Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 12:36:10
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aparaty Orange v muzikeri  (Prečítané 36284 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #45 kedy: 25. Jún , 2007, 21:05:42 »

v juni este nebolo pivo, ze ? :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #46 kedy: 25. Jún , 2007, 21:50:57 »

Kto sa v tom vyzna. ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #47 kedy: 26. Jún , 2007, 01:13:07 »

Kto sa v tom vyzna. ha ha ha
ked neni gpc pivo, musi si gitarista pomoct sam  Bavím sa skvele ja so, sa prave bratil z vela piv  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #48 kedy: 26. Jún , 2007, 09:40:07 »

joe - v zasade s vela vecami co pises suhlasim. len ten ton, len ten ton - to potom vyzera, akoby boli vsetci curaci, lebo ty mas vela aparatov a ostatni nevedia hrat  Žmurk

to s bednami je svata pravda.

pri aparatoch je to o type zvuku. urcite su nejake zvuky, ktore idu natocit na vsetkom. ale ak chcem agresivny masaker a chcem ho vylucne lampovy, nejaky voxik mi asi nepomoze, ci hej ?
« Posledná zmena: 26. Jún , 2007, 09:53:24 od Rastis » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 26. Jún , 2007, 09:54:54 »

jo - a su robene a "robene" aparaty. netreba nieco automaticky pochovat len preto, ze to poletoval fachman na slovensku za koruny a nie fachman v USA za dolare
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #50 kedy: 26. Jún , 2007, 09:57:07 »

joe - v zasade s vela vecami co pises suhlasim. len ten ton, len ten ton - to potom vyzera, akoby boli vsetci curaci, lebo ty mas vela aparatov a ostatni nevedia hrat  Žmurk

Ja som z jeho slov nemal tento pocit.. :)
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #51 kedy: 26. Jún , 2007, 10:41:21 »

to s bednami je svata pravda.

pri aparatoch je to o type zvuku. urcite su nejake zvuky, ktore idu natocit na vsetkom. ale ak chcem agresivny masaker a chcem ho vylucne lampovy, nejaky voxik mi asi nepomoze, ci hej ?
joj to čo trepeš preto som povedal že nevladzem radšej sa stretnime na pive...mam 15rokov obchod tak vždy mam vela aparatov ...robene suniektore ok..BRDO,FAnčO....fančo je kamoš vie vyrobit super amp napr. Majo FEro ma od neho..hra mu super.pisanie ma nevy hodu že ten ton nepočuješ...tak nehovor ....čo sa tyka hrania počuvam a vnimam hlavne atmošku hrania nezaujimam ma technika ktoru vela muzikantov aj ta nevie vpraxy využit.Kto ma pozna osobne vie že somčlovek čo ma rad ludi a fandim každemu...Boli ma ked musim počuvat všelijake nezmysly rozoberanie aparatov atd..preto napišem nech nepiše kok...ny ja mam tie aparaty a viem ako hraju som ochotny ich doniest a predviest.Treba skladat hudbu nezaoberatsa malo pdstatnymi  vecami a nerozoberat inych muzikantov lebo každy kto stal na javisku vie čo to je a je svojim sposobom vynimočny     s pozdravom JOE
« Posledná zmena: 26. Jún , 2007, 11:53:17 od joe » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #52 kedy: 26. Jún , 2007, 11:20:47 »

naco je diskusne forum ? aby sa kecalo, komunikovalo, pripadne aj trochu vzdelavalo. alebo hadam na to, aby sa majstri ujebavali na nimandoch ?
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 26. Jún , 2007, 11:38:00 »

Schenker mal na kocerte x-gitár, staršie Gibsony, no aj úplne nové, robené k turné...a všetky gitary mu v rukách hrali viac menej identicky....
Ale ved stare Gibsony hraju ovela lepšie,ako tie nove . Alebo len vtedy,ked ich niekto predava ? ha ha ha
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #54 kedy: 26. Jún , 2007, 11:48:49 »

Tiež mám pocit, že niektorí jedinci majú namiesto cvičenia potrebu rozoberať drôty, lampy, hmatníky, struníky a podobne. je to samozrejme ich vec, dobre som sa nasmial na tých orezaných a neorezaných MESA BOOGIE, čo sa písalo v inej debate na tú istú tému.

niekoho bavi hrat na gitare a staci mu to. niekoho bavi hrat na gitare a vediet viac o tom ako vlastne aparat, gitara funguje a co na co, ako vplyva  Žmurk

niekto hra na gitaru preto, ze ho to bavi. iny preto aby si potom mohol s jemu podobnymi "merat vtaka"  Beeee
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #55 kedy: 26. Jún , 2007, 11:53:36 »

Tiež mám pocit, že niektorí jedinci majú namiesto cvičenia potrebu rozoberať drôty, lampy, hmatníky, struníky a podobne. je to samozrejme ich vec, dobre som sa nasmial na tých orezaných a neorezaných MESA BOOGIE, čo sa písalo v inej debate na tú istú tému.
Posledný postreh. Schenker mal na kocerte x-gitár, staršie Gibsony, no aj úplne nové, robené k turné...a všetky gitary mu v rukách hrali viac menej identicky....

Ale ved ked nas to bavi Žmurk a o tom je navyse toto forum. Inak by sme tu nemali vobec co riesit. Navyse ludia co sa hudbou nezivia a ani take ambicie nemaju a pritom ani nevystupuju s kapelou, sa v tom mozu tiez chciet vrtat. Nech si kazdy riesi co ho bavi a kazdy ma navyse svoje usi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #56 kedy: 26. Jún , 2007, 11:57:10 »

Podla mna idealne by bolo spravit nejaky velky test ampov, kde by sa doniesli stare, nove aj vela debien. To ze na jednej debne zneju ampy rovnako, podla mna absolutne nie je pravda. Ved sme to sami skusali na jednom mensom teste s mojou debnou. (Rasto, Imbus, Roberto, Martinlm, pista58) Kazdy amp hral velmi odlisne, aj ked na nom hral iny gitarista.
« Posledná zmena: 26. Jún , 2007, 12:09:50 od Progrocker » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #57 kedy: 26. Jún , 2007, 11:58:20 »

joj to čo trepeš preto som povedal že nevladzem radšej sa stretnime na pive

Radsej spravme nejaku session. Som frajer
Rad si tam donesiem svoj amp na porovnanie.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #58 kedy: 26. Jún , 2007, 12:02:27 »

Zabudli sme pani pičovat na novy orange..potom si podme merat do Bastionu vtaky ....Rudy každy človek je na niečo stvoreny niekto na hranie a hra mu všetko dobre a iny na pič....nie a hra mu všetko ....na .....čakam ta s fender brokovnicov pri kostole v Bolešove aj s Garajoma ostatnymi kumpanmi .... Ja som čert..
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #59 kedy: 26. Jún , 2007, 12:08:10 »

Podla mna idealne by bolo spravit nejaky velky test ampov, kde by sa doniesli stare, nove aj vela debien. To ze na jednej debne zneju ampy rovnako, podla mna absolutne pravda. Ved sme to sami skusali na jednom mensom teste s mojou debnou. (Rasto, Imbus, Roberto, Martinlm, pista58) Kazdy amp hral velmi odlisne, aj ked na nom hral iny gitarista.
konečne ,,,,jasne že najviac čo počuješ je gitarista....tolko krat za svoj život som to počul....niekomu hra všetko a niekto len špekuluje a nehra mu nič..Verim že na tomto fore hra všetkym všetko....RUDY čo ty na to dobre????štamgast podme
« Posledná zmena: 26. Jún , 2007, 12:10:08 od joe » Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.