Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 23:25:11
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: g-major & fcb 1010  (Prečítané 31166 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #60 kedy: 14. Február , 2008, 22:17:53 »

Už mi to prepína - len na  prepínač č.5 mi nič nejde ani nabanke 00 ani na banke 01 - asi to bude pokazené...
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #61 kedy: 14. Február , 2008, 22:23:44 »

A nastavoval si tam uz co ma ten prepinac posielat, ked ho stlacis?
Zaznamenané

tibor7
stály hosť

« Odpoveď #62 kedy: 14. Február , 2008, 22:26:38 »

Ano všetky ostatne  mi idu na oboch bankách len tá 5 nič.- neprepne. Pri tej kalibrácii sa spravý že aj neaký test či čo - nema by so to skúsiť prekalibrovať?
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #63 kedy: 14. Február , 2008, 22:48:33 »

Kalibracia je podla manuala pre pedaly. Skus tie hodnoty co si daval pre ten 5-ty prepinac dat pre 4-ty, ci to ide tam.
Zaznamenané

tibor7
stály hosť

« Odpoveď #64 kedy: 14. Február , 2008, 23:01:11 »

Ano tam to ide - kua čo stým je!  ináč na všetko reaguje tá č.5 pri programovaní len potom akoby nevyslala ten midi príkaz ...
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #65 kedy: 14. Február , 2008, 23:10:25 »

Dnes som kúpil FCB1010 + G major - hned problém - prepínač 1 na FBC mi skočí preset č2 na Gmajore , 2 na 3 , 4 na5 a paťka mi nejde vôbec.... tak neviem . Ten fbc1010 už bol používaný nemal  by som ho nejak zresetovať? alebo čo s tým poradte prosím...
Tibino no nauč sa inak počitat ....5ky nepouživaj to bude taka odpočivacia stanica, ked vela dupeš..tam nebude nič...bolo ti to treba ???mal sisi kupit ZOOMG2  ten hra takisto len nič nestoji a ide aj 5ka...ako sa dariiii??
Zaznamenané

tibor7
stály hosť

« Odpoveď #66 kedy: 14. Február , 2008, 23:15:08 »

:) ináč OK - ale teraz som nasratý a ked ti takato vec príde na dobierku ako mne dnes tak mám asi problém...  Alebo možno je tam niekde niečo prepnuté?... že to nejde...hhmmm
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #67 kedy: 14. Február , 2008, 23:21:22 »

ja som si tiež kupil nejaku kokotinu na ovladanie efektov a nejde  Bavím sa skvele...nakupime si kokotin a potom to budeme musiet nosit
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #68 kedy: 14. Február , 2008, 23:21:42 »

Ano tam to ide - kua čo stým je!  ináč na všetko reaguje tá č.5 pri programovaní len potom akoby nevyslala ten midi príkaz ...
Ja som zasa programoval vlastny midi footswitch aj navrhol hardware a mal som problem s funkciou stompbox on a off na mojom podxt. V manuale je to cislo zle napisane. A nemam ani midi na pc, take som si to nemal ako odchytit co ide z toho podu za prikaz.

Nemas nejake ine zariadenie s midi in vstupom? Nema niekto poruke nejaky pod napriklad?
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #69 kedy: 14. Február , 2008, 23:30:16 »

:) ináč OK - ale teraz som nasratý a ked ti takato vec príde na dobierku ako mne dnes tak mám asi problém...  Alebo možno je tam niekde niečo prepnuté?... že to nejde...hhmmm
pošli mu to spaaatky a bude...radšej čast prepime Bavím sa skvele
Zaznamenané

tibor7
stály hosť

« Odpoveď #70 kedy: 14. Február , 2008, 23:33:17 »

Ja som zasa programoval vlastny midi footswitch aj navrhol hardware a mal som problem s funkciou stompbox on a off na mojom podxt. V manuale je to cislo zle napisane. A nemam ani midi na pc, take som si to nemal ako odchytit co ide z toho podu za prikaz.

Nemas nejake ine zariadenie s midi in vstupom? Nema niekto poruke nejaky pod napriklad?
No to nemam ale zrovna predchádzajúci majitel mal Pod-a
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #71 kedy: 15. Február , 2008, 10:46:32 »

tibor ja som mal podobny problem a potom som zistil ze to je len tym ze som kkt :D pozri prve co musis urobit je, ze musis nastavit samotne tie footswitche 1-10 tak, aby vobec boli pojazdne, cize aby sa prehadzovali ked na ne slapes.. to sa robi v tom global config menu a je to popisane aj v manuali. dalsie- treba nastavit potom v normalnom zapnutom mode aby napr footswitch 1 prehodil na najblizsom zapojenom zariadeni (u teba gmajor) preset ktory potrebujes.. a ak mas este ine midi zariadenie za gmajorom (napr preamp.. ja to mam presne opacne) tak musis nastavit midi mapping ze: ak gmajor preset 1 tak potom preamp preset 4 .. cize map 1 to 4.. myslim ze asdfg aj rastis to tu rozoberali pomerne podrobne a aj mne to pomohlo.. vsetko je len otazka casu kym pochopis ze co ktory 'vyraz' na tom znamena... ja som s tym maturoval asi tyzden a potom heureka.. som teraz v praci ale az dojdem domov mozem ti sem potom pastnut navod ako spojazdnit jednotlive f-switche, ako im priradit kanal ktory chces a ako nastavit gmajor aby komunikoval s dalsim midi zariadenim..   
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #72 kedy: 15. Február , 2008, 10:52:10 »

ale ked uz som tu mal by som jednu technicku otazku na uzivatelov...  mam problem- hram na zvuku nastavenom na solo, cize mam na preampe trocha zdvihnutu hlasitost, a z gmajoru tam ide troska hallu a delay. ked ale prepnem na klasicky skresleny doprovodny sound bez efektov ktory ma nizsiu hlasitost, vytvory sa akasi neprijemna dozvukova vlna, onieco hlasnejsia ako samotny lead sound. neviete nahodou co mam prenastavit, aby mi to nerobilo henten bordel? nieco tam musim mat stopro zle..
Zaznamenané

tibor7
stály hosť

« Odpoveď #73 kedy: 15. Február , 2008, 12:27:42 »

Dakujem - trošku si ma ukludnil , lebo mám nervy že to balím a posielam mu to späť , počkám na teba kým prídes domov.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #74 kedy: 15. Február , 2008, 12:32:51 »

Tibor nepreživaj to tak, to sa neda čitat...určite s tym nevieš narabat...toje cely problem...hlavne zdravičko Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 22 otázok.