Syd
náhodný pocestný
Príspevkov: 105
Astronomy Domine
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 18. November , 2008, 09:00:20 » |
|
Ziadna novinka, na Slovensku je to proste tak.
Ide o to aby to tak nebolo!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Lime and limpid green, a second scene A fight between the blue you once knew. Floating down, the sound resounds Around the icy waters underground. Jupiter and Saturn, Oberon, Miranda and Titania. Neptune, Titan, Stars can frighten. Blinding signs flap Flicker, flicker, flicker blam. Pow, po
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 18. November , 2008, 09:14:02 » |
|
Cena je jedna vec, ale dalsia je kvalita. Viem, ze sa bavite o nastrojoch, ale ja to najviac citim na jedle. Pre region Slovensko, Cesko, Polsko sa vsetko vyraba v Polsku. A pre Rakusko, Nemecko atd. sa to vyraba v Belgicku, Nemecku. Do nasich potravin ide odpad a este aj zdieraju vyssimi cenami. Ziadnu logickost tam teda nevidno. Tatino robi v jednej americkej firme, ktora rozdeluje tovar presne tokto isto.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 18. November , 2008, 09:41:55 » |
|
Cena je jedna vec, ale dalsia je kvalita. Viem, ze sa bavite o nastrojoch, ale ja to najviac citim na jedle. Pre region Slovensko, Cesko, Polsko sa vsetko vyraba v Polsku. A pre Rakusko, Nemecko atd. sa to vyraba v Belgicku, Nemecku. Do nasich potravin ide odpad a este aj zdieraju vyssimi cenami. Ziadnu logickost tam teda nevidno. Tatino robi v jednej americkej firme, ktora rozdeluje tovar presne tokto isto.
viac nžerem a ked len kapustu z domacej zahradky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 18. November , 2008, 09:48:20 » |
|
ale na rakovinu co z toho jedla dostanes lieky vyrabaju v nemeclu a svajciarsku. a tie ti potom predaju ten biznis si nepustia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 18. November , 2008, 11:18:35 » |
|
Do nasich potravin ide odpad a este aj zdieraju vyssimi cenami.
Odpad vyrabat a predavat za vela v odpadovych statoch ako sme my a ine posledne nove EU staty. A este aj obchodnici si na tom zgustnu. Zas nastastie je na vyber da sa uz aj u nas kupit kvalita (len treba pochopitelne ovela viac sahnut do vacku), pripadne ak byvas na zapade tak zbehnut na nakupy do Rakuska, kde este aj usetris a nakupis ovela kvalitnejsie potraviny.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 18. November , 2008, 11:52:33 » |
|
tu kecame o zdravej vyžive a potom sa najebeme z otravy na potkany a vyfajčime škatulu cigariet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 18. November , 2008, 11:55:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 18. November , 2008, 11:56:07 » |
|
tu kecame o zdravej vyžive a potom sa najebeme z otravy na potkany a vyfajčime škatulu cigariet poniektori nie :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 18. November , 2008, 11:57:00 » |
|
fakt.. co ste mali na ranajky? ja som si doprial caj z medovky a strudlu.. jablkovu a tvarohovu :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 18. November , 2008, 11:58:11 » |
|
fakt.. co ste mali na ranajky?
Ja este nic. Ja zacinam az obedom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 18. November , 2008, 11:59:38 » |
|
Ja este nic. Ja zacinam az obedom. sa ani nedivim.. pokial si aj dnes rano vyzeral jak po tej sobote tak ziaden div :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 18. November , 2008, 12:02:38 » |
|
sa ani nedivim.. pokial si aj dnes rano vyzeral jak po tej sobote tak ziaden div :D
Nie, tak to mam povolene len raz do mesiaca.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 18. November , 2008, 12:09:55 » |
|
pivo,rum a dve štartky predpokladam, ze ranna stolica bola riedka :D:D:D ahahahahha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 18. November , 2008, 12:40:51 » |
|
srandujem mal som banan a robim si demikat neviem si predstavit hentu zostavu rano ale aj taky sa asi najdu v sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|