Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 22:28:47
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BUGERA AMPS  (Prečítané 104870 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #165 kedy: 19. Január , 2009, 16:54:22 »

doobra kokotina..kupujte si lacne a zle veci,potom ich budete predavat za polovičku a zhanat dobre.. Bavím sa skvele
marshall nieje drahy len malo zarabate chalani kua..my ked sme mali20 rokov stala hlava 50W marshall 24tcsk a to bol troj izbovy byt a radi sme to dali....to bolo drahe.netrepte kokotiny!!!!!!

lenze vtedy si mohol byt slavny a predavat platne dneska neni zaujem o nic.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #166 kedy: 19. Január , 2009, 16:54:53 »

Za druhe keby to bolo dobre na to hram nie som jebly a za tretie ked to bude dobre budem nato hrat Zdravíčko
len tomu vačšina nerozumie a nema paru ako ma hrat aparat ,lebo na normalnom nevie zahrat ani prši prši Bavím sa skvele

len tak mimochodom nehraju ti vsetky aparaty rovnako?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #167 kedy: 19. Január , 2009, 16:56:14 »

len tak mimochodom nehraju ti vsetky aparaty rovnako?  Bavím sa skvele

zmena nazoru podla aktualneho pocasia  :)
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 16:56:35 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #168 kedy: 19. Január , 2009, 17:09:09 »

lenze vtedy si mohol byt slavny a predavat platne dneska neni zaujem o nic.
pamataš?? a ešte sa aj nedali zohnat Bavím sa skvele Bavím sa skvele gitara stala 25tcsk a to bol dobry"ročny plat ,kto by dne dal7000euro za gitaru Huh!
všetko je strašne lacne a kupiš čo chceš ..Ved v si kup tu novu Daciu a daj dprdele toho turka čo maš Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 17:09:30 od joe » Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #169 kedy: 19. Január , 2009, 17:15:24 »

pamataš?? a ešte sa aj nedali zohnat Bavím sa skvele Bavím sa skvele gitara stala 25tcsk a to bol dobry"ročny plat ,kto by dne dal7000euro za gitaru Huh!
všetko je strašne lacne a kupiš čo chceš ..Ved v si kup tu novu Daciu a daj dprdele toho turka čo maš Bavím sa skvele

veru nebolo vtedy nicoho. kto sa dostal na zapad ten bol boh. ale doba sa zmenila ty kurvy sikmooke sa dozvedeli ze mame cihelnu a zacali robit kopie. mozno za 10 rokov sikmaci budu robit lepsie auta jak nemci.  lexus uz je mozno lepsi aj dneska. 
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #170 kedy: 19. Január , 2009, 17:16:42 »

veru nebolo vtedy nicoho. kto sa dostal na zapad ten bol boh. ale doba sa zmenila ty kurvy sikmooke sa dozvedeli ze mame cihelnu a zacali robit kopie. mozno za 10 rokov sikmaci budu robit lepsie auta jak nemci.  lexus uz je mozno lepsi aj dneska. 

lexus je japonska znacka ... a japonske auta boli v pohode vzdy nie ? Zdravíčko
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #171 kedy: 19. Január , 2009, 17:20:45 »

lexus je japonska znacka ... a japonske auta boli v pohode vzdy nie ? Zdravíčko

ved japonci aj gitary robili a postupne to preslo cina korea tak to caka aj auta
Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #172 kedy: 19. Január , 2009, 17:21:48 »

ved japonci aj gitary robili a postupne to preslo cina korea tak to caka aj auta

sak korejske auta sa robia na slovensku  Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #173 kedy: 19. Január , 2009, 17:23:10 »

šak ja taky šikmač mam,ale japonca  Bavím sa skvele  verim tomu že sa da spravit hocičo,preto som povedal potom na to budem hrat,zatial ma to nepresvedčilo a take pivo" sa mi nepači ani origoš tak načo koopiu..Marshalle išli tak dole že by som bol j*ebnuty aby som si kupoval cihly od šikmačov Zdravíčko
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 17:26:50 od joe » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #174 kedy: 19. Január , 2009, 17:26:00 »

skor by sme mali tie lacnaky posielat naspat a nekupovat potom maju biznis šikmači Bavím sa skvele dost že nam topanky a šmejdove bundy nutia na každom rohu
a to je to iste Na zdravie!  my budeme bez prace Si píš!!!!!  ?§!.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #175 kedy: 19. Január , 2009, 17:27:52 »

