Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 08:57:21
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dusky - gitary  (Prečítané 121716 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #420 kedy: 14. Júl , 2008, 11:15:57 »

Jazdilo by sa ti dobre na škaredej hrdzavej, deravej škodovke keby mala motor z nisanu 350Z?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #421 kedy: 14. Júl , 2008, 11:17:40 »

nie, kazdy potrebuje cokolvek, co dobre hra, len neskuseni si myslia, ze pekny nastroj bude hrat za nich  Na zdravie!
trosku by som opravil tvoj výrok:
nie, kazdy potrebuje cokolvek, co dobre hra, len neskuseni si myslia, ze znackovy nastroj bude hrat za nich
Zaznamenané

FALLGRAPP
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #422 kedy: 14. Júl , 2008, 11:18:48 »

nie, kazdy potrebuje cokolvek, co dobre hra, len neskuseni si myslia, ze znackovy nastroj bude hrat za nich
Bravooooo  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #423 kedy: 14. Júl , 2008, 11:18:58 »

Jazdilo by sa ti dobre na škaredej hrdzavej, deravej škodovke keby mala motor z nisanu 350Z?  Bavím sa skvele
nepochopil si to celkom tak ako som to myslel. ale aj toto je jeden zo sposobov uvazovania. ze dam na smejdacku gitaru super snimace a haha musi to hrat super.
moje tvrdenie bolo skor o tom, ze mam staru plesnivu skodovku a vytunim karoseriu (spojler, narazniky, lak atd) a hram sa na kapa so super farom  Na zdravie!

alebo pekny a znackovy  Na zdravie!
« Posledná zmena: 14. Júl , 2008, 11:20:01 od styrioci » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #424 kedy: 14. Júl , 2008, 11:23:04 »

kazdemu doporucujem kupte si najlepsiu a najdrahsiu gitaru a ak nebudete vediet hrat tak sa nebudete mat aspon na co vyhovarat Si píš!!!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #425 kedy: 14. Júl , 2008, 11:26:13 »

To aby všetci začali kupovať Vintage  Bavím sa skvele
My skúsení borci sme nato už dávno prišli  Bavím sa skvele
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #426 kedy: 14. Júl , 2008, 11:28:15 »

nepochopil si to celkom tak ako som to myslel. ale aj toto je jeden zo sposobov uvazovania. ze dam na smejdacku gitaru super snimace a haha musi to hrat super.
moje tvrdenie bolo skor o tom, ze mam staru plesnivu skodovku a vytunim karoseriu (spojler, narazniky, lak atd) a hram sa na kapa so super farom  Na zdravie!
alebo pekny a znackovy  Na zdravie!
ale na co to tu riesit??? je to OT a neh si kazdy hra na com chce, trebarz aj na gibsone s nalepkou fender, to je vsetko druhorade.. ak sa to majitelovi gitary paci, tak preco nie.. nebudem ho za to odsudzovat. Si ho vypocujem ako bude hrat a bez predsudkov..
Zaznamenané

FALLGRAPP
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #427 kedy: 14. Júl , 2008, 11:33:32 »

Mne chlapik z hudobnin povedal, ze co pozna starsich typkov co chodia hrat na ksefty, tak hraju s gitarami SX Si píš!!! Iba dobra a draha ta nepodrzi a nehra za teba. Aj lacna dobre postelovana moze byt pouzitelna. Toto su zbytocne reci typu kto ho ma vacsi. Bavím sa skvele
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #428 kedy: 14. Júl , 2008, 11:44:12 »

naplno suhlasim... moja stala teoria rob pekne pesnicky pre ludi a na ostatnom az tak nezalezi... ked to budes robit dlhsie a zarobis si na to, kupis si aj podla teba lepsi nastroj... o tom to cele je... gitarar ta nezachrani, ale ani ucit sa na neladiacom sunte nie je mudre...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #429 kedy: 14. Júl , 2008, 11:46:12 »

....moja stala teoria rob pekne pesnicky pre ludi a na ostatnom az tak nezalezi... ...

pokial to nie je nejaky pokus domaceho struzlikanta - vsak  Ja som čert.. (pardon, nemohol som si odpistit :) )
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #430 kedy: 14. Júl , 2008, 11:49:03 »

