Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 17:39:36
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Piťu - gitary  (Prečítané 14593 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 08. Marec , 2009, 19:05:25 »

pitu este aj umelecky fotograff

a takisto konceptualny scenicky choreograf-tanacnik  Zdravíčko
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #31 kedy: 08. Marec , 2009, 19:15:04 »

chcelo by to pridat aj zvysne gitary ako bolo slubene  Žmurk
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #32 kedy: 09. Marec , 2009, 14:35:04 »

tanečník som najlepší, ani Joe by sa nechytal..  Bavím sa skvele

Musím už tie gitarky popridávať. Medzitým sa niečo pomenilo, Vintage som vymenil za iný, dúfam, že starý slúži dobre muchovi. Kópiu gitary Nuna Bettencourta, ktorú urobil Igor Keller, som predal marrtinovi. Tú som sem ani nestihol zaradiť, ani ďalšie fajnové kúsky. Ale polepším sa a hádam behom tohoto týždňa to nafotím a prihodím. Žmurk
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #33 kedy: 09. Marec , 2009, 14:40:00 »

tanečník som najlepší, ani Joe by sa nechytal..  Bavím sa skvele

Musím už tie gitarky popridávať. Medzitým sa niečo pomenilo, Vintage som vymenil za iný, dúfam, že starý slúži dobre muchovi. Kópiu gitary Nuna Bettencourta, ktorú urobil Igor Keller, som predal marrtinovi. Tú som sem ani nestihol zaradiť, ani ďalšie fajnové kúsky. Ale polepším sa a hádam behom tohoto týždňa to nafotím a prihodím. Žmurk
čo ma so mnou tanec ???ja a tanec čo som rytmus??a hram pre opice hip hop ha ha ha
Zaznamenané

Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625

muck :-*

« Odpoveď #34 kedy: 09. Marec , 2009, 15:51:31 »

čo ma so mnou tanec ???ja a tanec čo som rytmus??a hram pre opice hip hop ha ha ha

Bavím sa skvele
Zaznamenané

o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 09. Marec , 2009, 16:00:55 »

kedze kazdy sa tu ohradzuje ak niekoho niekto nazve inak ako sa mu paci tak teraz podotykam ja ze toto je proti pravidlam fora kedze tam je ako nedavno Semish citoval: Sme hudobnici nebudeme urazat druheho hudobnika alebo nieco podobne ... myslim ze je to nespravodlive ked voci niekomu sa niekto nahneva ked povie svoj nazor tvrdo a Joe si tu moze hovorit na kazdeho co chce ... ako chce ... upozornujem ze neobhajujem hip hop len pouzkazujem na to ze aj to je hudobny styl a aj tam su hudobnici a myslim si ze napr. taki The Roots kde hraju jazzmani tak je nemiestne nazivat ich alebo ich fanusikov opicami  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
Sammko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 09. Marec , 2009, 16:24:00 »

kedze kazdy sa tu ohradzuje ak niekoho niekto nazve inak ako sa mu paci tak teraz podotykam ja ze toto je proti pravidlam fora kedze tam je ako nedavno Semish citoval: Sme hudobnici nebudeme urazat druheho hudobnika alebo nieco podobne ... myslim ze je to nespravodlive ked voci niekomu sa niekto nahneva ked povie svoj nazor tvrdo a Joe si tu moze hovorit na kazdeho co chce ... ako chce ... upozornujem ze neobhajujem hip hop len pouzkazujem na to ze aj to je hudobny styl a aj tam su hudobnici a myslim si ze napr. taki The Roots kde hraju jazzmani tak je nemiestne nazivat ich alebo ich fanusikov opicami  Nezahrávaj sa

ja si myslim ze rytmus hudobnik nieje  Cmuk chlapci
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 09. Marec , 2009, 16:25:29 »

No...cudoval by si sa...  Zdravíčko
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 09. Marec , 2009, 16:28:49 »

vies to je individualne pre niekoho nie je pre niekoho je ... ako vies posudit ze prave ty mas pravo sudit niekoho ? tak isto nejaky rapper moze povedat na napr. Zakka Wylda to ma napadlo len podla avataru ze podla neho prave on nie je hudobnik z jeho uhlu pohladu ... a ked je vysledkom hudba uz nech je akakolvek tak asi nieco s hudbou ma spolocne  Žmurk
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #39 kedy: 09. Marec , 2009, 16:39:45 »

ja som sa zlakol že som urazil opice ha ha ha
mne sa hiphop celkom pači nesmieš to tak preživat tu sa deju ine paseky
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #40 kedy: 09. Marec , 2009, 16:46:21 »

tuším tu niekto prehltol tabletku moralínu...
Kópiu gitary Nuna Bettencourta, ktorú urobil Igor Keller, som predal marrtinovi.
no to je pravda, teším sa keď si ju konečne vyskúšam na svojom Marshallovi  Na zdravie!  nechápem, prečo tá gitara toľko koluje, lebo na nej nevidím chybu (okrem dákych estetických záležitostí) zatiaľ som ju mal na malom tranzistorovom Marshallovi   Som frajer
« Posledná zmena: 10. Marec , 2009, 08:55:10 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 09. Marec , 2009, 16:49:08 »

tuším tu niekto prehltol tabletku moralínu...

nie ja sam nemam rad moralizovanie a poucovanie ... to bolo len kvoli jednej veci na kazdeho rovnaky meter  Žmurk a ja mam totalne v zadnici hip hop  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Sammko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #42 kedy: 09. Marec , 2009, 17:31:12 »

viete so kaslime nato je to piťuova tema bavme sa v nej o jeho gitarach radsej .... hej a piťu skus aktualizovat tie fotky budeme radi  Na zdravie!
Zaznamenané

johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #43 kedy: 09. Marec , 2009, 17:53:19 »

NO DOVOL Si píš!!! Si píš!!!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #44 kedy: 09. Marec , 2009, 23:12:57 »

A čo ti má dovoliť?, rytmus je len tretina hudby, zvyšok pozostáva z melódie a harmónie
« Posledná zmena: 09. Marec , 2009, 23:13:34 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.