Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
11. November , 2024, 02:01:35
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ZOOM G9.2tt - minirecenzia  (Prečítané 54526 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #105 kedy: 16. Október , 2007, 18:00:20 »

Mariana aj kohokoľvek iného z BA aj mimo BA radi uvidíme u nás na pivku. Žmurk

svata pravda. sme mili, pritulni a rozkosni aj ked sme ozrati  Som frajer
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #106 kedy: 16. Október , 2007, 18:23:19 »

teraz sa rastis nasere...
skor majo guitman drnda  Beeee

rastis: ked ste ozrati tak ste este pritulnejsi?  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #107 kedy: 16. Október , 2007, 18:31:53 »

rastis: ked ste ozrati tak ste este pritulnejsi?  ha ha ha Na zdravie!

tomu neverim. uz viac pritulni byt nemozu. podla mna si vymyslaju Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 16. Október , 2007, 18:32:13 od mario bross » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #108 kedy: 16. Október , 2007, 18:50:48 »

dojdite mrknut
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #109 kedy: 16. Október , 2007, 19:00:42 »

ja by som sa aj rad dosiel mrknut, keby som z BA Žmurk
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #110 kedy: 16. Október , 2007, 19:07:42 »

Zoom = bzum...
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #111 kedy: 16. Október , 2007, 19:41:11 »

Zoom = bzum...

Si frajer aj s tou 69 polohou, bzummmmmm.
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #112 kedy: 16. Október , 2007, 20:10:02 »

Ja viem.
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #113 kedy: 17. Október , 2007, 14:23:32 »

GPC = Guitar & PC ze  :)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #114 kedy: 17. Október , 2007, 14:26:37 »

jasne :)
Zaznamenané

slepy pes
Hosť
« Odpoveď #115 kedy: 19. Október , 2007, 09:16:00 »

marianguitar ich distribuuje, ale jeho ponuka je velmi ferova (zapozicanie).

Ja som sa pytal na skreslenie z aparatu (ked si spominal, ze mas lampac), ze ci nie je cesta (ako nazncil aj 4oci) zamerat sa na seriozne lampove skreslenia z aparatu (teda ak je naozaj dobre) a riesit modulacne a dalsie efekty niecim rackovym do efektovej slucky (TC Electronic, Rocktron, Lexicon, Behringer... ... ). Takto sa to medzi "profikmi" riesieva beznejsie (pozri si zostavy gitaristov). Vselijake tie hotove pedaly na zem aj s neviem akymi typmi skreslenia su vacsinou zaciatocnickejsie riesenia, z jednoducheho dovodu. Vyrobcovia sa tam snazia vtesnat co najviac, ale nic nedosahuje spickovych parametrov, skreslenia vacsinou umele digitalne, modulacne a priestorove efekty vacsinou akurat na podium, ale do studia uz nie... Je pravda, ze komplet pedal na podlahu je cosi lacnejsi, ako rackova vec s podlahovym MIDI controlerom, ale az taky velky rozdiel financny to nemusi byt. Len to vyzaduje mat skreslenie v aparate.

Ale pokial si rozhodnuty tak ako si, tak jedine co mozem k tomu napisat (G9) som uz v tejto teme napisal.

A este ze naozaj si myslim, ze k efektovemu procesoru uz ziadnu slucku na nom nepotrebujes, pokial Ti len toto robi dilemu.

Caute ,

dlhsie som sa tu neukazal, bol som mimo, este aby som reagoval spatne na storocne odkazy, tak kazdopadne dik vsetkym za odpovede. No ale , dilema su stale nevyriesil , uz je to cisto na minimalnom rozhodnuty. A to G9.2tt, alebo G2.1u, neviem sa momentalne rozhodnut do coho ist, dako sanemozem rozhodnut, ci mi ta G2.1 bude stacit ,alebo nie. Pride mi ze je dost vychytana, neviem , co by ste brali z tych dvoch vy ?
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #116 kedy: 19. Október , 2007, 19:18:29 »

Caute ,

dlhsie som sa tu neukazal, bol som mimo, este aby som reagoval spatne na storocne odkazy, tak kazdopadne dik vsetkym za odpovede. No ale , dilema su stale nevyriesil , uz je to cisto na minimalnom rozhodnuty. A to G9.2tt, alebo G2.1u, neviem sa momentalne rozhodnut do coho ist, dako sanemozem rozhodnut, ci mi ta G2.1 bude stacit ,alebo nie. Pride mi ze je dost vychytana, neviem , co by ste brali z tych dvoch vy ?

No ak to chces predebatit detailnejsie, posli mi ss-ku s tvojim tel cislom alebo ICQ ci Skype.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #117 kedy: 19. Október , 2007, 19:47:35 »

Pocuval som demo mp3 zo stranky zoom.co.jp. zvuk je na 60-80% od 100% nezneje to vobec zle. niektore zvuky su velmi vydarene.
akurat tie demace su dobre namixovane a chcelo by to skor ukazky jednotlivych zvukov a tie tam nedali.

marian guitar nevies ako je to riesene s tymi lampami ?
su obe do serie na distortion, alebo jedna na distortion a jedna na clean kanal ?
to distortion sa mi zda dorobene polovodicami aj ked tu lampu tam je pocut. mozna je to aj vplyvom amp simulatoru ta farba.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #118 kedy: 19. Október , 2007, 19:55:39 »

Pocuval som demo mp3 zo stranky zoom.co.jp. zvuk je na 60-80% od 100% nezneje to vobec zle. niektore zvuky su velmi vydarene.
akurat tie demace su dobre namixovane a chcelo by to skor ukazky jednotlivych zvukov a tie tam nedali.

marian guitar nevies ako je to riesene s tymi lampami ?
su obe do serie na distortion, alebo jedna na distortion a jedna na clean kanal ?
to distortion sa mi zda dorobene polovodicami aj ked tu lampu tam je pocut. mozna je to aj vplyvom amp simulatoru ta farba.

No nie je to takto. Jedna lampa je na vstupe a dava glanc lamopveho zvuku tam. Nie je tam na samotne skreslenie v zmysle distortionu, aj ked pri plnom vytoceni sa skresli signal a cisty zvuk zacne driapat. A druha lampa "lampovo farby" signal na konci. Hlavne potak BOOST mohutnie signal na basoch. Nie je problem si to vyskusat.
Skus pozreit: http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-testy/Zoom-G92TT-a-G71UT-bytelne-provedene-multiefekty~19~cervenec~2007/
a dalsie ukazky na:

alebo doplnujuce info tu:
http://www.lidlmusic.sk/?id=21
« Posledná zmena: 19. Október , 2007, 20:00:29 od marianguitar » Zaznamenané

slepy pes
Hosť
« Odpoveď #119 kedy: 23. Október , 2007, 08:34:22 »

No ak to chces predebatit detailnejsie, posli mi ss-ku s tvojim tel cislom alebo ICQ ci Skype.
Cau Marian, tak som si ta nasiel na ICQ , a pridal do listu, ked budes mat cas, tak daj vediet, pokusim sa ho tiez v praci urobit. Moj nick je sony, tak ma please autorizuj, aby som vedel kedy si online ,alebo tak, inak som vacsinou invissible, koly praci, ale som vacsinou u kompu . tak vopred dik. maj sa zatial.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 22 otázok.