Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 03:45:20
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: CUNDO-Ukazka od noveho clena, doteraz"okukavaca"  (Prečítané 5115 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Cundo
nováčik
*
Príspevkov: 38

« kedy: 13. Apríl , 2007, 09:26:32 »

Zdravim vsetkych uzivatelov fora.Kedze som sa uz "okukal", pokusim sa o svoj prvy prispevok.Nemozem sa povazovat za gitaristu,aj ked nejaky nastroj tohto druhu vlastnim a obcas na nom aj nieco zahram ci nahram...Skor som asi aranzer,alebo nieco take...Tato ukazka je demo z minuleho roka.Piesen je od  my wife MIRIAM ,ktora ju aj spieva,zvysok mam na svedomi ja.Celkom sme obaja zvedavi na pripadne reakcie.

* Hey_You_short.MP3 (2814.9 KB - stiahnuté 270 krát.)
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #1 kedy: 13. Apríl , 2007, 09:40:49 »

perfektne, lepšiu pesničku som tu nepočul .. rad by som použil výraz POPI4I Si píš!!!
Tvoja žena super spieva, perfekné.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #2 kedy: 13. Apríl , 2007, 09:54:09 »

Mna zas moc nezaujala. Pekne spracovane odspievane ale nic pre mna. Je to take Morissettovske ci Winehouseovske... ale slabsie. A na skladbu Burning in progress od "Rasta" to zdaleka nema  Beeee
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #3 kedy: 13. Apríl , 2007, 10:16:29 »

Je tu snaha sa štylizovať do černošského spevu, niečo mi tam zatiaľ málinko občas nesedí, ale to mi nejako extra nevadí, je to pekná pesnička, aj wife spieva pekne, len tak ďalej. Fajn, že si sa odhodlal prihodiť ukážku a len tu neokukovať. Žmurk

Podarilo sa mi nájsť tvoju stránku a tam ďalšie pesničky s tvojou wife Miriam a veľmi príjemné.  Hádam sa dočkáme celého CD. Bude to veľmi príjemné oživenie slovenskej pesničkovej scény.  Som za vodou kámo
Zaznamenané

matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #4 kedy: 13. Apríl , 2007, 12:32:05 »

vsetko je fajne,ale  nie je to moj zaner. nevidim na tom spracovani nic zle a do oci bijuce, len ta anglictina
« Posledná zmena: 13. Apríl , 2007, 13:07:09 od matkosafko » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5 kedy: 13. Apríl , 2007, 13:53:45 »

celkom fajn...pripomenulo mi to tie stare cernoske pesnicky co obcas pocut v radiu  :)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #6 kedy: 17. Apríl , 2007, 19:14:13 »

pekne  Na zdravie! podla toho co si na zaciatok povedal som cakal horsie...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #7 kedy: 17. Apríl , 2007, 19:27:44 »

dost dobre to je, a spev je tiez velmi dobry  Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
kewin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 181

« Odpoveď #8 kedy: 17. Apríl , 2007, 20:06:11 »

Celkom dobrá skladba aj ked nie moc v mojom štýle, ale vedel by som do toho dost dobre zasolovať Na zdravie!

tak zasoluj Žmurk
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #9 kedy: 17. Apríl , 2007, 20:25:27 »

Ak to mas moznost nahrat to do pocitaca, tak mas moznost to tu zverejnit.
Zaznamenané

Cundo
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #10 kedy: 05. Máj , 2007, 14:08:43 »

Prikladam song Zivot karty miesa z Drapakovho kontroverzneho CD. Pesnicka a text Palo. Je to celkom rockovina z vtipnym solom Laca Rostara z Brezna. Ostatne gitary +synth+programing+arr+zvuk- moja zodpovednost. Odporucam vydrzat po solo cca 2:50

* Karty_.mp3 (3361.22 KB - stiahnuté 411 krát.)
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #11 kedy: 05. Máj , 2007, 15:01:10 »

Prikladam song Zivot karty miesa z Drapakovho kontroverzneho CD. Pesnicka a text Palo. Je to celkom rockovina z vtipnym solom Laca Rostara z Brezna. Ostatne gitary +synth+programing+arr+zvuk- moja zodpovednost. Odporucam vydrzat po solo cca 2:50
Sak tuto pesnicku poznam.Neviem ci som ju  nepocul ked som bol na svatojurskych hodoch ked tam hral palo z kapelou minuly rok  :)
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #12 kedy: 05. Máj , 2007, 15:58:00 »

nie je tam na vokal trochu moc doladovacieho plug-inu pouziteho? ci to len kompresor? ... inak dost strasna aranz a otravny song. ostatne ako cela metalinda, ci uz s drapakom alebo bez. ale solo je celkom fajn, len ten zvuk sa mi vobec nepaci.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #13 kedy: 06. Máj , 2007, 03:54:01 »

Tá skladba je otravná a keď už by mala niekde rotovať, nehodí sa tam Drapákov spev. Nemá to nič spoločné s pôvodnou Metalindou. Drapákov spev sa hodil jedine tam - tvrdší hardrock až heavy..

Sólo celkom ok, je tam v podstate na to, aby vyplnilo medzeru. Neviem, prečo je celý čas pod wah-om...  Popiskujem si
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #14 kedy: 06. Máj , 2007, 08:58:37 »

Tá skladba je otravná a keď už by mala niekde rotovať, nehodí sa tam Drapákov spev. Nemá to nič spoločné s pôvodnou Metalindou. Drapákov spev sa hodil jedine tam - tvrdší hardrock až heavy..

Sólo celkom ok, je tam v podstate na to, aby vyplnilo medzeru. Neviem, prečo je celý čas pod wah-om...  Popiskujem si

Proti gustu žiaden dišputát!
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.