cubo
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 19. Január , 2009, 16:10:59 » |
|
uz v original peaveycku su pouzite dost shitne suciastky, alebo taky engl thunder ma potenciometre jak do hrackarskej vysielacky. tak nechapem co je v tych bugerach ked stoja 15 000. ... hrat som na tom nehrat, podla tych ukazok na youtube verim, ze to moze hrat dobre. ale ako dlho...
ty musicman ako s tou tvojou bugerou? este normalne fakci?
v tych bugerach je presne to iste iba tie popredne firmy sa neboja za ten hnoj pytat obludne sumy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 19. Január , 2009, 16:12:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 19. Január , 2009, 16:33:26 » |
|
a ako je to ? kolko si mal bugera rozobratych ? zletoval si nejake predpotopne radio a ides udavat trend vo vyrobe alebo co ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PalinkoZa
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 19. Január , 2009, 16:39:16 » |
|
osobne by som si zobral Bugeru ako platit za ampy od Marshalu, tolke tuke
|
|
|
Zaznamenané
|
Randall G3 150W, Laney 200W
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 19. Január , 2009, 16:44:04 » |
|
a ako je to ?
kolko si mal bugera rozobratych ? zletoval si nejake predpotopne radio a ides udavat trend vo vyrobe alebo co ?
ale nie,proste tie prachy za tie lacne radia radsej prechlastam v senku
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 19. Január , 2009, 16:44:46 » |
|
osobne by som si zobral Bugeru ako platit za ampy od Marshalu, tolke tuke su predrazene,ale zas....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 19. Január , 2009, 16:45:14 » |
|
ale nie,proste tie prachy za tie lacne radia radsej prechlastam v senku lepsie by bolo keby si si radsej kupil lacne radio a zvysne prachy prechlastal v senku ako ich vyhodit na znacku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 19. Január , 2009, 16:47:21 » |
|
Ešte lepšie je ked si môžeš kúpit značku a ist aj do šenku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 19. Január , 2009, 16:47:39 » |
|
lepsie by bolo keby si si radsej kupil lacne radio a zvysne prachy prechlastal v senku ako ich vyhodit na znacku ja nemusim platit za znacku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PalinkoZa
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 19. Január , 2009, 16:47:41 » |
|
vsak 2 roky to ma zaruku
|
|
|
Zaznamenané
|
Randall G3 150W, Laney 200W
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 19. Január , 2009, 16:47:56 » |
|
Ešte lepšie je ked si môžeš kúpit značku a ist aj do šenku. to je tiez pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 19. Január , 2009, 16:48:16 » |
|
nechapem, naco okolkujete s aparatmi a nejdete do senku rovno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 19. Január , 2009, 16:48:48 » |
|
vsak 2 roky to ma zaruku ano,dva roky to vydrzi a potom co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 19. Január , 2009, 16:51:17 » |
|
lepsie by bolo keby si si radsej kupil lacne radio a zvysne prachy prechlastal v senku ako ich vyhodit na znacku doobra kokotina..kupujte si lacne a zle veci,potom ich budete predavat za polovičku a zhanat dobre.. marshall nieje drahy len malo zarabate chalani kua..my ked sme mali20 rokov stala hlava 50W marshall 24tcsk a to bol troj izbovy byt a radi sme to dali....to bolo drahe.netrepte kokotiny!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 19. Január , 2009, 16:51:43 » |