šak ja taky šikmač mam Bavím sa skvele  verim tomu že sa da spravit hocičo,preto som povedal potom na to budem hrat,zatial ma to nepresvedčilo a take pivo" sa mi nepači ani origoš tak načo koopiu..Marshalle išli tak dole že by som bol j*ebnuty aby som si kupoval cihly od šikmačov Zdravíčko

no to bude teraz boj ze kto z koho. a tie sikmacske firmy tiez su riadene europskym a americkym managementom tak sa nechame prekvapit ze ako to casom vymakaju za nizku cenu lebo je pravda ze stare firmy uz potrebovali taketo stuky do rybnika aby sa tiez spametali s tymi marzami a tiez dali ludovejsie ceny.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #176 kedy: 19. Január , 2009, 17:39:58 »

Niekto nadava na tie šikmooke kopie,lebo mu poj....li "biznis".  ha ha ha Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané
PalinkoZa
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #177 kedy: 19. Január , 2009, 19:17:08 »

Niekto nadava na tie šikmooke kopie,lebo mu poj....li "biznis".  ha ha ha Na zdravie! Zdravíčko
tak ,tak mudry udry  Je to frajer
Zaznamenané

Randall G3 150W, Laney 200W
koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« Odpoveď #178 kedy: 19. Január , 2009, 19:30:14 »

Chvalabohu niesme odkazany ani na koreisku vyrobu, ani na polokorejsku vyrobu od predrazenych znaciek.
Mame aj doma dobrych majstrov, ktory este nemaju meno a robia kvalitne veci za malo korun. A pritom su vyrobene z lepsich suciastok ako nejake marshaly a dokonca mesi za ktore su ludia ochodtny zaplatit neprimerane peniaze.
Napriklad moj jT-amps som si dal spravit presne na mieru mam tam snad najkvalitnejsie dostupne  suciastky. je to robene sposobom ako sa robil Marshall alebo mesa este na zaciatku, ked sa jednalo o kvalitnu letovacsku a kablovaciu rucnu pracu. Dnes tieto firmy maju meno a tisicky zakaznikov a nepotrebuju ponukat kvalitu. Kdezto jt-amps nerobi biznis ale svoje hobby a odvadza skvelu pracu. A nieje jediny!!!
A mat rucne robeny amp pod 20 tisic v dnesnej dobe, ked za tu cenu si v obchode mozem kupit jedine skurvenu bugeru, je nenormalna kupa.
A ten co to nevidi je bud slabo informovany, alebo si nechce vybrat hlavu zo svojej riti a uznat kvalitu domacemu vyrobcovi.

edit: 20tisic korun samozrejme... (cca 665E)
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 20:27:57 od koktavyalojz » Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #179 kedy: 19. Január , 2009, 19:36:25 »

Chvalabohu niesme odkazany ani na koreisku vyrobu, ani na polokorejsku vyrobu od predrazenych znaciek.
Mame aj doma dobrych majstrov, ktory este nemaju meno a robia kvalitne veci za malo korun. A pritom su vyrobene z lepsich suciastok ako nejake marshaly a dokonca mesi za ktore su ludia ochodtny zaplatit neprimerane peniaze.
Napriklad moj jT-amps som si dal spravit presne na mieru mam tam snad najkvalitnejsie dostupne  suciastky. je to robene sposobom ako sa robil Marshall alebo mesa este na zaciatku, ked sa jednalo o kvalitnu letovacsku a kablovaciu rucnu pracu. Dnes tieto firmy maju meno a tisicky zakaznikov a nepotrebuju ponukat kvalitu. Kdezto jt-amps nerobi biznis ale svoje hobby a odvadza skvelu pracu. A nieje jediny...
A mat rucne robeny amp pod 20 tisic v dnesnej dobe, ked za tu cenu si v obchode mozem kupit jedine skurvenu bugeru, je nenormalna kupa.
A ten co to nevidi je bud slabo informovany, alebo si nechce vybrat hlavu zo svojej riti a uznat kvalitu domacemu vyrobcovi.
Zase si pil?  ha ha ha som rad ze sa ti hlava paci..ale nemusis to oznamovat celemu foru...tam radsej poriadne cvic..nech mi nerobis hanbu na kocnerte, kedze zvuk je aj v prstoch  Na zdravie!
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 19:37:18 od jjaannkkoo » Zaznamenané

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.