Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. December , 2024, 20:21:15
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Les Paul Greco  (Prečítané 66041 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
adkocho
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 149

« Odpoveď #255 kedy: 14. Jún , 2011, 14:27:21 »

Ano prvy link Greco je zo šrubovanym krkom inak respekt žesi to poznal len tak z fotky a ešte z troška nekvalitnej...
A ta druha sami aj vyzažovo pači lepšie...teraz sa už možem len modlit aby ten panko ju do konca prazdnin nepredal :-/
Zaznamenané
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #256 kedy: 26. Júl , 2011, 08:20:26 »

Takze Burny uspesne zmenil majitela.  Skuska len s bicimi dopadla velmi dobre, dnes to bude s celou kapelou, zatial velka spokojnost :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #257 kedy: 26. Júl , 2011, 19:25:47 »

Takze Burny uspesne zmenil majitela.  Skuska len s bicimi dopadla velmi dobre, dnes to bude s celou kapelou, zatial velka spokojnost :)

a ze preco to pises do temy Greco ? :)

takze si kupil ten co sme pisali ? napis potom dojmy :)
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #258 kedy: 13. August , 2011, 09:50:32 »

Dokazali byste indentifikovat rok vyrobu a či v korei alebo japonsku?  Bacha na vec kamo!
Je to low end či nie?..

* bum.JPG (243.33 KB, 768x1024 - prehliadnuté 279 krát.)

* geee.JPG (203.38 KB, 1024x768 - prehliadnuté 274 krát.)

* muzoo.JPG (213.28 KB, 1024x768 - prehliadnuté 291 krát.)
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #259 kedy: 13. August , 2011, 11:05:16 »

Kamoš po ni pohliži a prodejce je strašnej hlupak neumi ani trochu fotit a ješte k tomu vul...jinak rikal žeje to 1978 ale radeji at to vyfoti...  Popiskujem si
Inak podla čoho poznaš aka toje seria?čito neni low-end?  Na zdravie!
mna to vždy fascinovalo jak to dokažete takhle z hlavy vyhluzit  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #260 kedy: 13. August , 2011, 11:20:15 »

Kamoš po ni pohliži a prodejce je strašnej hlupak neumi ani trochu fotit a ješte k tomu vul...jinak rikal žeje to 1978 ale radeji at to vyfoti...  Popiskujem si
Inak podla čoho poznaš aka toje seria?čito neni low-end?  Na zdravie!
mna to vždy fascinovalo jak to dokažete takhle z hlavy vyhluzit  Bacha na vec kamo!

konkretne u Greca je dolezite, ci je klenuty top tela masivny kus javoru, alebo lev vytvarovana preglejka a medzi mahagonovym zvyskom tela nie je dutina. taku gitaru by som ja osobne urcite nebral. potom sa da poznat modelova rada napriklad na spoji krku a tela. nizsie rady maju ten hranol, ktorym konci krk a je zasadeny do tela, lepeny z viacerych kusov dreva. konkretne som videl model EG 600, co uz nema byt uplny low end, ktory ten kniec krku pri spoji stale nemal z jedneho kusu dreva. no a potom su tam take tie veci, ze ked sa otvori zozadu elektrika, tak korejsku poznat hned podla kablikov, kondikov, potakov, atd... neviem Ti presne teraz napisat, co konkretne, ale pokial clovek videl korejskych gitar uz vela, tak to hned udre do oci. urcite sa da najst na nete, co a ako presne... ...

pokial nejeky predajca robi okolky a mlzi okolo informacii, tak je to ojebavac a poslat ho rovno do riti, tak si myslim...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #261 kedy: 13. August , 2011, 11:22:01 »

Dokazali byste indentifikovat rok vyrobu a či v korei alebo japonsku?  Bacha na vec kamo!
Je to low end či nie?..

