Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 22:45:24
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Poraďte - prístroj na nahrávanie slučiek  (Prečítané 3556 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #15 kedy: 27. Jún , 2007, 22:28:48 »

no to je super ale ja chcem gitarou ovladat sampel...
to jest nahram do korgu sampel, zapojim dotoho gitaru, vlastne to bude ako efekt s mojim nahranim zvukom a to chcem vediet ako funguje.... napr... nahram psa do kaoss padu ako brese staci raz a zapojim gitaru na vstup dokkp a kombo na vystup s kkp a ono to bude brechat alebo kvicat to zalezi od toho aky zvuk tam nahram... je to super ak by to slo lebo sampel sa da perfektne upravit urcite to dokaze kopu inych veci....
je to super vec ale ci sa da aj toto, to uz tam mozes rovno pripojit hocico napr aj mikrofon budes spievat do toho a ono ti to bude v realnom case modulovat zvuk ako potrebujes pekne a cisto a podla toho ako si nastavis..........
nahras slovo --- "peto" a ako budes hrat tak z komba ti pojde peto peto peto, podla tonov nebudes mat buster alebo dake procesorove haluze ale slovo peto s tvojim hlasom.... uz asi vies co myslim Huh!? inac je to super vec

Ja viem od začiatku, čo chceš dosiahnuť. Aj som ti hneď na začiatku napísal, že to nechaj tak. Žmurk Vrazíš do toho strašný cash a využiješ to... neviem. Naživo asi nie a na hranie doma ti bude stačiť nejaký pc sequencer. Naťaháš si tam vst pluginy a niektoré z nich ti zo zvukom spravia veci, že nebudeš chápať. Popiskujem si
Aby si rozumel-  midi utility na gitaru sa pohybujú v cenách od 15000-niekoľko stotisíc. Potrebuješ k tomu strašne veľa vecí, asi 500 adaptérov, 20 káblov... Nestojí to za to, kámo. Zdravíčko
Zaznamenané

RED DEBILS
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 22 otázok.