Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
14. November , 2024, 15:47:01
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 57 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Muziker - Aupark, Bratislava  (Prečítané 239676 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Class
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #30 kedy: 09. Apríl , 2007, 08:17:46 »

Bol som tam parkrat jeden je uplne v pohode a ten druhy....radsej sa nebudem rozculovat ale skoro som ho vtedy vyposielal Zdravíčko Celkovo sa mi zda ze zakaznici su pre predavacov a nie naopak.Coz je skoro v kazdom druhom podniku na Slovensku.Slovenska specialita
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #31 kedy: 09. Apríl , 2007, 08:59:05 »

hej hej. Jeden je pohodak, taky zlaty a dava dobre odpisy Bavím sa skvele. Ale ten co vacsinou (teda vzdy v sobotu) sedi pri pokladni je neprijemny a vzdy tak hnusne zahlida, ked nieco poviem. To jak za trest, ked si idem nieco kupit, co tam ma pod palcom. ?§!.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #32 kedy: 09. Apríl , 2007, 11:45:03 »

v poslednej dobe tam kupujem len struny. aj repraky som tam kupil, bez problemov. paci sa mi tam ta karta 3%-na.  a rotosound struny maju v dobrej cene.
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 09. Apríl , 2007, 16:35:08 »

Muziker...kapitola sama o sebe.

Tak moj pohlad:

Poznam ten obchod este z cias ked boli GBM, sidlili na Oravskej ulici v BA. Niekedy okolo roku 1998-99, chodil som tam aj z bubenikov z nasej vtedajsej kapely. Uplna pohoda. Kupil som tam par veci, jeden obal na gitaru (aj ked uz nepouzivany)mam odtial doteraz.
Vzdy sa ku mne spravali v pohode, milo, bo, som tam vareny-peceny.

Potom sa prestahovali na Grosslingovu v BA, tam to bolo tiez v pohode, dokonca ja ten predavac Peto bol vtedy iny. Tiez sme tam z byvalou kapelou chodili hodne casto, spravili par nakupov. Raz nas tem nechali skusat si aparaty a gitaru aj po zaverecnej.

No a potom sa prestahovali do Auparku, najprv ako Music Planet. To som svoje navstevy uz zacal obmedzovat. Pristup k zakaznikom (aj Petov-kdezto robi pri gitarach a ja som gitarista tak si vsimam hlavne to) isiel smerom dole. Preorientoval som sa na MADA, na Medenej.
Ked sa zmenili na Muziker, uz tam skoro vobec nechodim (na par vinimiek).

Pridem totiz tam a co...x gitar SX, Valencia, x aparatov Soundking, Behringer, par celkom fasa kusov a ked som chcel opacit origos LP Gibson, nemenovany predavac-to sa neda mlady...Ale vadi mi tam skor to, ale to je zasa prave ta vec ze z toho zije Muziker, ze tam neni pre gitaristu co uz ma co to za sebou co riesit a pristup zo strany predavacov az na Matusa, je zly.

Ponuka v kamennom obchode mizerna, internetova ponuka je fasa, ale stale pocujem vela staznosti na presnost a serioznost dodavok a objednavok.

A Ernie Ball struny tam nemaju Popiskujem si...tak tam skoro vobec nechodim.
« Posledná zmena: 09. Apríl , 2007, 16:37:34 od Dejvo » Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #34 kedy: 09. Apríl , 2007, 16:39:53 »

ked som chcel opacit origos LP Gibson, nemenovany predavac-to sa neda mlady...

tak ako to co je? ako zakaznik ktory ma zaujem mas predsta pravo vyskusat produkt, a je jedno ci je to Gibson za 80 000, Fender za 50 000 alebo SX za 5 000 sk, to je chore, to akoze tam mam prist s 15-20 "Stefanikmi" v ruke aby som si mohol skusit nieco o co mam zaujem???  Pomoooc!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 09. Apríl , 2007, 18:29:08 »

Ruku na srdce - chceli ste ten Gibson naozaj kupit alebo iba si osahat so zvedavosti ? Opatrny pristup ku skusaniu drahych kusov maju bezne aj vonku, co mam skusenost. Hlavne skusenejsi predavac vacsinou naozajstny zaujem vyciti...
Zaznamenané
matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #36 kedy: 09. Apríl , 2007, 18:44:52 »

podla mna ked to tam maju tak nech to ludia skusaju. ak to nechcu dat zakaznikom vyskusat tak nech to tam ani nedrzia a nepredavaju
ja mam jednu pozitivnu skusenost,ale nebolo to v muzikeri, ani na slovensku (Obchod sa volal Pro Musica - Waterford, IE (spravim reklamu)) . skusal som si compressor sustainer, a dali mi na to fender deluxe telecaster a combo mesa boogie lonestar (takyto pristup si clovek lahko zapamata). a ked som si skusal v muzikeri BF3 flanger tak mi dal do ruky nieco priserne (asi Squier) a zapojil to do nejakeho tranzistora (asi Marshall MG30).
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #37 kedy: 09. Apríl , 2007, 19:02:00 »

Je rozdiel zakaznik a zvedavy okukavac. Nechcem teraz hajit ziadny obchod, ale zase pozastavovat sa, ze sa zdrahaju dat do paprc komukolvek gitaru za neviem kolko vela 10tok tisic, (a pritom je jasne, ze nejde o ziadneho seriozneho zaujemcu), mi pride zase uz trochu mimo.

