|
FeFe
náhodný pocestný
Príspevkov: 140
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. Marec , 2007, 14:31:49 » |
|
niektore kusy su dost pekne ale osobne dam prednost radsej tej novej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. Marec , 2007, 15:11:10 » |
|
Ak budeš potrebovat "povrchovo upravit",dones.Ja ty ich s radostou otrieskam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. Marec , 2007, 15:12:02 » |
|
To je uz moc ... to uz prehanaju s tym setrenim laku.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. Marec , 2007, 15:20:07 » |
|
Rory Gallagher ten svoj strat použival už v roku 1972 /možno skor/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. Marec , 2007, 15:36:40 » |
|
treba vela hrat a potom bude gitara zasluzene osuchana a obuchana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. Marec , 2007, 16:28:47 » |
|
na vintage nastrojoch to vyzera ok (ak je to autenticke), ale zase vsetko s mierou... ja mam jacksona - telo superstrat a hlava invert hokejka, na taku gitaru sa uz podobne "okrasy" nehodia, preto robim vsetko, aby som jej zachoval jej povodny look (vid tema o ciernych sroubikoch atd.). inak toto som ukazoval uz aj v inej teme, ale myslim, ze sa to sem hodi, tak sa vynimocne budem opakovat: Dean ML (blue lightning) < tuto sekeru vyhral Dimebag ako 16-rocny. dnes ma uz skor vintage charakter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 15. Marec , 2007, 22:29:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 15. Marec , 2007, 23:16:06 » |
|
uff, to vyzera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Marec , 2007, 16:42:37 » |
|
hrozne, strasny pohlad...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. Apríl , 2009, 14:13:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 11. Máj , 2009, 21:24:17 » |
|
No neviem čo je na tom pekné?! Ja mám jednu gitaru už 17 rokov. Má za sebou niekoľko sto vystupení a niekoľko tisíc hraní v skúšobni, dokonca aj pri ohni, pretože je to elektro-akustika - ovation a stále vyzerá skoro ako nová. Keď bude čas priložím foto. Ono je to o tom, ako sa človek k tomu správa. Ja si moje nástroje vážim.
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 11. Máj , 2009, 21:34:28 » |
|
No neviem čo je na tom pekné?! Ja mám jednu gitaru už 17 rokov. Má za sebou niekoľko sto vystupení a niekoľko tisíc hraní v skúšobni, dokonca aj pri ohni, pretože je to elektro-akustika - ovation a stále vyzerá skoro ako nová. Keď bude čas priložím foto. Ono je to o tom, ako sa človek k tomu správa. Ja si moje nástroje vážim. prirodzene opotrebovana a ohrana gitara je velmi sexi, tiez mam jednu taku 17 rocnu elektriku, ktoru som okefovaval len ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 11. Máj , 2009, 22:17:44 » |
|
prirodzene opotrebovana a ohrana gitara je velmi sexi, tiez mam jednu taku 17 rocnu elektriku, ktoru som okefovaval len ja Veru tak, vacsinou sa to podpise aj na zvuku pozitivne. A clovek nema aspon pocit velkej sterility.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|