joe
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 27. Jún , 2007, 19:45:08 » |
|
pokial nemam v palici aspon 2 piva nehram lebo ma to nebaví
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 27. Jún , 2007, 21:19:17 » |
|
pokial nemam v palici aspon 2 piva nehram lebo ma to nebaví
čím viac alkoholu tým to viac baví, ale tiež čim viac alkoholu tým viac neschopnosti.. to treba nájsť správny pomer ked sa pije tak sa pije, ked sa hra, tak sa hra..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 28. Jún , 2007, 10:22:21 » |
|
A ja sa velmi rad pripojim, hadam by ma Joe zobral autom ked pojde z Teplic. si vytany ale spatky ideš tyyy... Ja by som tiez isiel, keby je volne miesto pre mna (a Riveru?) (aj by som soferovat mohol). A keby ide aj Fero Fanco a zoberie VHT ...a ..a.... KEDY?KDE? Pitu a Rastis, tiez som radsej za nejaku "skusobnu" ,ako za obchodak, ale v podstate mi to je jedno. Dvolezite je aby bol priestor a to nie len na skusanie, ale aj na sedenie ,kecanie ,popijanie...
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 28. Jún , 2007, 10:30:46 » |
|
Objednajte kamion a idem aj ja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 28. Jún , 2007, 10:37:22 » |
|
Citim vo vzduchu riadny MEGATEST aparátov. ..pripojil by som sa.. V BA treba vybaviť dáke poriadne miesto a 4x12 reproduktor a mozu sa tam zist gitarová hlavy z celého slovenska.. a ked bude problem to spravit v BA tak v Trenčíne sa to určite bude dať... ved dr.Karpathorký, ffamp, joe, 5o, rudy, urmo .. to maju do TN na skok..
|
|
« Posledná zmena: 28. Jún , 2007, 10:41:19 od MaTeS »
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 28. Jún , 2007, 10:39:35 » |
|
Pitu a Rastis, tiez som radsej za nejaku "skusobnu" ,ako za obchodak, ale v podstate mi to je jedno. Dvolezite je aby bol priestor a to nie len na skusanie, ale aj na sedenie ,kecanie ,popijanie... V On-boarde je veľká miestnosť a je tam priestor aj na sedenie, kecanie a popíjanie. Môžeme doniesť sud piva, keď nás bude veľa..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 28. Jún , 2007, 10:45:27 » |
|
ved dr.Karpathorký, ffamp, joe, 5o, rudy, urmo .. to maju do TN na skok..
Nebud "centralista".Ved aj v Blave sa najde par "schopnych" hláv.Tak nech dojdu-vypočujeme.
|
|
« Posledná zmena: 28. Jún , 2007, 10:48:27 od rudy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 28. Jún , 2007, 11:00:30 » |
|
No s tym sudom piva v predajni to nevidim moc ruzovo ...
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 28. Jún , 2007, 11:04:36 » |
|
Co tak si prenajat na poobedie cele Music House?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 02. Júl , 2007, 13:59:51 » |
|
Mne tie ampy pripadajú designom ako staré premietačky .Nemám rád staré premietačky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 03. Júl , 2007, 09:43:55 » |
|
Ked bude taka porovnavacia session, pridem aj sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 03. Júl , 2007, 09:51:11 » |
|
Volal som s Joem, bude to asi zajtra.
A nejake presnejsie info? Rad dojdem.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 03. Júl , 2007, 09:54:47 » |
|
Volal som s Joem, bude to asi zajtra.
Predbezne zajtra, presnejsie napiseme. Pridem aj ja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 05. Júl , 2007, 13:02:47 » |
|
Skoda že progresivny rocker neprišiel a nepočul aky super je ten orange....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 06. Júl , 2007, 08:21:40 » |
|
Kurňa chlapi, šak napíšte tý čo ste tam boli ako hral ten Orange. Som zvedavý. Uvažujem nad ním. V ňom sú 6V6 ale mohol by som si ich zameniť za EL34 nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|