Za svoje skusenosti mozem povedat, ze ked som ako tinedzer chodil obsmrdat po rakuskych alebo nemeckych obchodoch a skusal som si gitary, tiez mi nedali do ruk hocico a prislo mi to celkom logicke...
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 09. Apríl , 2007, 20:00:08 »

Ruku na srdce - chceli ste ten Gibson naozaj kupit alebo iba si osahat so zvedavosti ? Opatrny pristup ku skusaniu drahych kusov maju bezne aj vonku, co mam skusenost. Hlavne skusenejsi predavac vacsinou naozajstny zaujem vyciti...

Nie, nechcel som ho kupit, proste som si ho chcel normalne vyskusat ako hra. Nic viac, nic menej. Velmi dobre poznam pristup ku zakaznikovi z vlastnych sksuenosti, ale neviem preco by som ho nemohol oskusat.
A to naozaj zdoraznujem, nie som typ: osahavac-okukavac. Nechcel som ho skusit preto, ze to je drahy Gibson...proste som len chcel vediet ako hra, ake kusy drzi Muziker na predajni.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #39 kedy: 09. Apríl , 2007, 20:02:28 »

[Nechcel som ho skusit preto, ze to je drahy Gibson...proste som len chcel vediet ako hra, ake kusy drzi Muziker na predajni.

Asi tie najhorsie, kedze prvykrat sa to filtruje v USA, do Europy ide 2. trieda a potom sa to urcite filtruje este minimalne raz v Nemecku alebo kde. To mam konkretne od zamestnanca Gibsonu. Najlepsie znejuce kusy vacsinou ostanu v USA alebo idu do Japonska.
« Posledná zmena: 09. Apríl , 2007, 20:03:03 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 09. Apríl , 2007, 20:08:38 »

[Nechcel som ho skusit preto, ze to je drahy Gibson...proste som len chcel vediet ako hra, ake kusy drzi Muziker na predajni.

Asi tie najhorsie, kedze prvykrat sa to filtruje v USA, do Europy ide 2. trieda a potom sa to urcite filtruje este minimalne raz v Nemecku alebo kde. To mam konkretne od zamestnanca Gibsonu. Najlepsie znejuce kusy vacsinou ostanu v USA alebo idu do Japonska.

No ved prave preto som ho chcel skusit  :) Som totiz zatazeny "Les Paulista", u mna je to diagnoza  Bavím sa skvele
Napriklad v Prahe som s tym problem nemal...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #41 kedy: 09. Apríl , 2007, 20:09:19 »

No ved prave preto som ho chcel skusit  :) Som totiz zatazeny "Les Paulista", u mna je to diagnoza  Bavím sa skvele

Vitaj v rozrastajucom sa klube. Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 09. Apríl , 2007, 20:12:53 »

Vitaj v rozrastajucom sa klube. Na zdravie!

Dik, rád "vitám"  Na zdravie! !
Zaznamenané
Marius
nováčik
*
Príspevkov: 5

« Odpoveď #43 kedy: 11. Apríl , 2007, 21:32:24 »

Zdravim!

Dlho som uvazoval ci sa zapojit do tejto temy, ale idem do toho :)!. Nechem tu rozoberat vsetky problemy a argumentovat ci s niekym sa priet. Ide o to, ze kazdy ma svojim sposobom pravdu a kazdemu vyhovuje nieco ine (vid. podnety na gitaristov Matus vs. Peto).
Ale som rad, ze v podstate predstavu o fungovani obchodu mame rovnaku. To znamena, ze musim suhlasit s vacsinou z vasich pripomienok.
Budeme sa vsetci snazit, aby sme boli nielen najvacsi (co sme aj vdaka vam) ale aj najlepsi.
Takze davam do placu moj mail mario@muziker.sk a budem sa tesit kazdemu podnetnemu navrhu na ktory budem urcite reagovat. 

PS: ..a co takto spomenut aj negativne skusenosti z inych obchodov …  Žmurk

Muzike zdar!

Mario Brosch
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #44 kedy: 11. Apríl , 2007, 21:55:21 »

moje skusenosti s okukavanim - ked som si kupoval svoje prve 30w kombo tak mi u zichiho chalanisko bez okolkov strcil do ruk jazz bass za 60 kolikov a pichol to do ampeg komba za 35, v made mi strcili bez problemov do ruk na porovnanie (hned som na rovinu povedal ze je to iba zvedavost) music mana 5ku a sollera 5ku a dali mi nejake fender kombo tiez niekde v cene 25/30 tisic, v shope u bobosa ma tiez pozapajali bez problemov. takze ja neviem ako je to s tym okukavanim, asi som mal stastie, v kazdom pripade uz som nebol po obchodoch za ucelom skusania dlho (okrem produktivu), takze neviem ako je to teraz, moje zazitky uz maju nejaky ten piatok.
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 57 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.188 sekund, 23 otázok.