Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 19:55:15
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: The Hellacopters  (Prečítané 1760 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
plichto
Hosť
« kedy: 11. Máj , 2007, 00:36:08 »

Tato kapela sice nic prevratneho hudobnemu svetu neprinasa, jej inovativnost je dost nizka, ale hra taky vpohode optimisticky rock az rock n roll ..... skladby su to celkom energicke obcas si to pustim ked uz mam dost pocuvania vseliakych depkovych veci:

A este chcem dodat ze maju celkom schopneho soloveho gitaristu ... proste kazda skladba ma solo jak sa patri
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #1 kedy: 11. Máj , 2007, 09:06:04 »

Ja mam na podobne ucely "odreagovania" kapelku Hardcore Superstar. Hraju taky ten glam metal konca 80. rokov typu Poison, Motley Crue, GnR. Dobre je, ze to hraju lepsie ako vacsina ich vzorov. Na ukazku ponukam monster sladak Standin´ On The Verge

It´s Only Rock´n´Roll But I Like It  Na zdravie!
-- prispevok bol oddeleny do novej temy http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=61992.0

Chalani, nerobte tu takéto hybridné témy. Buď Hellacopters, alebo Hardcore superstar, teda ak tie kapely stoja za založenie témy. Alebo tému o nejakom žánri do tvorby, ale toto menenie názvov tém za jazdy neznášam.
« Posledná zmena: 11. Máj , 2007, 10:53:27 od Martinlm » Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #2 kedy: 11. Máj , 2007, 09:19:50 »

aLTOSTRATUS: Inak tvoj prispevok mal nulovu hodnotu, TAK NEVIEM CO JE HORSIE.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #3 kedy: 11. Máj , 2007, 09:24:00 »

Chalani, nerobte tu takéto hybridné témy. Buď Hellacopters, alebo Hardcore superstar, teda ak tie kapely stoja za založenie témy. Alebo tému o nejakom žánri do tvorby, ale toto menenie názvov tém za jazdy neznášam.

Zblbla mi klavesnica v tom predoslom prispevku... Tie kapely su podobne a zo Skandinavie, tak myslim, ze kto ma rad taku hudbu a nevie o druhej, tak mu nieco ten mini prispevok dal. Menenie nazvov tem sa neda (mnou ako userom), da sa menit nazov prispevku (mojho), co je pozitivum pre prehladnost. Pripadne si precitaj manual  k tomuto foru :-)

Flamewar stop.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #4 kedy: 11. Máj , 2007, 09:30:01 »

aLTOSTRATUS: Inak tvoj prispevok mal nulovu hodnotu, TAK NEVIEM CO JE HORSIE.

Altostratus to normálne vysvetlil. Je nezmysel robiť z jedného príspevku v inej téme samostatnú tému o inej kapele. Práve potom je to neprehľadné.
Zaznamenané

ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #5 kedy: 11. Máj , 2007, 11:50:54 »

Dost v pohode muzicka  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.