sa mi mari, ze niekto tu daval svojho casu link (tusim MartinLM) a hentaky typ loga tam bolo pisane, ze je Korea. co samozrejme nemusi nutne znamenat, ze zle, len by to mala reflektovat aj cena tej gitary.
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #262 kedy: 13. August , 2011, 12:00:30 »

Hlava bez čisla nechapačky  Beeee

* dgasgfa0.JPG (134.51 KB, 800x600 - prehliadnuté 256 krát.)
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #263 kedy: 13. August , 2011, 12:30:48 »

asi hej..inak mala aj velku "tržnu" ranu pri jack konektore...chlapovi pekne jebla na zem určite samu povolil pás...a pytal zanu 450 € a nie a nie zlacnit...myslim že jeho smola...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #264 kedy: 13. August , 2011, 12:31:28 »

rasto a moja je dobra? ja ju mam od uzivatela asdfg aj fotky a temu tu na nu mal  :) lebo nikdy som sa tym nezaoberal takto do potrobna ani som ju neotvaral ale hra super co ti povim...

mas tam asi tu dutinu medzi topom a ostatkom tela. ja by som take nechcel z principu, bezohladu na to, ako hra. chapes - predsudky  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #265 kedy: 13. August , 2011, 12:59:01 »

hral na nej ďuro kupec!!!!  Bavím sa skvele a z coho mas predsudky??? cize ta moja je korejska???  Fuuha zíram

nie je korejska, akurat lowendova. miesto normalneho javoroveho vrchu ma iba vypuklu preglejku a pod nou je prazdna fuga. hrat moze dobre, aj ked asi nie uplne tak, ako ma hrat Les Paul klasickej konstrukcie. a preco mam predsudky ? no lebo ked tak, tak nech to je spravene naseriozno a nie ojebane na cene...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #266 kedy: 13. August , 2011, 14:02:30 »

joe hajšo z fora tu raz pisal si pamatam ze na nej hral a hra presne jak gibson! tak komu mam verit.. on mal v rukach urcite uz vela gitar  :)
joe  hlavne tvrdi, ze je to uplne jedno, ze jaka gitara, takze to by som velmi ako smerodatne nebral. pri vsetkej ucte k nemu
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #267 kedy: 13. August , 2011, 14:03:18 »

a sak ked hra dobre tak kludne nech tam ma napisane aj v azbuke hocico.. dolezita je spokojost hraca a nie ze co si ostatni myslia..
Zaznamenané

adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #268 kedy: 13. August , 2011, 14:31:22 »

Na dalši tyžden v sobotu idem do serede pre tuto dámu

http://hudba.bazos.sk/inzerat/8989180/GRECO-LP-DELUXE-GOLD-1978.php

Podla predajca:bez dutin, miniHB, rok vyroby 1978 dovezena priamo z japonska jeho priatelom, pošli mi v priebehu tyždna par fotiek a ak bude všetko ako hovoril tak sa ide prenu čo poviete?  Na zdravie!
Aj cena je velmi prijatelna...ked sa prenu musim trepat až tak daleko dufam že bude stát zato  Beeee
Zaznamenané
Popo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #269 kedy: 13. August , 2011, 15:33:44 »

Na dalši tyžden v sobotu idem do serede pre tuto dámu

http://hudba.bazos.sk/inzerat/8989180/GRECO-LP-DELUXE-GOLD-1978.php

Podla predajca:bez dutin, miniHB, rok vyroby 1978 dovezena priamo z japonska jeho priatelom, pošli mi v priebehu tyždna par fotiek a ak bude všetko ako hovoril tak sa ide prenu čo poviete?  Na zdravie!
Aj cena je velmi prijatelna...ked sa prenu musim trepat až tak daleko dufam že bude stát zato  Beeee

ja som nanu pozeral pred mesiacom ze ju kupim, ale cakal som ci nepojde s cenou dole  Žmurk Ale teraz si robim zalusk na Burny
Zaznamenané
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 22 otázok.