonu Popiskujem si Žmurk

tak teba tusim vsetci chvalili vcera ze najlepsi spevak a gitarista z kamorthonu je  basak Žmurk
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #190 kedy: 22. November , 2008, 20:37:47 »

Nie. Zoberme si metronom, postavme sa k zvukarovi a analyzujme vykon kapely. Nemali  by sme zabudat ani na frekvencnu analyzu zvuku jednotlivych nastrojov a podrobne preskumanie vyrobnej serie lamp v predzosilnovaci.

Nie. Poďme sa radšej najebať ako činky a ísť do poga Na zdravie! -vážne. Raz za čas som aj ja pri pódiu ale to musím byť pod vplyvom(to je jedno čoho Bavím sa skvele ).
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 20:42:42 od Rišo » Zaznamenané
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #191 kedy: 22. November , 2008, 21:02:11 »

tak teba tusim vsetci chvalili vcera ze najlepsi spevak a gitarista z kamorthonu je  basak Žmurk

:D:Ddik nikdy by som nepovedal ze to niekdo omne povie...v skutocnosti to tak ale neni:P
...ak by som sa mal vyjdarit k tejto teme koncert aj ludia boli super co sa kapiel tyka Eagleheart kvalitna kapela naozaj... nejsu su sice moj styl ale akceptujem ich su dobry v tom co robia a v co veria.Aneurysma...polepsili sa naozaj hlavne bubenik akurat ak mam byt uprimny citim tam privela grunge-u na moj vkus:)
Nam trochu dost uslo ako obvykle nechcem tu nic obhajovat tí co uz boli na nejakom nasom koncerte vedia ze vieme zahrat aj lepsie:)akurat mam mrzia vyhlasenia typu sologitarista hra napicu ako K.H a podobne Riso ty musis byt riadny borec ak to takto hodnotis....co sa tyka nasej neoriginality nasej hudby o ze tam je pocut metallicu tym sa netajime akurat ma mrzi ze tam nikdo nepocul aj ine vplyvi podstatne modernejsie ako je metla...ale dakujeme za nazory  poznam tu par ludi a viem ktorych treba brat vazne a ktorych nie:).... neexistuje len pozitivna kritika to vie kazdy hudobnik
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 21:03:37 od omen » Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #192 kedy: 22. November , 2008, 21:25:44 »

:D:Ddik nikdy by som nepovedal ze to niekdo omne povie...v skutocnosti to tak ale neni:P
...ak by som sa mal vyjdarit k tejto teme koncert aj ludia boli super co sa kapiel tyka Eagleheart kvalitna kapela naozaj... nejsu su sice moj styl ale akceptujem ich su dobry v tom co robia a v co veria.Aneurysma...polepsili sa naozaj hlavne bubenik akurat ak mam byt uprimny citim tam privela grunge-u na moj vkus:)
Nam trochu dost uslo ako obvykle nechcem tu nic obhajovat tí co uz boli na nejakom nasom koncerte vedia ze vieme zahrat aj lepsie:)akurat mam mrzia vyhlasenia typu sologitarista hra napicu ako K.H a podobne Riso ty musis byt riadny borec ak to takto hodnotis....co sa tyka nasej neoriginality nasej hudby o ze tam je pocut metallicu tym sa netajime akurat ma mrzi ze tam nikdo nepocul aj ine vplyvi podstatne modernejsie ako je metla...ale dakujeme za nazory  poznam tu par ludi a viem ktorych treba brat vazne a ktorych nie:).... neexistuje len pozitivna kritika to vie kazdy hudobnik

tak ja ti poviem objektivnu kritiku :) hrate vpohode relativne to nema chybu......ale ako sme sa tam takto bavili nikoho znas to velmi nebavilo pocuvat. Bohuzial hrate muziku ktora je uz obohrata minimalne 15 rokov a nicim to neprekvapi, chcelo by to mozno nieco modernejsie nieco cim by ste neboli len dalsi klon metallicy a iron maiden. Tiez sa mi nepacil zvuk toho englu gulate jak hovado a myslim ze moderny metalovy zvuk je niekde inde ako v gulatych stredoch :)

proste vsetko je to nejak fajn ale chyba tomu stipka originality a vlastnej tvare.....inak jasne drzim vam palce chalani :)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #193 kedy: 22. November , 2008, 21:47:13 »

omen
ak niekto prirovna vaseho soloveho gitaristu ku KH, tak by som to vobec nebral ako zle, skor naopak.
Podla mna hra velmi vkusne do tej hudby, ktoru hrate. Ladi a solo z MoP by som sfleku lepsie nezahral. :)
Mne sa lubite ako vyzerate, ako hrate. To, ze je to hudba, ktoru som uz stokrat pocul od inych kapiel mi nevadi.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #194 kedy: 22. November , 2008, 22:39:59 »

akurat mam mrzia vyhlasenia typu sologitarista hra napicu ako K.H a podobne Riso ty musis byt riadny borec ak to takto hodnotis....co sa tyka nasej neoriginality nasej hudby o ze tam je pocut metallicu tym sa netajime
Je to presne tá neoriginalita. Mne, narozdiel od Imbusa vadí že hráte 1 000 krát prehraté riffy, sóla... To je pre začínajúce kapely alebo revival kapely. Chýba vám originalita, to je všetko. Zohratosť, dynamika, technika, spev... to bolo všetko zvládnuté perfektne ale mohli by ste začať hrať aj niečo vlastné a nevykrádať iné kapelky. Žmurk A čo sa týka sólového gitaristu, tak jeho hra je len kopírovanie KH, síce dobré kopírovanie ale... Zdravíčko
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 22:40:53 od Rišo » Zaznamenané
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.