Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 16:34:18
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BUGERA AMPS  (Prečítané 104720 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #240 kedy: 20. Január , 2009, 10:35:18 »

Presne tak. BEHRINGER, BUGERA, FAME je cielená výroba..nikdey to nebude hrať ako originál a nikdy to nebude ani spolovice tak spoľahlivé...ale cieľ splní, vývoj už je zaplatený, zarobilo to a keď sa s tým skončí budúci rok, nič sa nedeje. neviem ako sa to triedi, nechcem si vymýšľať , chcel som teraz brať basovú hlavu Ashdown, ten lacňák 300 W a hneď mi kamoš položil otázku, či pre seba, alebo preč...lebo v prvom prípade neodporúča, podobne ako BUGERA a povedal info, čo som už napísal...

..a žiadna, opakujem, žiadna kópia nehrá ako GIBSON...všetky sme tu už mali, a aj starí kopiisti prešli na Gibsony na fóre... Žmurk Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 10:37:02 od RobG » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #241 kedy: 20. Január , 2009, 10:35:42 »

Mna by viac sralo,keby to 400 eurove hralo ešte lepšie./ale to asi nehrozí/ :)
Vzdy bude nejaky zadrhel, kedze je to lacnejsi model. Zober si napr. Tie Bugery... potaky lietaju, celkovo to vo mne nevzbudzuje dlhu zivotnost...
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #242 kedy: 20. Január , 2009, 10:41:20 »

Vzdy bude nejaky zadrhel, kedze je to lacnejsi model. Zober si napr. Tie Bugery... potaky lietaju, celkovo to vo mne nevzbudzuje dlhu zivotnost...
mne sa na ziadnom aparate potaky neviklaju ani keby som mal bugeru, lebo sa ich ani nechytam okrem hlasitosti a naco?Huh!?? a ked si nechas vyrobit alebo kupis kvalitny case na prevozy je po probleme... ked budes nechraneny zosik vozit kazdy den v nakladaku, rozpadne sa kazdy...
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #243 kedy: 20. Január , 2009, 10:43:03 »

prestup do mojej stajne a ten biely je tvoj...spolu na jednej lodi by sme  dokazali veci Bavím sa skvele Bavím sa skvele
a ked prestupim ja, aj mne das nieco? :)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #244 kedy: 20. Január , 2009, 10:44:08 »

Presne tak. BEHRINGER, BUGERA, FAME je cielená výroba..
Tak. Je to pre učitu cielovu skupinu zakaznikov. A to je aj v inom biznise. BMW 7 je určeny pre takych klientov, Fabia pre takych. Vila na Boriku pre takych,byt v Petržalke pre takych. :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #245 kedy: 20. Január , 2009, 10:44:48 »

mne sa na ziadnom aparate potaky neviklaju ani keby som mal bugeru, lebo sa ich ani nechytam okrem hlasitosti a naco?Huh!?? a ked si nechas vyrobit alebo kupis kvalitny case na prevozy je po probleme... ked budes nechraneny zosik vozit kazdy den v nakladaku, rozpadne sa kazdy...
Myslim si, ze tie lacne firmy skor beru ohlad na to, ako to hra a nie o to, co to vydrzi.
A k tym kopiam... nie su to 100% kopie ani nahodou... Odskusane vedla seba...kdesi som to pisal aj.
 Na zdravie!
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #246 kedy: 20. Január , 2009, 10:45:03 »

prestup do mojej stajne a ten biely je tvoj...spolu na jednej lodi by sme  dokazali veci Bavím sa skvele Bavím sa skvele
aj ja cheeeem Popiskujem si
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #247 kedy: 20. Január , 2009, 10:45:14 »

mohli by ste si zalozit zivnost: J&B - Demolition services  ha ha ha
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 10:46:12 od styrioci » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #248 kedy: 20. Január , 2009, 10:45:45 »

ale uvedom si ze na to ked si na to parkrat zabrnkas nepotrebujes vyhadzovat tazke prachy. ked si profi muzikant ze hras 3-4 ksefty tyzdenne ze to zoderes je to ine. alebo si kupis drahy marshall a potom ho nezapinas lebo setris lampy.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #249 kedy: 20. Január , 2009, 10:46:26 »

kamos je servisak muzikeru a by ste kukali ake znacky sa tam valaju.... a ktorej najviac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 10:47:46 od dusky » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #250 kedy: 20. Január , 2009, 10:47:27 »

Bavím sa skvele Nechcem, iba ak original ozajstnu 100w plexi vo fajn stave z rokov 67-69. Ostatne Marshally ma vobec nezaujimaju.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #251 kedy: 20. Január , 2009, 10:48:27 »

ale uvedom si ze na to ked si na to parkrat zabrnkas nepotrebujes vyhadzovat tazke prachy. ked si profi muzikant ze hras 3-4 ksefty tyzdenne ze to zoderes je to ine. alebo si kupis drahy marshall a potom ho nezapinas lebo setris lampy.

Ide o ten pocit.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #252 kedy: 20. Január , 2009, 10:49:09 »

Bavím sa skvele Nechcem, iba ak original ozajstnu 100w plexi vo fajn stave z rokov 67-69. Ostatne Marshally ma vobec nezaujimaju.
taky pristupny nenarocny mlady muz.......proste ideal dneska!!!!! :) len si pekne doma brnkaj na svoje Cortky.....
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #253 kedy: 20. Január , 2009, 10:50:06 »

taky pristupny nenarocny mlady muz

Co mas zo skromnosti?  :)
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #254 kedy: 20. Január , 2009, 10:50:47 »

vystupiš pred celu rotu a dostaneš  pochvalu a vychadzku do 24hod

a budem odfoteny pred zapnutym marsalom
Zaznamenané

Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.