|
slepy pes
Hosť
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 09. November , 2007, 10:07:34 » |
|
Cauko, to som zase ja ? chcem sa len opytat ci tento zoom G92tt, ma tu schopnost, ze sa na tych spodnych 5 ci kolkko slapatok da ulozit rozny plne odlisny zvuk, dajme tomu vlastne vytvorene zvyky a potom ich pouzivat. pocas hranie, len prepinanim ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 09. November , 2007, 16:58:12 » |
|
Cauko, to som zase ja ? chcem sa len opytat ci tento zoom G92tt, ma tu schopnost, ze sa na tych spodnych 5 ci kolkko slapatok da ulozit rozny plne odlisny zvuk, dajme tomu vlastne vytvorene zvyky a potom ich pouzivat. pocas hranie, len prepinanim ?
Samozrejme,to je ta najzakladnejsia a najjednoduchsia cinnost aa tam moze byt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 10. November , 2007, 22:08:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 10. November , 2007, 22:16:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cembo
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 11. November , 2007, 05:35:11 » |
|
... dokonca si mozes na kazdy z piatich pedalov dat dva zvuky, ktore si prepinas pedalom "Function 1". Napriklad si mozes do prvej banky ulozot WAH zvuk, pricom prvy bude s ENGL overdrive a druhy trebars s clean fender zvukom. Prakticky 10 zvukov, ale s tym, ze v jednej banke mozes mat sice dva AMP zvuky, ale len jedno EFX nastavenie. Cize oba zvuky sa lisia len simulaciou aparatu a EQ, a ostatne nastavenia ostavaju pre oba rovnake ... takisto je vyhoda ten horizontalno vertikalny pedal ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
slepy pes
Hosť
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 12. November , 2007, 14:12:03 » |
|
Ahoj Marian, Tak nakoniec som sa rozhodol ze to risknem a ten Zoom G92tt kupim, uz som ho objednal v brne, malo by to tento tyzden dorazit, tak potom budem informovat ako som s tym spokojny. Dik za rady aj onstatnym. Do zgitarovania.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 12. November , 2007, 15:03:05 » |
|
no to marian nebude moc rad ze si si ho objednal v brne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 12. November , 2007, 15:12:23 » |
|
Nó, sa snažil a nakoniec si si to objednal inde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
slepy pes
Hosť
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 12. November , 2007, 15:18:53 » |
|
No ano, lenze byvam v prahe, neviem ako dlho by to trvalo z SK.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
slepy pes
Hosť
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 12. November , 2007, 15:58:37 » |
|
Kazdopadne marian Dik, a sorry ze som to neobjednal u teba...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 12. November , 2007, 16:03:44 » |
|
ja som si len robil srandu. dneska mas obchodov vela. marian zarobi niekde inde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 12. November , 2007, 16:06:44 » |
|
Nó, sa snažil a nakoniec si si to objednal inde.
Jasné. Som myslel že si SK. Ale tiež som to myslel ako srandu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 12. November , 2007, 20:58:58 » |
|
Kazdopadne marian Dik, a sorry ze som to neobjednal u teba...
Rad som pomohol a pomoc nebola podmienena vobec tym, ze to kupis odo mna. Verte alebo neverte. Mam v zasobe este dost infosiek a fint o tychto zariadenach na to, aby som si mohol dovolit nielen predavat ale aj bezzistne poradit... Ale je pravda, ze ked niekto kupuje odo mna, dozvie sa aj veci a finty, na ktore by mozno neprisiel alebo by na to prichadzal a badal dlhsiu dobu. Ale to je skor na osobne stretnutie face to face.... Niektore veci sa nedaju celkom presne len napisat...
|
|
« Posledná zmena: 12. November , 2007, 20:59:40 od marianguitar »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|