Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 15:51:39
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Les Paul Greco  (Prečítané 65780 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
adkocho
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 149

« Odpoveď #270 kedy: 13. August , 2011, 15:37:58 »

Popo bol si s nim v kontakte neposielal ti nejake foto ci take nieco?
Zaznamenané
Popo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #271 kedy: 13. August , 2011, 15:45:13 »

Popo bol si s nim v kontakte neposielal ti nejake foto ci take nieco?

nebol som, cakal som jak da zlavu .
Zaznamenané
Popo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #272 kedy: 13. August , 2011, 15:47:19 »

ohladom Burny sa mozes informovat u uzivatela Exhumer toe expert ma ich asi 57  Bavím sa skvele

to počká :D
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #273 kedy: 13. August , 2011, 16:20:33 »

no uplne jedno to zas neni ked si kupis v lidli naky pack sx stratocaster made in guatemala + 5 w kombicko za 100 €  Bavím sa skvele
ti tvrdi joe, ze vsetko hra dobre, nie ja  :)
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #274 kedy: 13. August , 2011, 19:32:49 »

Na dalši tyžden v sobotu idem do serede pre tuto dámu

http://hudba.bazos.sk/inzerat/8989180/GRECO-LP-DELUXE-GOLD-1978.php

Podla predajca:bez dutin, miniHB, rok vyroby 1978 dovezena priamo z japonska jeho priatelom, pošli mi v priebehu tyždna par fotiek a ak bude všetko ako hovoril tak sa ide prenu čo poviete?  Na zdravie!
Aj cena je velmi prijatelna...ked sa prenu musim trepat až tak daleko dufam že bude stát zato  Beeee

...toto Greco predava Duro Kupec
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #275 kedy: 13. August , 2011, 20:02:35 »

napisal som ti aj SS ale nech to aj ostatny prečitaju že ake to greco je?  Žmurk povedz mi žeto nieje fail a žesa oplati :-D prosim :-D
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #276 kedy: 13. August , 2011, 20:41:23 »

napisal som ti aj SS ale nech to aj ostatny prečitaju že ake to greco je?  Žmurk povedz mi žeto nieje fail a žesa oplati :-D prosim :-D

...ak hladas "vintage" zvuk a tvoj vysnivany nastroj je LES PAUL, tak je cena viac nez lakava ...ci sa oplati, to zistis ked ho vyskusas
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #277 kedy: 13. August , 2011, 21:16:04 »

...toto Greco predava Duro Kupec

Duro Predajca
Zaznamenané

adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #278 kedy: 16. August , 2011, 19:34:32 »

inak chalani neviete je niekdo na nete vypis informacii o tejto gitary a tak?
A zaujima mna hlavne krk...volal som s durom že je plne zaneprazdneny v priebehu tyždna pošle foto...pytal som sa špecialne na to či je "chamberet" a odpovedal znela zasadne nie,dokonca my slubil žemi to vyfoti...
Ale ten krk mna hlavne zaujima neviete?
Planujem si požičat od kamoša gitaru značky Adonis LP a cca tyžden na nej hrat...ak budem spravne naladeny na LP krk nevaham a idem okamžite do greca...bohužial asi nebudem mat možnost si pred kupou gitaru "ošahat" lebo mal som ist do serede v sobotu a on je kdesi na vystupeni :-(
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #279 kedy: 16. August , 2011, 20:38:31 »

inak chalani neviete je niekdo na nete vypis informacii o tejto gitary a tak?
A zaujima mna hlavne krk...volal som s durom že je plne zaneprazdneny v priebehu tyždna pošle foto...pytal som sa špecialne na to či je "chamberet" a odpovedal znela zasadne nie,dokonca my slubil žemi to vyfoti...
Ale ten krk mna hlavne zaujima neviete?
Planujem si požičat od kamoša gitaru značky Adonis LP a cca tyžden na nej hrat...ak budem spravne naladeny na LP krk nevaham a idem okamžite do greca...bohužial asi nebudem mat možnost si pred kupou gitaru "ošahat" lebo mal som ist do serede v sobotu a on je kdesi na vystupeni :-(
Predpokladam ze by to mala byt EG500-700 , ak je 78.rok tak by mal byt javorovy krk(z 3 casti) a mozno aj pancake mahagon telo(aj ked 500 ho vtedy asi nemali), cena je super len neviem ci budes stotozneny s minihb snimacmi :)
http://www.mylespaul.com/forums/other-les-pauls/134471-no-humbuckers-lp-photo-thread.html
Zaznamenané

WEIRD THRASH
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #280 kedy: 16. August , 2011, 20:44:10 »

...
Planujem si požičat od kamoša gitaru značky Adonis LP a cca tyžden na nej hrat...ak budem spravne naladeny na LP krk nevaham a idem okamžite do greca....

to je blbost - ani original Gibsony nemaju rovnake krky, dost sa v priebehu rokov menili a dnes tiez vyrabaju viacej profilov. predpokladam, ze aj Greco / Burny a spol. tiez robili vaicej profilov, takze poziciavat si nejaku uplne inu gitaru na pozorovane "LP krku" je ulet.

uplne sa vyser na krk, to je cele povera a blbost riesit. normalne sa da zvyknut po chvile na cokolvek, pokial to nie je nejaky fakt extrem...

ked Gary Moore, vecna mu slava, dokazal hrat regulerne virtuoznym sposobom na Strakace, aj Les Pauly, co su ale uplne ze ine gitary vsetkym co na nich je, tak sa vzdy nechapavo zamyslam, ked sa niekto onanuje s hrubkou krku... ...
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #281 kedy: 16. August , 2011, 20:49:24 »

Ale aj tak to spravim nie na pozorvanie ale na trošku zmenu  Zdravíčko
Inak Duro my v telefone povedal že je to Made in Japan tak neviem odkial ta Korea?...
Inak tiež som toho nazoru že zviknut sa da na všetko ale predsa len na niečo človek stavany je a na niečo nie...   :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #282 kedy: 16. August , 2011, 20:50:42 »

tak sa vzdy nechapavo zamyslam, ked sa niekto onanuje s hrubkou krku... ...
niekto musi byt aj captavy a gramblavy  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #283 kedy: 16. August , 2011, 20:52:14 »

...
Inak Duro my v telefone povedal že je to Made in Japan tak neviem odkial ta Korea?......

to Ti predsa Exhumer pisal na toto:

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,61864.msg427905.html#msg427905
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #284 kedy: 16. August , 2011, 20:56:35 »

rastis to bola ta najkrajšia veta za dnes  ha ha ha  Beeee
volal som s durom dojednane všetko ako ma byt...v sobotu nemože ako som pisal bude mu do nedele dam vediet či pridem osobne alebo pošle poštou...
Nemal som dovod sa v piatok nadrbat, ale už ho konečne mám! a toje utorok...  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.