rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 26. Jún , 2007, 12:42:01 » |
|
Podla mna idealne by bolo spravit nejaky velky test ampov, kde by sa doniesli stare, nove aj vela debien...
vsak sme uz take mali. akurat vam nevonal istrochem. som kedykolvek nakloneny podobnu akciu zopakovat. len nech to neni v nejakom obchode, lebo chem pri tom vypit vela piva a vyfajcit este viac cigaret
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 26. Jún , 2007, 12:46:19 » |
|
A ja sa velmi rad pripojim, hadam by ma Joe zobral autom ked pojde z Teplic.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 26. Jún , 2007, 15:48:59 » |
|
dnes som si chvilu na orange(kombo rocker myslim) zahral a ma to fajny zvuk na rock az hardrock(s krabickou mozno aj viac?-hral som na tom aj metallicu a znelo to slusne), mal som to s gibsonom classic(na pickguarde bolo 1960)-gibson sa mi zvukuvo moc nepacil, hlavne ten 1humbucker(ziadne vysky iba huhlot ), ten zadny hmr bol fajn... skusal som len 10 min.,ale urobilo to na mna dobry dojem. len drahe to je podla mna az az. Inak ten gibson bol lahsi ako moja pacifica
|
|
« Posledná zmena: 26. Jún , 2007, 15:50:14 od exhumer »
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 26. Jún , 2007, 15:56:37 » |
|
A ja sa velmi rad pripojim, hadam by ma Joe zobral autom ked pojde z Teplic. Dáme termín a stretneme sa v On-boarde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 26. Jún , 2007, 16:27:21 » |
|
Dáme termín a stretneme sa v On-boarde. ...len nech to neni v nejakom obchode, lebo chem pri tom vypit vela piva a vyfajcit este viac cigaret som podivin, ale mam svoje zasady
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 26. Jún , 2007, 16:54:12 » |
|
Dáme termín a stretneme sa v On-boarde. ...len nech to neni v nejakom obchode, lebo chem pri tom vypit vela piva a vyfajcit este viac cigaret som podivin, ale mam svoje zasady No a nejaky probleeem?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 26. Jún , 2007, 17:00:36 » |
|
obchod je moc nobl na moj vkus. to si radsej najdem nejaku priehladnu vyhovorku, ako tam neist. je mi jasne, ze pitu citi potrebu vsetko riadne ponahravat a pekne to tu uploadnut - to je uz tradicia, ale aj tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 26. Jún , 2007, 17:03:52 » |
|
obchod je moc nobl na moj vkus. to si radsej najdem nejaku priehladnu vyhovorku, ako tam neist. je mi jasne, ze pitu citi potrebu vsetko riadne ponahravat a pekne to tu uploadnut - to je uz tradicia, ale aj tak...
Necítim žiadnu potrebu, proste je tam dosť miesta a pivo si tam tiež môžem doniesť a vypiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 26. Jún , 2007, 17:20:29 » |
|
Vyzerá to ako kombo od jedného mobilného operátora. Ešte že ho nedávajú za korunu na paušál. Ale je to zaujímavé, že po tmavých farbách a tých kávocých fendroch sem prišla aj oranžová. Zvuk môže byť zaujímavý.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 26. Jún , 2007, 18:36:31 » |
|
Zabudli sme pani pičovat na novy orange..potom si podme merat do Bastionu vtaky ....Rudy každy človek je na niečo stvoreny niekto na hranie a hra mu všetko dobre a iny na pič....nie a hra mu všetko ....na .....čakam ta s fender brokovnicov pri kostole v Bolešove aj s Garajoma ostatnymi kumpanmi .... Joe,tak toto fact nechapem v akej veci na mna reaguješ.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 26. Jún , 2007, 20:17:02 » |
|
ved ma poznaš dobre len som žartoval ..musiš ist so mnov do ba bude sranda .....PRAve som predal to VHT takže už ho nepredvediem...Chlapik z Moravi sa pokak...a za 10 min ho bral..Ale kupil som si hlavu singel Rectifier...mame temu na hadky ...teraz neviem či je to dobry alebo zly aparat...asi zavolam Johnovi PTRC..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 26. Jún , 2007, 20:22:51 » |
|
A ja sa velmi rad pripojim, hadam by ma Joe zobral autom ked pojde z Teplic. si vytany ale spatky ideš tyyy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 26. Jún , 2007, 21:49:18 » |
|
A ja sa velmi rad pripojim, hadam by ma Joe zobral autom ked pojde z Teplic. si vytany ale spatky ideš tyyy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 26. Jún , 2007, 23:51:05 » |
|
teraz neviem či je to dobry alebo zly aparat
Podla mna zly. Podla niekoho dobry. Preto navrhujem pivo a potom spravit velku session.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 27. Jún , 2007, 14:04:26 » |
|
Preto navrhujem pivo a potom spravit velku session. radsej session a potom pivo. keby to bolo naopak asi by to nebolo objektivne, pretoze vacsina by nebola schopna postrehnut akekolvek rozdiely (mozno by ani nevedeli, ze sa ucastnia nejakej session)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|