Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 15:23:41
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Andrej Urminský  (Prečítané 61324 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #135 kedy: 29. Jún , 2009, 12:15:46 »

Cauko, velmi pekne zahrate, aj chorus super... Sa mi zda, ze si sa nejako zmenil, teda bolo to poznat uz dlhsie podla prispevkov, ale od tej doby co si bol v jamme v Trencine. Paradne napredovanie  Na zdravie!
Zaznamenané

urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #136 kedy: 01. Júl , 2009, 15:47:59 »

Cauko, velmi pekne zahrate, aj chorus super... Sa mi zda, ze si sa nejako zmenil, teda bolo to poznat uz dlhsie podla prispevkov, ale od tej doby co si bol v jamme v Trencine. Paradne napredovanie  Na zdravie!

Diky moc, ano zmenil, začal som brať muziku do hlbky a z inej stránky:)

Akurat som sa vratil z prijimaciek z Grazu, dostal som sa do druheho kola medzi 4 najlepšich, potom medzi nami bolo druhe kolo, ale nezobrali ma Smútim, boli len 2 volne miesta, tak zobrali jedneho Ukrajinca, ktory hral tak ze dovidenia a Rakusana, ktory bol tiez na strašnej urovni. Takze smola...
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #137 kedy: 01. Júl , 2009, 15:57:30 »

Diky moc, ano zmenil, začal som brať muziku do hlbky a z inej stránky:)

Akurat som sa vratil z prijimaciek z Grazu, dostal som sa do druheho kola medzi 4 najlepšich, potom medzi nami bolo druhe kolo, ale nezobrali ma Smútim, boli len 2 volne miesta, tak zobrali jedneho Ukrajinca, ktory hral tak ze dovidenia a Rakusana, ktory bol tiez na strašnej urovni. Takze smola...

nevzdavaj sa a o rok to skus zas, mas na to..
Zaznamenané

urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #138 kedy: 01. Júl , 2009, 16:03:57 »

nevzdavaj sa a o rok to skus zas, mas na to..

Diky, to nam potom hovorili celej stvorici aj tam ze keby bolo miesto tak beru vsetkych styroch, len proste niekto ma tu smolu. Vsetci sme dojebali reading, ja asi najviac, takze sa tak rozhodli. Hovorili mi, you are so young, we will appreciate you coming next year, ale ani bud. rok sa neda zaručit ze ma zoberu, lebo nikdy nevieš kto tam pride. A takto sa stracaju roky, to je na nachuja. Ten Ukrajinec bol uplne ppči, bohvie ci sa na tej skole vobec niečo nove nauči, ze hra 6 rokov jazz, Rakušan aj Srb hrali strašne. Srbovi ale povedali ze ma problem s vekom oproti mladšim, mal 25. Takze je to tam strasne o štasti a tom kto tam pride a kolko je volnych miest.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #139 kedy: 01. Júl , 2009, 16:06:14 »

skusaj aj dalej.. alebo pripadne skus aj ine skoly pozriet.. niekde inde v zahranici si nerozmyslal?
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #140 kedy: 01. Júl , 2009, 17:05:09 »

Neucil na tej skole Henry Toth?

Inak na Slovensku by ti ten Toth alebo Seban este mohli nieco dat. Co tak Berklee v USA? A preco nie, ked do toho ides naplno? Drzim palce vo vsetkom!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
MMM
Hosť
« Odpoveď #141 kedy: 01. Júl , 2009, 17:16:07 »

Velmi pekne... Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #142 kedy: 01. Júl , 2009, 21:37:26 »

Pripajam sa k Spyrosovi Si píš!!! Nech sa dari Si píš!!!  Zdravíčko Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #143 kedy: 01. Júl , 2009, 21:54:37 »

Vyjeb sa na nich a aj ich školu mal si povedat že sa nejdeš učit ale ideš ich učit Bavím sa skvele  ,Opytaj sa Henryho na čo mu to je ...nahovno ako aj cely JAZZ Zdravíčko
nenechaj sa dojebat muzikou hraj čo si hral len tomu daj gule Zdravíčko
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #144 kedy: 01. Júl , 2009, 22:09:07 »

Henryho sa netreba pýtať, stačí vidieť ako hrá..všetkých tu vyhrá do trenírok...či Van Halenov, či Jazzmanov...dnes sme spolu jamovali a musím povedať, že tak tu nehrá nikto... Na zdravie!..inak on na tej škole dosť dlho pôsobil ako pedagóg...
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #145 kedy: 01. Júl , 2009, 22:18:04 »

Uff,uff... to je zase sila tie dva príspevky.... :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #146 kedy: 01. Júl , 2009, 22:23:19 »

ja som s Henrym často a preto som to treskol furt sa hladal a až teraz zas masti rakenrol.Kopec ludi sa dojebalo jazzom a čo z toho počuva to 5 a pol človeka na slovensku  Zdravíčko
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #147 kedy: 01. Júl , 2009, 22:28:23 »

ja som s Henrym často a preto som to treskol furt sa hladal a až teraz zas masti rakenrol.Kopec ludi sa dojebalo jazzom a čo z toho počuva to 5 a pol človeka na slovensku  Zdravíčko
... nehovor za Henryho.... sám raz povedal,že jazz je to,čo ho stale baví....   a to ostatne hranie,to je čisto len pre peniaze....  a povedal to otvorene v TV...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #148 kedy: 01. Júl , 2009, 22:29:23 »

jazz to 30 ludi smeka klobuk a na pankaca 3 akordoveho co ma drive 30.000 ludi tancuje. niektori sa v tom vyssom jazz leveli zamotaju a zabiju s tym roky studia a nic z toho neni iba ego.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
udry
Hosť
« Odpoveď #149 kedy: 01. Júl , 2009, 22:35:24 »

jazz to 30 ludi smeka klobuk a na pankaca 3 akordoveho co ma drive 30.000 ludi tancuje. niektori sa v tom vyssom jazz leveli zamotaju a zabiju s tym roky studia a nic z toho neni iba ego.
možno by si bol prekvapeny,kolko ludi počuva jazz....    a tych 30 000 čo tancuju na punk-tym je srdečne jedno na čo tancuju,hlavne že to "huči",su nadrbkani a možu sa valat v blate...     
 " niektori sa v tom vyssom jazz leveli zamotaju a zabiju s tym roky studia a nic z toho neni iba ego. "-  velmi velka sprostost čo si napisal...
 a čo klasickí gitaristi,flamengo gitaristi,bluesmani atd. - aj o nich by si to napisal ?

« Posledná zmena: 01. Júl , 2009, 22:39:40 od udry » Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 23 otázok.