slepy pes
Hosť
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 19. November , 2007, 11:23:23 » |
|
zdravim zdravim. Tak masinku uz mam doma, mal som zatial len 1 hodinu na zoznamenie, ale ten Face to Face kontakt by fakt pomohol, predtym som nemal ziadne skusenosti s takymto strojom, tak som z toho dost mimo. Milion moznosti a nazvou a podobne, som z toho vypatlany. A ktomu manual mam v anglistine, niezeby som po anglicky nevedel, a tiez to trochu spomaluje. Kazdopadne to vyzera ako krok do predu, a otvorenie viacerych moznosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
slepy pes
Hosť
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 19. November , 2007, 14:27:39 » |
|
nemate niekto nahodou manual v slovenstine alebo v cestine ? urychli to vsetko, A ako sa pouziva efektova slucka ? a ako funguje ten Tap tlacitko co tam blika, na co to je ? vela otazok ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 19. November , 2007, 15:06:20 » |
|
nemate niekto nahodou manual v slovenstine alebo v cestine ? urychli to vsetko, A ako sa pouziva efektova slucka ? a ako funguje ten Tap tlacitko co tam blika, na co to je ? vela otazok ....
tap je na urcovanie rychlosti delay a takychto veci...cize tuktni 2 x...a take tempo ake si tukol bude hrat
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2007, 15:06:49 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
slepy pes
Hosť
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 19. November , 2007, 15:09:11 » |
|
tap je na urcovanie rychlosti delay a takychto veci...cize tuktni 2 x...a take tempo ake si tukol bude hrat
dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 19. November , 2007, 18:32:07 » |
|
A prosim ta kde si to kupil, ked nemas k tomu manual v CZ alebo SK? Ak si to kupil od kolegov z ciech (Lidlmusic), tak oni manual urcite maju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 19. November , 2007, 19:07:28 » |
|
na slovensku podla zakona musis dodavat slovensky navod aj popis musi byt v slovencine ak sa nemylim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 19. November , 2007, 19:20:51 » |
|
na slovensku podla zakona musis dodavat slovensky navod aj popis musi byt v slovencine ak sa nemylim.
Ano ale je dohoda o zamenitelnosti v zrozumitelnom jazyku, to znamena, ze zalezi od "kontrolnych organov" ci ti pri kontrole uznaju napr. na SK cesky manual. Ale konecny zakaznik slovak myslim nema problem s ceskym manualom a naopak. Ci ano?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 19. November , 2007, 19:24:58 » |
|
no pravdu povediac prelozeny manual k G9 je dost nezrozumitelny - kamos laik sa cez neho neprekusal k nicomu (aj ked zase tolko casu tomu asi ani nedal, co by si to ziadalo... ). neviem, ci aj original je taky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 19. November , 2007, 19:27:57 » |
|
no pravdu povediac prelozeny manual k G9 je dost nezrozumitelny - kamos laik sa cez neho neprekusal k nicomu (aj ked zase tolko casu tomu asi ani nedal, co by si to ziadalo... ). neviem, ci aj original je taky...
Nechcem tvojho kamosa nejako zhadzovat, ale ten manual je prelozeny tak, ze to zvladne aj 12 ocne decko. Staci kukat na obrazky a citat jednotlive postupy. Je jasne, ze k takto zlozitej masinke je treba mat aspon zakladne vedomosti o efektoch a ich parametroch, inak je to tazke....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 19. November , 2007, 19:41:08 » |
|
Nechcem tvojho kamosa nejako zhadzovat, ale ten manual je prelozeny tak, ze to zvladne aj 12 ocne decko. Staci kukat na obrazky a citat jednotlive postupy. Je jasne, ze k takto zlozitej masinke je treba mat aspon zakladne vedomosti o efektoch a ich parametroch, inak je to tazke....
moze byt...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
slepy pes
Hosť
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 20. November , 2007, 09:31:16 » |
|
Kupil som to od a-z nastroje ( http://www.a-znastroje.cz/) No slovensky alebo cesky manual by rozhodne pomohol pretoze iked po anglicky ako tak viem, tak sa najdu slovicka ktore neviem, a k tomu ked moc vela skusenosti s efektami som doteraz nemal, tak sa celkom trapim, a ide to pomali. Vceara som sa tomu trochu venoval, ale tak za hodku stihol prejst 2 banky efektov. Prepinanie A-B , je cisto len vec co sa tyka nastavenia dvoch odlisnych aparatov ? Inak vec taka ma zaujima co som sa zrejme sekol, ze ked som sa pytal na efektovu smycku, tak ma zaujimalo ci ten efekt dokaze uchovat daky reef, v urcitom tempe a opakovat ho dokola, plus do toho dohravat dalsie veci, a pridavat, aspon takto si nahrat 5 stop ? , to asi nepojde co . Vcera som prisiel nato ,ze ten expresion pedal 3d, je celkom fajn, ze sa vie posuvat aj horizontane, najprv som si myslel ze je to zbytocnost , ale je to celkom dobra vychytavka. No nic, este som len na prvych 5 stranach manualu , takze neviem nic.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 20. November , 2007, 18:54:34 » |
|
Takych vychytaviek je tam viacero.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 18. Apríl , 2008, 21:43:05 » |
|
Cize ono to je klasicky modeling so vsetkymi absenciami na charaktere, posmradeny 2 malymi lampami. Trochu mi zostava rozum stat, naco su tam 2 lampy, pretoze TOTO NENI PREAMP...... No pisem po dost dlhom case ale neda mi. Tak ako si to mal ponadstavovane si to pekne dobabral. Obe lampy naplno. Ono niekedy je dobre si predtym ako zacnem do niecoho babrat, nieco si to tom precitat... resp pokukat v manuale. Osobne poznam viacero ludi ktori idu z G9 napr. na return ef. slucky lampoveho aparatu a su spokojni..
|
|
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2008, 21:48:40 od marianguitar »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 19. Apríl , 2008, 13:10:29 » |
|
kde som napisal, ze som vytocil obe lampy naplno som si to po sebe precital a dost presne som sa tam rozpisal, ake boli moje pocity pri jednotlivych nastaveniach potenciometrov. komu sa to lubi, nech na to hra. komu sa to nelubi, nech sa mu neupiera pravo kritizovat to. kto s tym kseftuje, nech diskutuje konstruktivne, nevytrhava z kontextu a nech nezhadzuje "oponenta" v nazore.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 19. Apríl , 2008, 13:11:31 » |
|
a vobec - co sa rozculujem... kamos sa toho nakoniec zbavil, aj ked doooost pod cenu, na to ze nove, nepouzite a v zaruke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|