asdfg
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 24. Apríl , 2007, 09:50:43 » |
|
373 Euro Keby som len mal prachy....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. Jún , 2007, 21:10:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. Jún , 2007, 21:47:54 » |
|
veru je pekna
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 28. Jún , 2007, 10:10:33 » |
|
Tema sa vola Greco a ty sem fuknes Burny Vsak si ju kup, ziadny problem, urcite sa neojebes...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. Jún , 2007, 13:53:26 » |
|
Kupil som Greco a nie Burny, lebo pri tych som nevedel najst ziadne seriove cislo ani model, nenasiel som o nich dost informacii.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 28. Jún , 2007, 20:38:15 » |
|
Tema sa vola Greco a ty sem fuknes Burny Vsak si ju kup, ziadny problem, urcite sa neojebes... Japonec ako japonec Vazne o nej uvazujem, ak nebude cena prilis vysoka, tak by som ju aj zobral. Problem je, ze do Ebay som debil a ani nepoznam nikoho zabehnuteho edit: Najlepsie spravim ked sa najskor zaregistrujem na Ebay, precitam si pravidla atd. a potom sa mozem hrnut do akucii. Vsak nejaky Les Paul sa urcite najde aj za mesiac, dva...
|
|
« Posledná zmena: 28. Jún , 2007, 21:04:05 od asdfg »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 28. Jún , 2007, 22:15:13 » |
|
Jak ze nepoznas, Progrocker, Roberto, Rastis ....
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 28. Jún , 2007, 22:23:41 » |
|
Ten LP je z 90tych rokov, pravdepodobne 92-93.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 29. Jún , 2007, 13:37:59 » |
|
Pisu, ze 80's. Takze ako?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 29. Jún , 2007, 15:16:17 » |
|
ten kosostvorec je spojeny v strede, ten sa robil len v od 89 do 93, ale krytka tiahla je typicka pre 90te roky.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 29. Jún , 2007, 19:09:26 » |
|
Jak ze nepoznas, Progrocker, Roberto, Rastis ....
Skor som to myslel tak, ze by som mal niekoho znameho v okoli kto by mi to za nejaku proviziu vydrazil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 29. Jún , 2007, 19:17:13 » |
|
viem,ze to patri do inej temy,ale: som v poslednych krokoch registracie a e-bay sa ma pyta,ci ma moje udaje overit postou alebo prostrednictvom platobnej karty.co by ste mi odporucali?regoval sa niekto cez kartu a bolo to v poriadku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 29. Jún , 2007, 22:47:41 » |
|
ked das postou, tak ti pride obalka na tvoju adresu domov, aby si overili postovu adresu. tam je kod. Ked das kreditkou, tak si pride ten kod na vypise z uctu ... teda si overia aj ucet aj postovu adresu .... ja som dal postou a bolo to v pohode, do tyzdna, alebo dvoch obalka dosla ...a odvtedy ficim.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 01. Júl , 2007, 17:59:38 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 01. Júl , 2007, 18:00:00 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 01. Júl , 2007, 19:39:22 » |
|
Taky 86-89 rok, short tennon, krk aj telo japonsky mahagon, javorova klenuta doska. Snimace su vraj extra dobre - VH1. Palisandrovy hmatnik, takze to bude mat blizsie k standardu ako ku customu, ktore mavaju ebenovy hmatnik. Tieto su dobre, doporucujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|