dusky
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 30. Marec , 2008, 08:50:06 » |
|
Nie, nie je to len totozny model, je to Dezov Gibson z roku 1979. Jedina jeho gitara za posledne roky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 30. Marec , 2008, 08:55:07 » |
|
Nie, nie je to len totozny model, je to Dezov Gibson z roku 1979. Jedina jeho gitara za posledne roky.
uau to si jak zohnal?? parada, asi to nedavas lacno co? ale bral by som ju pre fotra ako darcek... by odpadol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 30. Marec , 2008, 09:23:47 » |
|
Kupil som to na inzerat. Ak by som uvazoval o predaji, tak by to bola urcite cena gitary plus nejaky ten historicko osobnostny priplatok. Vsetko na svete je len otazkou dopytu a ponuky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 30. Marec , 2008, 09:32:48 » |
|
Kupil som to na inzerat. Ak by som uvazoval o predaji, tak by to bola urcite cena gitary plus nejaky ten historicko osobnostny priplatok. Vsetko na svete je len otazkou dopytu a ponuky.
na tej prvej stranke si pisal ze sa jej chces zbavit... takze neni zatial v predaji?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 30. Marec , 2008, 09:42:09 » |
|
Nie som az taky Ursinyovec, ze by som si zivot bez nej nevedel predstavit, ale zas viem, ze som jediny clovek na svete ktory ma takuto relikviu. Obcas mi napadne, ze ju dam prec, potom zas, ze nie. Nemam na to staly nazor. Mozno, keby niekto prisiel s nejakou konkretnou ponukou, by som uvazoval o predaji alebo vymene. Obcas to zoberiem aj na akciu, a hra to skvele! Vyslovene zbavit za kazdu cenu sa jej nechcem. Asi tak to je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 30. Marec , 2008, 09:47:02 » |
|
Keby som ju mal tak ju ani nikam neberem nech sa jej nieco nestane.. omg jasne ze musi hrat dobre ved si ju vybral Dezo Ursiny!!! stelesna muzika, najlepsi gitarista co na slovensku kedy bol.. a boli s nou nahravane legendarne albumy... jej hodnota je nevycislitelna... ale ja ponuku raz dam, The Bag Of Bones projekt je rozbehnuty, zachvilu mame platinu a potom sa ozvem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 30. Marec , 2008, 10:10:34 » |
|
jej hodnota je nevycislitelna... ale ja ponuku raz dam, The Bag Of Bones projekt je rozbehnuty, zachvilu mame platinu a potom sa ozvem.. no ja to vidim skor na predaj ladviny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 30. Marec , 2008, 10:12:08 » |
|
jej hodnota je nevycislitelna... ale ja ponuku raz dam, The Bag Of Bones projekt je rozbehnuty, zachvilu mame platinu a potom sa ozvem.. na slovensku pokial nehras popik tak s platinou moc nepocitaj
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 30. Marec , 2008, 10:22:04 » |
|
no ja to vidim skor na predaj ladviny ja to vidim na transplantaciu mozgu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 30. Marec , 2008, 10:41:28 » |
|
Ursiny ju kupil podla mojich informacii uplne novu v roku 79 alebo 80. A potom si uz ziadnu inu nekupoval. A na akcie sa musi nosit. Gitara musi hrat!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 30. Marec , 2008, 10:46:49 » |
|
ked si das transplantovat mozog tak uteces z BAGOFU to nerob sak pockaj ja sa este budem rehlit posledny... Ursiny ju kupil podla mojich informacii uplne novu v roku 79 alebo 80. A potom si uz ziadnu inu nekupoval. A na akcie sa musi nosit. Gitara musi hrat!!!
ano a nahral s nou Nove mapy ticha, Modry vrch a secky dalsie albumy... mne sa len nelubi jak vypada... ta farba a tak..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 30. Marec , 2008, 10:51:43 » |
|
Vec vkusu a nazoru. Nikomu ho nevnucujem!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 30. Marec , 2008, 10:57:15 » |
|
Vymenis ju za moju??? ja mam super, aj potenciometre ma!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 30. Marec , 2008, 11:08:49 » |
|
Asi nie. Teda urcite nie, ale ani si to nemyslel vazne, ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|