Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 05:21:33
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mr.BIG  (Prečítané 6866 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 23. Jún , 2008, 15:37:14 »

on je mr big iba ked tam hral gilbert .. jebe na toho druheho  Bavím sa skvele

Tak, tak, Kotzen sa uz (zial) nerata :). Ved s nimi nic nenahral ..
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #16 kedy: 23. Jún , 2008, 15:38:48 »

Tak, tak, Kotzen sa uz (zial) nerata :). Ved s nimi nic nenahral ..

nahral aj nejake cdcka nie??..plus vela koncertov..ci sa milim,
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #17 kedy: 23. Jún , 2008, 15:41:02 »

nahral aj nejake cdcka nie??..plus vela koncertov..ci sa milim,

No ok, jedno studiove a jedno live myslim nahral  .. :).
Sikovny gitarista, tak ho teda ratajme ... :)

A mylit sa je s Y  ...
« Posledná zmena: 23. Jún , 2008, 15:42:52 od Semish » Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #18 kedy: 23. Jún , 2008, 17:54:35 »

PGM301 by som bral keby mam peniaze, len mi vadi stredny singel. Proste mi zavadza. Smútim
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 23. Jún , 2008, 18:02:27 »

PGM301 by som bral keby mam peniaze, len mi vadi stredny singel. Proste mi zavadza. Smútim
To som kedysi hovoril aj ja. A teraz mam dve gitary so "stredakom" a vobec mi neprekaža.A konieckoncov da sa spustit na niektorych gitarach uplne nizko. Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #20 kedy: 23. Jún , 2008, 21:43:39 »

To som kedysi hovoril aj ja. A teraz mam dve gitary so "stredakom" a vobec mi neprekaža.A konieckoncov da sa spustit na niektorych gitarach uplne nizko. Na zdravie! Na zdravie!

no ale pouzivas ho ?
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 23. Jún , 2008, 21:49:23 »

no ale pouzivas ho ?
Na čiste zvuky. A v kombinacii s kobylkovym HB  občas aj na skreslene. Nikdy predtym som tuto kombinaciu nepoužival,ale odkedy mam ten Fender,tak sa mi ten zvuk pači.
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #22 kedy: 24. Jún , 2008, 07:09:01 »

No musím pochváliť, pekná zbierka gitár  Na zdravie! . U mňa  vyťaží biela krásavica Paul Gilbert. Aj ja mam bielu gitaru s javorovým krkom, zdieľam s tebou   radostné pocity z bielej krasavice  Bavím sa skvele .. krásna  Zdravíčko
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #23 kedy: 24. Jún , 2008, 07:12:28 »

Mne sa lubi ta stredna .  Zdravíčko
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
MaRock
nováčik
*
Príspevkov: 61

« Odpoveď #24 kedy: 30. Jún , 2008, 09:02:27 »

No ok, jedno studiove a jedno live myslim nahral  .. :).
Sikovny gitarista, tak ho teda ratajme ... :)

A mylit sa je s Y  ...

zopar? sak nahral s nimi cely Actual Size a Get Over It
ale hej, aj pre mna mr. big konci s odchodol gilberta....to uz nieje Mr. Big

gilbert rulez!!!
Zaznamenané

KEEP ON ROCKIN´ IN THE FREE WORLD
Mr.Big
nováčik
*
Príspevkov: 23

« Odpoveď #25 kedy: 02. Október , 2009, 20:31:33 »

zopar? sak nahral s nimi cely Actual Size a Get Over It
ale hej, aj pre mna mr. big konci s odchodol gilberta....to uz nieje Mr. Big

gilbert rulez!!!
Ahojte všetci. Tak konečne som tu. No v minulosti som spomenul, že by som predstavil tie moje gitary. Ak má niekto záujem o predstavenie gitary z mojej zbierky, môžem  o nej čo to popísať.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #26 kedy: 03. Október , 2009, 14:53:36 »

Ahojte všetci. Tak konečne som tu. No v minulosti som spomenul, že by som predstavil tie moje gitary. Ak má niekto záujem o predstavenie gitary z mojej zbierky, môžem  o nej čo to popísať.

mna by zaujimala ta satrianiovka... aky to ma sustain? ako drzi ladenie?  Na zdravie!
Zaznamenané
Mr.Big
nováčik
*

