Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 08:44:37
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Peavey Triple XXX Super 40 EFX  (Prečítané 1767 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Satch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 241

« kedy: 24. Apríl , 2007, 08:15:05 »

caute! takze po par mesiacoch znova nastal cas zmenit aparat a tak by som od vas potreboval poradit,resp. vase nazory na toto combo.. Informacie ktore mam:uz asi dva roky sa nevyraba(nahradene tusim klasickym XXX combom) vyrabalo sa priamo v UK,cize ziadna cina , v predzosilovaci 3 lampy, v koncaku 2, zabudovane digitalne efekty, 2 kanal(clean/crunch a LEAD), vystup na externy box,1x12 repro celestion. mate s tym teda niekto skusenosti alebo poznate nejake vyhody pripadne chybicky krasy tohto aparatiku?? Mne ho odporucil gitarista z Joe Satriani revival ktory na nom sam hrava... zvukovo sa mi zda byt nadpriemerny a urcite napr lepsi ako Valveking. Styl hudby je u mna dost rozmanity ale malo by to ist do Hard-Rocku, az Classic Rocku.. Vopred dik za rady..
Zaznamenané

Follow the details...
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #1 kedy: 26. Apríl , 2007, 16:11:49 »

Mal som chviľku doma to s tým efektovým procesorom a na kombo to hralo veľmi slušne.Jednoznačne modernejší zvuk,hlavne lead bol výborný.Efekty tiež v pohode použitelné.Potom som z neho urobil hlavu.

* PC1700292.jpg (160.06 KB, 500x374 - prehliadnuté 413 krát.)
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #2 kedy: 26. Apríl , 2007, 18:55:18 »

Mal som chviľku doma to s tým efektovým procesorom a na kombo to hralo veľmi slušne.Jednoznačne modernejší zvuk,hlavne lead bol výborný.Efekty tiež v pohode použitelné.Potom som z neho urobil hlavu.
Uz viem odkial mi je to zname  ha ha ha
pocul som to v akcii a pacilo sa mi to velmi.
Aj ta myslienka DSP procesor v lampovom ampe je celkom fajn. K tomu uz ziadne krabicky netreba..
Zaznamenané

FALLGRAPP
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #3 kedy: 26. Apríl , 2007, 19:05:49 »

Uff a to k comu bolo dobre? Nebolo lepsie dokupit 2x12 pod neho? Ale inak vyhravas moju sukromnu sutaz o kutila roka :-)

Bolo to dobré k tomu že to tak chcel majiteľ.
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 26. Apríl , 2007, 19:15:25 »

Aj ta myslienka DSP procesor v lampovom ampe je celkom fajn. K tomu uz ziadne krabicky netreba..
No,zaleži na kvalite toho procesoru.Ale osobne by som nechcel.
Zaznamenané
jsatch
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #5 kedy: 12. Apríl , 2008, 07:39:41 »

Pedál s presetmi k tomu je... 3 x 2 kombinácie.... ja používam 4 rôzne nastavenia... Som spokojný, ale asi prikúpim bedňu
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.