So myslel tak v uvode Rastik.... ze nemusis mat hned Fender, ze na toma az tak nezalezi.... ale mam iny problem... mam taky multak Ibanez a ten hra smertelne... niektore efekty mojom pedalboarde pravdepodobne kradnu signal... ako zistim ktore su to... tie okamzite vyhodim!!! neporadite mi???
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #431 kedy: 14. Júl , 2008, 11:51:54 »

Mne na tom prestalo záležať už dávno, vyrástol som už z toho, že uvidím nejakú popiči gitaru a musím ju mať doma ... predtým som slintal nad recenziami v Muzikuse, potom som si kúpil svoju Yamahu a je poriešené ... ladí, hrá, má dobrý sustain a variabilný zvuk. Ostatné veci ako design atď. už neriešim, zatiaľ je furt lepšia ako ja  Bavím sa skvele
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #432 kedy: 14. Júl , 2008, 12:06:32 »

So myslel tak v uvode Rastik.... ze nemusis mat hned Fender, ze na toma az tak nezalezi.... ale mam iny problem... mam taky multak Ibanez a ten hra smertelne... niektore efekty mojom pedalboarde pravdepodobne kradnu signal... ako zistim ktore su to... tie okamzite vyhodim!!! neporadite mi???
true bypass box, prepina signal cez efekt alebo priamo (mimo neho)
ale bud si isty, ze kazdy efekt ktory nie je true bypass vo vypnutom stave meni signal.
Co mam skusenost, tak bossy zeru dost.. a niektore aj dost sumu pridavaju, nechapem ako mozu byt take popularne :)
Zaznamenané

FALLGRAPP
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #433 kedy: 14. Júl , 2008, 12:20:48 »

mates tak myslis, ze to mozu byt Bossy??? Poznas moj pedalboard? mal by mat niekde na fore fotku.
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #434 kedy: 14. Júl , 2008, 12:31:51 »

mates tak myslis, ze to mozu byt Bossy??? Poznas moj pedalboard? mal by mat niekde na fore fotku.
prave pozeram obrazok pedalboardu  http://gitaristi.sk/files/dusky/pedalboard.jpg a s istotou ti mozem povedat, ze CE3 papa signal a dost sumi (mal som ju tiez) ten line selector od BOSSu tiez nema bohvieake buffre - sumi a papa signal, DD2 a ibanez delay - tiez nepridaju cistemu signalu na kvalite. electroharmonixy by mali byt true bypass, ale na starsich EH sa prepinalo jednocestnym prepinacom - co to znamena sa mi nechce rozpisovat, ale tiez mozu ciastocne ovplyvnit zvuk a kvakadlo tiez trochu upravi, je tam pernamentne zapojeny odpor k zemi v signalovej ceste aj pri vypnutom  kvakadle... ten Marshall som si nie celkom isty ci je True bypass, najjednoduchsie je to vyskusat. da sa to jednoducho a dokonca mam na to az dva sposoby:

1. odpoj napajanie. v jednej polohe (efekt vypnuty) by mal signal prechadzat a v druhej (efekt zapnuty ale bez napajania) bude samozrejme ticho

2. zapoj input do outputu a naopak, cize das kabel s gitary nie do vstupu efektu, ale do vystupu - zas nastane ticho pri zapnutom efekte a pri vypnutom by mal signal prechadzat.

vsetky efekty ktore pri týchto testoch nebudu hrat vobec tak menia povodny signal z gitary.

este jedna vec, vzdy je dobre mat v efektovej ceste stale aktivny buffer. je dobre ho mat co najblizsie ku gitare.
Buffer - predzosilenie signalu, kompenzuje straty signalu na kabelazi.
bud aktivna alektronika v gitare, vysielacka, alebo akykolvek efekt ktory nie je true bypass, ale tiež platí že nie je buffer ako buffer.. napr. akykolvek BOSS je podla mna dost nevhodny. Majo Fero si velice chvali compressor Carl Martin a ten pouziva ako buffer, ja mam lampovy ibanez compressor ako buffer, aj LPB od EH je vlastne koncipovany ako buffer..
« Posledná zmena: 14. Júl , 2008, 12:37:59 od MaTeS » Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 23 otázok.