Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 20:36:51
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Les Paul Greco  (Prečítané 65893 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #120 kedy: 08. Október , 2007, 09:41:47 »

Teraz myslis long tenon, co ide az pod snimac (aj ked len taka mala cast krku), alebo tento uplne plytky tenon, co som dal foto? Ved to je pruser na prvy pohlad :) Ty si zo mna robis prcu Beeee

cize toto bude asi tiez korejske Greco ?

[img width= height=]http://mysite.verizon.net/johnphillips9/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/7006.JPG[/img]
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #121 kedy: 08. Október , 2007, 09:46:31 »

cize toto bude asi tiez korejske Greco ?

[img width= height=]http://mysite.verizon.net/johnphillips9/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/7006.JPG[/img]

Toto je podla mna Gibson LP Custom zo zaciatku 70tych rokov. Podla tenkych prazcov "fretless wonder", ake vtedy davali.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #122 kedy: 08. Október , 2007, 09:56:04 »

No zda sa, ze ten krk nie je vsadeny plytko, ale na celu svoju hrubku, takze asi to nebude Korea. Plus odkryte opletane kabliky snimacov, co Korea nie je.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #123 kedy: 08. Október , 2007, 10:01:35 »

No zda sa, ze ten krk nie je vsadeny plytko, ale na celu svoju hrubku, takze asi to nebude Korea. Plus odkryte opletane kabliky snimacov, co Korea nie je.

vsak snimace mozu byt menene 100x. ale teraz nerozumiem co znamena nie je vsadeny plytko, ale na celu svoju hrubku.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #124 kedy: 08. Október , 2007, 10:01:44 »

Ved vravim, je to Gibson LP Custom 1970-1974, tie dost dobre poznam. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #125 kedy: 08. Október , 2007, 10:03:43 »

Ved vravim, je to Gibson LP Custom 1970-1974, tie dost dobre poznam. :)

podla mna frajeris, lebo mas naspamat vsetky fotky z ebayu  ha ha ha . takto isto Ti nafotim moj pearl ked sa naserem  Žmurk
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #126 kedy: 08. Október , 2007, 10:14:55 »

uz to tu asi bolo:
long tenon - http://www.pisotones.com/Elias/LP-Custom/Tenons.jpg

toto je tiez?  http://home.columbus.rr.com/ethomas/jp_relic_tenon.jpg
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #127 kedy: 08. Október , 2007, 10:25:23 »

podla mna frajeris, lebo mas naspamat vsetky fotky z ebayu  ha ha ha . takto isto Ti nafotim moj pearl ked sa naserem  Žmurk

Nemas sancu Som frajer, tieto prazce pouzival iba Gibson a to uz od 50tych rokov na LP Customoch. U ziadneho Japonca som ich nevidel. Plus ten tennon je prechodny, nie je ako bol na LP v 50tych a 60tych rokov, ale je dlhsi ako od roku 1975, ked presli na kratky, ktory je na seriovych modeloch dodnes.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #128 kedy: 08. Október , 2007, 10:36:16 »

vsak snimace mozu byt menene 100x. ale teraz nerozumiem co znamena nie je vsadeny plytko, ale na celu svoju hrubku.
Toto je "vsadeny plytko". Je to povedzme 1-2cm, pritom krk je v spoji s telom hruby snad 5cm

Toto je "vsadeny hlboko", skoro na celu hrubku krku. Ide az po spodok vyrezu na snimac

Darthez> No asi hej :)
« Posledná zmena: 08. Október , 2007, 10:37:10 od Martinlm » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #129 kedy: 08. Október , 2007, 10:43:36 »

na tom korejskom neviem, co mam videt, z tej zltej pomocky som zmateny. ale signifikantne je v kazdom pripade uz len to vytretie vodivou ciernou farbou.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #130 kedy: 08. Október , 2007, 10:46:35 »

aha, teraz z tejto fotky mi doslo, v com je "ojeb":

http://www.pisotones.com/Elias/LP-Custom/Tenons.jpg

vplyv to asi bude mat, ale urcite nie tak zasadny, ako vypukle dute telo vs. celomasiv
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #131 kedy: 08. Október , 2007, 11:00:10 »

vplyv to asi bude mat, ale urcite nie tak zasadny, ako vypukle dute telo vs. celomasiv

Udajne to vplyva na sustain a celkovu rezonanciu.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #132 kedy: 08. Október , 2007, 11:17:31 »

no to veru neviem ani ja o com hovori ta zlata pomocka. daj rasto link na celu tu gitaru ak mas
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #133 kedy: 08. Október , 2007, 11:22:33 »

ja uz som to pochopil. ten zlty ramcek ukazuje, ze pokial iba ide krk do hlbky, ale nie smerom ku kobyle, ale naozaj do hlbky. je to divne riesenie, este som take nazivo nevidel.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #134 kedy: 08. Október , 2007, 11:33:28 »

aha, teraz z tejto fotky mi doslo, v com je "ojeb":

http://www.pisotones.com/Elias/LP-Custom/Tenons.jpg

Ten zlty obris zvyraznuje inak tazko viditelny obris spolu telo-krk. Podla mna je to uplne jasne.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 1.081 sekund, 23 otázok.