Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 12:38:32
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aparaty Orange v muzikeri  (Prečítané 36294 krát)
0 užívateľov a 20 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #120 kedy: 26. September , 2007, 11:08:27 »

Ja som nemyslel seba tym rypakom ja nič ja muzikant...Do teba nevyryvam,lebo ty nepišeš že marshalle(nove)su na p....
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #121 kedy: 26. September , 2007, 12:24:41 »

Ja som nemyslel seba tym rypakom ja nič ja muzikant...Do teba nevyryvam,lebo ty nepišeš že marshalle(nove)su na p....

V pohode, ja som len srandoval.   Viď ->  Som frajer  :)

Žmurk
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #122 kedy: 26. September , 2007, 19:10:37 »

Dnes som si poskusal na svojej bedni stary Orange OR120 zo zaciatku 70tych rokov. Je to klasicky rockovy aparat, velmi tucne a pomerne makko znejuci, ma pomerne vela basov a na tu dobu je silno skreslujuci. Skusal som ho poriadne aj naplno, je pomerne vsestranny, chybala mi absencia regulacie stredov, ktorych ma pozehnane. Ked bol naplno, hlasitost bola veru velmi vysoka. Nechajte ma vydýchať Je velmi vhodny na bluesrock, classicrock a tucne hardrockove riffy ala Black Sabbath na prvych albumoch.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #123 kedy: 26. September , 2007, 23:41:18 »

...chybala mi absencia regulacie stredov, ...

Tato veta sa mi paci
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #124 kedy: 26. September , 2007, 23:47:47 »

Tato veta sa mi paci

aj mne  ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #125 kedy: 27. September , 2007, 01:19:51 »

aj mne  ha ha ha

Pardon. Vadila mi...  Na zdravie!, bolo dnes moc omsoveho vina. ha ha ha Pozorne citate, to je dobre.  Som frajer
« Posledná zmena: 27. September , 2007, 01:25:49 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #126 kedy: 29. September , 2007, 18:13:15 »

v muzikeri som si vyskusal lampove kombicko Orange Rocker 30, v spojeni s Gibson LP clasic to hralo moc zaujimavo, velmi sa mi pacil "dirty" kanal, ked bol  trochu vytoceny tak z tohol liezol naozaj stavnaty a pritom citatelny rockovy zvuk :)
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #127 kedy: 29. September , 2007, 18:18:30 »

Dnes som si poskusal na svojej bedni stary Orange OR120 zo zaciatku 70tych rokov. Je to klasicky rockovy aparat, velmi tucne a pomerne makko znejuci, ma pomerne vela basov a na tu dobu je silno skreslujuci. Skusal som ho poriadne aj naplno, je pomerne vsestranny, chybala mi absencia regulacie stredov, ktorych ma pozehnane. Ked bol naplno, hlasitost bola veru velmi vysoka. Nechajte ma vydýchať Je velmi vhodny na bluesrock, classicrock a tucne hardrockove riffy ala Black Sabbath na prvych albumoch.
To bol Duškyho Orange?Ak áno,tak zaujímavý pohľad-Dušky píše tvrdý aparát,Ty zasa mäkký-to je nejaká výrazová nezhoda ;DInak mal som raz možnosť a mne to tiež pripadalo strašne mäkké,že som ani nevedel čo s tým...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #128 kedy: 29. September , 2007, 18:39:49 »

co sa rozumie tvrdy / makky... do skreslenia ide velmi rychlo. attack ma trochu pomalsi. ale dolovat z neho treba tvrdsie jak v bani.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #129 kedy: 29. September , 2007, 19:32:25 »

ten aparat hra velmi dobre,za rukov,je rychly,nema chybu ak tak cenu a dizajn,ktory sa mi pači...Duško od Smatanovej na nom hral a velmi bol nadšeny,kupil si sekač...a to jemu sa už nepačilo nič....vyskušal všetko...Aparatov treba mat viac aby mal človek inšpiraciu na skladania...a o to by malo ist skladat hudbu ,každy aparat sa na niečo hodi..Jeden kamoš znamy muzikant hovori,Neexistuje zly zvuk len nespravne použity!..Vyškovy ,basovy,gulaty,hranaty,aky sa ti pači ten je dobry... Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #130 kedy: 29. September , 2007, 19:40:29 »

no ak sklada pre Smatanovu,tak tam mu staci ta gitara,co ju maju teraz v Lidli za 1500 Sk tusim  Popiskujem si ha ha ha
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #131 kedy: 29. September , 2007, 21:27:02 »

Mysliš že Zuza potrebuje niekoho na skladanie?Zlož ty jednu pesničku aj s textom a si bomba...Dušan je jeden s naj..gitaristov čo poznam...to že hra muziku kde nemusi vyhravat ,lebo je o pesničkach....lavou zadnou zahra hocijake technicke veci,taško tu najde konkurenciu...Pusti tu ty nejaku skladbu ked si taky borec....išlo o to že ten apatat pochvalil niekto kto vie hrat ,hra žive koncerty... Zdravíčko
« Posledná zmena: 29. September , 2007, 21:39:33 od joe » Zaznamenané

hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #132 kedy: 29. September , 2007, 21:38:48 »

http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c.o.20070927.p.Gitara ty vole ja ze si robis prdel Bavím sa skvele

hm anonimne ked ma nick "vlado hudec"...neznie to tak trochu ako meno?
okrem toho tu ma na fore dost ukazkok...
a pokial viem tak smatanova tie texty nema svoje sak aj kauza o tom bola v novom case
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #133 kedy: 29. September , 2007, 21:38:56 »

si ma nepochopil,no co uz :)

Ja som nekritizoval jeho,ako gitaristu,lebo ho nepoznam a kludne moze byt super hrac. Ja som povedal,ze ak sklada pre Smatanovu,tak mu staci aj gitara z Lidlu. Dufam,ze uz sa chapeme.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #134 kedy: 29. September , 2007, 21:44:19 »

ved o tom je cely j*ebnuty internet,niečo napišeš a všetci to chapu inak..potom sa tu hadaju,anonymne myslim všeobecne,že sa tu piše, vela krat debatuju ludia čo nemaju o veci ani paru,nesedime vedla seba pri pive a meno komu čo hovori,napišem ,že som vlado Mečiar a som??? Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 23 otázok.