...Chcel by som vediet preco mi ty odporucas G92tt, aku mas s tym skusenost....
marianguitar ich distribuuje, ale jeho ponuka je velmi ferova (zapozicanie).
Ja som sa pytal na skreslenie z aparatu (ked si spominal, ze mas lampac), ze ci nie je cesta (ako nazncil aj 4oci) zamerat sa na seriozne lampove skreslenia z aparatu (teda ak je naozaj dobre) a riesit modulacne a dalsie efekty niecim rackovym do efektovej slucky (TC Electronic, Rocktron, Lexicon, Behringer... ... ). Takto sa to medzi "profikmi" riesieva beznejsie (pozri si zostavy gitaristov). Vselijake tie hotove pedaly na zem aj s neviem akymi typmi skreslenia su vacsinou zaciatocnickejsie riesenia, z jednoducheho dovodu. Vyrobcovia sa tam snazia vtesnat co najviac, ale nic nedosahuje spickovych parametrov, skreslenia vacsinou umele digitalne, modulacne a priestorove efekty vacsinou akurat na podium, ale do studia uz nie... Je pravda, ze komplet pedal na podlahu je cosi lacnejsi, ako rackova vec s podlahovym MIDI controlerom, ale az taky velky rozdiel financny to nemusi byt. Len to vyzaduje mat skreslenie v aparate.
Ale pokial si rozhodnuty tak ako si, tak jedine co mozem k tomu napisat (G9) som uz v tejto teme napisal.
A este ze naozaj si myslim, ze k efektovemu procesoru uz ziadnu slucku na nom nepotrebujes, pokial Ti len toto robi dilemu.