urmo
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 01. Júl , 2009, 23:10:48 » |
|
rastis -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 01. Júl , 2009, 23:13:12 » |
|
hudobne vzdelanie Ti nezaruci vobec nic, co sa tyka uspesnosti alebo "presadenia" sa... ak vies dobre citat noty, tak sa mozes presadit akurat ako muzikant-robotnik v nejakom telese Gustava Broma alebo podobne... dnes je kopec azijskych detskych virtuozov, je taka doba ci co... a co ? to nikoho z ludi nezaujima. muzikantov je vyrazny nadbitok, kazdy by chcel hrat... nema to ale kto pocuvat. najistejsia cesta k "uspechu" je ponukat to, o co je najvacsi zaujiem - dobre pesnicky a prijemne skladby... hudobne zlozitosti si pocuvaju najcastejsie muzikanti medzi sebou ... no ale to keby si povedal každy,tak všetci hraju len popik a ska /popik/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 01. Júl , 2009, 23:13:47 » |
|
alebo sa nechas oprcat a nabuchat jak maria cirova - na slovensku najistjsia cesta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 01. Júl , 2009, 23:15:43 » |
|
... no ale to keby si povedal každy,tak všetci hraju len popik a ska /popik/
ale sak ten dzez aj tak pocuvaju akurat ostatni jezmeni a potom este par pseudointelektualou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 01. Júl , 2009, 23:19:06 » |
|
alebo sa nechas oprcat a nabuchat jak maria cirova - na slovensku najistjsia cesta mas s tym problem? vela indulony a ides
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 01. Júl , 2009, 23:23:43 » |
|
ale sak ten dzez aj tak pocuvaju akurat ostatni jezmeni a potom este par pseudointelektualou jasne, na BJD byval plny "Pekač" a na grcajuce metalove kapely pride do bratislavskch klubov 5 ludí
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 01. Júl , 2009, 23:26:42 » |
|
jasne, na BJD byval plny "Pekač" a na grcajuce metalove kapely pride do bratislavskch klubov 5 ludí jasne mas pravdu, tvoje vedomosti su v skutku medziplanetarne este ze na limp bizkit na topfeste nikto nebol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 01. Júl , 2009, 23:31:36 » |
|
jasne, na BJD byval plny "Pekač" a na grcajuce metalove kapely pride do bratislavskch klubov 5 ludí len zase kolko by doslo do toho isteho klubu ludi na jazzovu kapelu. viac, ako 5 ? to asi nejde moc porovnavat. ja proti jazzu nic nemam, ale hrat by ma to nebavilo... ani to neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 01. Júl , 2009, 23:33:16 » |
|
jasne mas pravdu, tvoje vedomosti su v skutku medziplanetarne este ze na limp bizkit na topfeste nikto nebol ...ešte väčšie... ... no,ta topfeste sa hlavne valalo v blate....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 01. Júl , 2009, 23:48:37 » |
|
len zase kolko by doslo do toho isteho klubu ludi na jazzovu kapelu. viac, ako 5 ? to asi nejde moc porovnavat. ja proti jazzu nic nemam, ale hrat by ma to nebavilo... ani to neviem...
... neviem,možno... ale bol som kedysi 2-3 krat v TN na Jazz pod hradom,alebo jak sa to volalo a bolo tam docela dost ludi,aj ked žanrovo to bolo trošku rozmanitejšie.... jak to funguje s jazzom v BA neviem,snad to nie je až take zle...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 02. Júl , 2009, 02:24:25 » |
|
ste tu najstarsi, vsak nebudte jak ale nooo ..len nech si pekne davaju ,aspon sa je nacom zasmiat ... ach jaj spomenul som si na staru dobru BoB epochu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 02. Júl , 2009, 02:58:58 » |
|
ja proti jazzu nic nemam
Co je to vlastne jazz?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 02. Júl , 2009, 06:46:08 » |
|
guys, zadne flamewary. Jasne, ze neni kazdy jazzman ked zacne hrat jazz. Ne kazdy na to ma a jazz sa da hrat na vela urovniach. To iste plati o vsetkych inych styloch. Vyhraju ti, co riesia veci do hlbky. Flamewar nie, sexualne narazky ano?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 02. Júl , 2009, 07:54:22 » |
|
presne BJD su krasny priklad - tam lipa pravidelne vola cirkusantov co maju komercny uspech a prilakaju vela ludi - marcus miller, level 42 atd. na tych byva slusny natresk, ale to bol aj na millera ked hral v babylone, alebo ked hral v arene. zahadne je, ze na podium dojde jazzova kapela v zlozeni klavir, kopak s metlickou a kontrabas, tak sa drviva vacsina ludi odpali do bufetu. taka je realita BJD akurat na ne treba ist a vidiet to ponevadz na ten ozaj jazz je tam zvedavych 7 muzikantov a 30 pseudointelektualov, pre ktorych je spolocenska povinnost ist sa odprezentovat na takuto akciu. hlavne ze sa budeme vyvysovat co je viac a smejeme sa z tych ludi valajucich sa dobrovolne v blate a tesiacich sa z muziky. ich interpret ma aspon co do ust.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|