« Odpoveď #27 kedy: 05. Október , 2009, 11:02:40 »

mna by zaujimala ta satrianiovka... aky to ma sustain? ako drzi ladenie?  Na zdravie!
Ahoj. Tak tá gitara Joe Satriani JS100. Túto gitaru som kúpil už staršiu. Mala trochu ohrané tremolo. Tak sa pri hraní sa po chvíľke rozladila. Hlavne keď som pákoval hore dole. Ale dokúpil som diely do tremolo páky a nastavil som ju a už to je v pohode. Čo sa týka zvuku je to verné zvuku Satrianiho.  Ale samozrejme záleží do čoho túto gitaru zapojíš. Ja používam kombo Marshall VS102R, ako efekt mám Digitech GNX3. Na Marshale využívam jeho skreslenie a efekty ťahám z toho digitechu. Hrám od Satrianiho skladby napr. Always With Me Always With You, Love Thing, Midnight. Znie to naozaj dobre. Čo sa týka hmatníka tak ten padne do ruky ako uliaty. Nielen pre mňa ale aj iný gitaristi čo na nej hrali si pochvaľovali. Pre mňa je naozaj pohodlný a dá sa v pohode hrať v každej polohe bez žiadného krkolomného rozťahovania prstov. Tvar gitary je tiež vydarený. Dá sa s touto gitarou hrať postojačky, v sede, poležiačky a vôbec netlačí na telo a ani na pravé predlaktie. Snímače sú zrejme sériové. Sú to Humbuckery ktoré sa dajú rozopnúť na single pomocou push-pull potenciometra. Gitara má široké využitie. Telo je z americkej lipy. A so zvukom ale aj celkovo s touto gitarou som spokojný. Ak by si bol z okolia Pov. Bystrice tak si môžeš na nej niekedy zahrať. Stačí sa len ozvať. Alebo niekedy ak sa stretneme niekde na nejakom koncerte. Na akcie si brávam viacero gitár tak môžeš skúsiť hocakú čo vlastním. Stačí sa len ozvať. Ak máš nejaké otázky čo by ťa zaujímali o tejto alebo inej gitare čo mám, kľudne mi ich napíš. Rád na ne odpoviem. S pozdravom Peter (Mr.BIG)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #28 kedy: 05. Október , 2009, 11:17:04 »

Ahoj. Tak tá gitara Joe Satriani JS100. Túto gitaru som kúpil už staršiu. Mala trochu ohrané tremolo. Tak sa pri hraní sa po chvíľke rozladila. Hlavne keď som pákoval hore dole. Ale dokúpil som diely do tremolo páky a nastavil som ju a už to je v pohode. Čo sa týka zvuku je to verné zvuku Satrianiho.  Ale samozrejme záleží do čoho túto gitaru zapojíš. Ja používam kombo Marshall VS102R, ako efekt mám Digitech GNX3. Na Marshale využívam jeho skreslenie a efekty ťahám z toho digitechu. Hrám od Satrianiho skladby napr. Always With Me Always With You, Love Thing, Midnight. Znie to naozaj dobre. Čo sa týka hmatníka tak ten padne do ruky ako uliaty. Nielen pre mňa ale aj iný gitaristi čo na nej hrali si pochvaľovali. Pre mňa je naozaj pohodlný a dá sa v pohode hrať v každej polohe bez žiadného krkolomného rozťahovania prstov. Tvar gitary je tiež vydarený. Dá sa s touto gitarou hrať postojačky, v sede, poležiačky a vôbec netlačí na telo a ani na pravé predlaktie. Snímače sú zrejme sériové. Sú to Humbuckery ktoré sa dajú rozopnúť na single pomocou push-pull potenciometra. Gitara má široké využitie. Telo je z americkej lipy. A so zvukom ale aj celkovo s touto gitarou som spokojný. Ak by si bol z okolia Pov. Bystrice tak si môžeš na nej niekedy zahrať. Stačí sa len ozvať. Alebo niekedy ak sa stretneme niekde na nejakom koncerte. Na akcie si brávam viacero gitár tak môžeš skúsiť hocakú čo vlastním. Stačí sa len ozvať. Ak máš nejaké otázky čo by ťa zaujímali o tejto alebo inej gitare čo mám, kľudne mi ich napíš. Rád na ne odpoviem. S pozdravom Peter (Mr.BIG)

Diky za vycerpavajucu odpoved :) ja som z BB... ak budete mat koncert v BB veru by som si ju rad poskusal...  Na zdravie! v akej kapele hras?
Zaznamenané
Mr.Big
nováčik
*

« Odpoveď #29 kedy: 05. Október , 2009, 13:05:10 »

Diky za vycerpavajucu odpoved :) ja som z BB... ak budete mat koncert v BB veru by som si ju rad poskusal...  Na zdravie! v akej kapele hras?
Odpoveď nebola moc vyčerpávajúca. Napísal to len tak stručne. Ak by bol záujem napísal by som aj viac o tejto gitare. Doplnil by som aj fotky tejto gitary. Aby každý mal ako taký obraz o tejto gitare ak na nej ešte nehral. Momentálne hrám v Žilinskej kapele The BIG ale oslovila ma aj kapela z PB tak uvidím kde mi to bude viacej vyhovovať hrávať. Ale ak bude koncert tak ti dám vedieť. Píšem si ťa do poznámky. Ale nemusí to byť len koncert. Môže to byť hocaká akcia napr. jam session alebo tak kde sa môže vidieť.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 23 otázok.