Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 10:48:36
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aparaty Orange v muzikeri  (Prečítané 36255 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #135 kedy: 29. September , 2007, 21:46:41 »

http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c.o.20070927.p.Gitara ty vole ja ze si robis prdel Bavím sa skvele

hm anonimne ked ma nick "vlado hudec"...neznie to tak trochu ako meno?
okrem toho tu ma na fore dost ukazkok...
a pokial viem tak smatanova tie texty nema svoje sak aj kauza o tom bola v novom case
borec presmeruj ma na tie ukažky chcem ich len tak počut!!!vyzera že sa vyznaš a si ,skor budeš advokatom
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #136 kedy: 29. September , 2007, 21:53:09 »

ved o tom je cely *ebnuty internet,niečo napišeš a všetci to chapu inak..potom sa tu hadaju,anonymne myslim všeobecne,že sa tu piše, vela krat debatuju ludia čo nemaju o veci ani paru,nesedime vedla seba pri pive a meno komu čo hovori,napišem ,že som vlado Mečiar a som??? Na zdravie!

ja sa tu nehadam a nikdy som sa tu ani s nikym nehadal,iba vyjadrujem svoje nazory :)...ty si dost prchky clovek,aspon tuna tak vyzeras,mozno v skutocnosti si iny,neviem. Sak sa mozno raz aj niekde stretneme  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #137 kedy: 29. September , 2007, 22:00:21 »

to sa ti len zda mna skutočne zaujimaju ukažky ked ich tu niekto ma?aspon si viem urobit usudok,chodievam k vam za Vencelom určite ho poznaš?ked tam budem možeme sa stretnut,Prchky to je normalna rockova vlastnost,punkeri sa ešte aj biju!! Na zdravie! Na zdravie!
« Posledná zmena: 29. September , 2007, 22:06:18 od joe » Zaznamenané

hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #138 kedy: 29. September , 2007, 22:06:35 »

borec presmeruj ma na tie ukažky chcem ich len tak počut!!!vyzera že sa vyznaš a si ,skor budeš advokatom
v sekcii nahravky uzivatelov ci take daco.. tam to je, och boze sak som ta len opravil v par veciach.. vobec nechcem obhajovat dakoho, ale ta smatanova mi nedala ha ha ha pome rozvijat debatu tym smerom Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #139 kedy: 29. September , 2007, 22:10:27 »

a ani ti neda ..zostava ti dobra predstavivost a rychla ruka Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #140 kedy: 29. September , 2007, 22:11:02 »

to sa ti len zda mna skutočne zaujimaju ukažky ked ich tu niekto ma?aspon si viem urobit usudok,chodievam k vam za Vencelom určite ho poznaš?ked tam budem možeme sa stretnut,Prchky to je normalna rockova vlastnost,punkeri sa ešte aj biju!! Na zdravie! Na zdravie!

no jasne Vencela poznam,od neho som kupoval gitaru aj ostatne veci :). Kludne sa mozme stretnut,ked pojdes niekedy do ZH.

CHod do temy Ukazky/nahravky uzivatelov,tam mam ukazky hned na zaciatku. Su starsieho data,teraz si robim webku a tam budem mat toho viac a novsie.
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #141 kedy: 29. September , 2007, 22:13:11 »

a ani ti neda ..zostava ti dobra predstavivost a rychla ruka Na zdravie! Zdravíčko
ha ha ha ha ha ha ha ha ha zomrem ha ha ha
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #142 kedy: 29. September , 2007, 22:16:22 »

ani mne nedala, len ja som ju o to zatial ani nepoziadal. takze ani netreba skusat hovoris ?
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #143 kedy: 29. September , 2007, 22:37:26 »

skušat treba vždy čo ak si jej tip...Nemožeš sa honit až do smrti aj ked to lekari odporučaju Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #144 kedy: 30. September , 2007, 09:15:42 »

Nadherna tema. K mojmu OR 120 napisam len tolko, ze to je len zosilovac, ktory poctivo zosilni to ako, a na com zahras. Nic viac to nie je. A to je fajn, tak isto sa sprava aj Vox AC50.
Zaznamenané

tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #145 kedy: 26. Október , 2007, 09:31:01 »

Od včera  vlastním aparát ORANGE ROCKERVERB 50 + bednu ORANGE PPC 212 - 2x celestion  V30 upravené f. Orange (tieto asi ešte nie sú  čínske Žmurk).Testovali sme s kamošmi na gitarách SG Gibson USA , Gibson Les Paul Custom a  Fender Stratocaster USA.Na prvé počutie čistý kanál akoby ničím vínimočný až kým som nepichol do hlavy strata. Ozval sa nádherný, pevný, čistý , ozajstný , pravý stratocaster - a musím priznať že celý čas sme mali dojem že tento aparát hrá najlepšie na Fendra. Druhý kanál to je bomba. Neuveriteľne plný, pri palm mutingu aj celkove velmi, velmi dynamický, živý, britský zvuk(na konci lampy 4x 6V6). Gainu  pri trištvrtine potenciometra je až ,až aj na sóla -vždy čistý,nezablatený, dynamický tón. Najviac sa mi páči že pri vhodnom pomere výšok na basových strunách tenké struny pri sólach nepištia výškami ale sú tam pekné ,gulaté ,tučné,spevavé tóny - ani som doteraz netušil že moja gitara takto dobre znie. To neviem ako to Orange spravil ale na takto vyladený aparát som v živote nehral. Nepovažujem sa za supermuzikanta ale v poslednej dobe som vyskúšal viac aparátov (a niekolko aj vlastnil) a boli medzi nimi aj super , moderné high- gainové americké aparáty(aj iné) ktoré sú síce nadupané zvukom aj množstvom možností s prepínačmi a knoflíkmi - a napriek tomu rovné , ploché a bez duše. Tento aparát je iný -  hoci velmi jednoduchý ale živý , dynamický, pri sólach nádherne spevavý. Neviem to tu tak napísať   ako niektorí recenzisti ale jedno je isté  - našiel som svoj zvuk snov (ešte pár krabičiek) a toto si nechám už navždy.
« Posledná zmena: 06. Február , 2009, 19:23:29 od tibor7 » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #146 kedy: 26. Október , 2007, 09:36:14 »

Tibor to nemysliš važne a kde si ho zohnal?Huh!?ten aparat snov Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

tibor7
stály hosť

« Odpoveď #147 kedy: 26. Október , 2007, 09:40:19 »

Jožo - toto hrá po..čiíííí. Super, som velmi spokojný. Vidíš ale bez toho harakiri v poslednej  dobe - keby som nebol vyskúšal aj to iné tak by som si týmto nebol taký istý. TERAZ SOM - TOTO JE BOMBA.
Zaznamenané
tibor7
stály hosť

« Odpoveď #148 kedy: 26. Október , 2007, 12:25:07 »

Možno by som na chvíľu premenoval tému na: Aparáty Orange v Dubnici nad Váhom :)  u JOEa  :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #149 kedy: 26. Október , 2007, 17:56:59 »

šak som ti hovoril že je to jeba...no a kupil by sisi stary šrotak?Huh!?stary je dobry akurat tvrdy chlast a vinko Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.