Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 22:44:44
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Poraďte - prístroj na nahrávanie slučiek  (Prečítané 3554 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
peto1280
nováčik
*
Príspevkov: 56

« kedy: 22. Jún , 2007, 13:16:13 »

Chcem kupit nieco na nahravanie zvukov....... chcem nahrat zvuk a pouzit to ako efekt.... je nieco specialne na toto Huh! ak hej tak s ktorym mate najlepsie skusenosti a ktory ma najlepsie moznosti popripade nastelovat si zvuk dat nejake echo este to troska upravit a samozrejme kvalita toho zvuku co si nahram....... diki moc.........
« Posledná zmena: 22. Jún , 2007, 13:31:47 od Altostratus » Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #1 kedy: 22. Jún , 2007, 13:22:59 »

Na to je dobrý loop station. Nap. Boss Rc-2, Rc-20xl, Rc-50
« Posledná zmena: 22. Jún , 2007, 13:32:10 od Altostratus » Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #2 kedy: 22. Jún , 2007, 15:20:56 »

ja mam spominany boss rc 20xl a nema chybu.no ale zvuk v tom nenastavis ziadny ako si myslis musis si ho nastavit priamo na aparate+efekty atd.potom to nahras do toho loopu a kvalita je rovnaka ako ked hras tak isto to znie ziadny rozdiel tam nie je.je to dobra vec na cvicenie alebo ked si do toho nahras druhe gitary alebo tak.je k nemu aj cd na ktorom mas nejake nahravky Žmurk
Zaznamenané

AETHERON.SK
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #3 kedy: 22. Jún , 2007, 15:43:56 »

Gitarové loopery nie sú asi to, čo hľadáš. S nahraným zvukom nebudeš mocť dalej pracovať, maximálne nahrať dalšie stopy. Ak chceš s nahraným zvukom pracovať ďalej, Korg Kaoss pad alebo hocaký sampler od firmy AKAI je to, čo hladáš. :)
Zaznamenané

RED DEBILS
peto1280
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 23. Jún , 2007, 00:50:25 »

diki moc za odpovede.........
no presnejsie........ chcem napriklad nahrat mojho psa to je iba priklad ako zabrese raz alebo zavijanie alebo ovcu ako meeeeka.... no a gitara mi bude brechat ... viem je to take dost...  no ale...
a kolko to asi tak stoji Huh!?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 23. Jún , 2007, 09:26:27 »

ak dobre rozumiem otazke, tak gitarou chces ovladat respektive spustat nejaky sampel cohosi ?

tak to potom potrebujes na gitaru MIDI prevodnik a celu tu saskaren okolo toho. okrem toho potrebujes ten sampler alebo syntak so samplerom. alebo to mozes riesit cez pocitac, v ktorom budes nejaky sampler mat nainstalovany ako SW. ale ten MIDI prevodnik potrebujes v kazdom pripade. ceny su dost vyssie, ako bezne gitarove krabicky, co sa bezne pouzivaju. ceny MIDI prevodnikov Ti povie Pitu, on to ma.

ak existuje nejake jednoduchsie riesenie, tak ja ho nepoznam
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 23. Jún , 2007, 18:00:45 »

diki moc za odpovede.........
no presnejsie........ chcem napriklad nahrat mojho psa to je iba priklad ako zabrese raz alebo zavijanie alebo ovcu ako meeeeka.... no a gitara mi bude brechat ... viem je to take dost...  no ale...
a kolko to asi tak stoji Huh!?

Aha. Tak to je iná káva. Na to sa radšej vyser, dokým je čas. Keď sa do toho raz zamotáš, už sa nedoplatíš. Nebol by ti lepší nejaký modulator+sampler? Načo do toho zbytočne ťahať gitaru?
Zaznamenané

RED DEBILS
peto1280
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 24. Jún , 2007, 00:21:23 »

No ja viem ze kamarat mal daky procesor pozicany dost drahy a tam to bolo, to staci aby malo pamat na nejake 2,3 sekundy... len nechcem kvoli tomu cely procesor... daku krabycku kde je mikrofom nieco tam povies alebo zaznamenas a potom s tym hras a co si uz za to zapojis buster alebo daco ine to je jedno... mozno by mohlo byt nieco take v jednom na zaznamenanie poripade by to mohlo mat daky ekvalizer na ten zvuk v sebe pripadne dake doladenie....
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 24. Jún , 2007, 00:25:27 »

Zober ten korg kaoss pad, to má presne to, čo potrebuješ.
Zaznamenané

RED DEBILS
peto1280
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 24. Jún , 2007, 01:07:48 »

teraz som cital recenziu na tu jednotku kkp mini a nevihoda ziadny mikrofonny vstup kp2 tiez asi nema.... to som nasiel len po ang. - a si si isty ze to s tou gitarou bude fungovat na 100%???
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 25. Jún , 2007, 00:03:19 »

Hej, funguje to. Nahráš si nejaký motív z gitary do KKP a možeš sa s tým hrať donekonečna. Ten tvoj kamarát má pravdepodobne nejaký sampler. Ale tie sa pohybujú v iných cenách...
« Posledná zmena: 25. Jún , 2007, 00:07:14 od don corleone » Zaznamenané

RED DEBILS
peto1280
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 26. Jún , 2007, 21:52:15 »

nasiel som aj ukazky s kkp a gitarou a pripadalo mi to dost ubohe dako to sekalo......... ale to musim mat asi aj sampler Huh! potom to dat do kaoss paduu... Huh!
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 26. Jún , 2007, 22:54:21 »

nasiel som aj ukazky s kkp a gitarou a pripadalo mi to dost ubohe dako to sekalo......... ale to musim mat asi aj sampler Huh! potom to dat do kaoss paduu... Huh!

To, čo si videl bol len x/y pad s delayom a synthom. Klasický kaoss pad v sebe má aj sampler- KKP2 má 2x6 sekúnd, KKP3 16 taktov. Ty si gitaru nahráš do korg kaoss padu a potom s týmto nahraným samplom môžeš robiť, čo chceš: delayovať, filtrovať, wahovať, pitchovať, reversovať a neviem čo. Pozri si toto video a predstav si, že namiesto tých samplov tam máš nasamplovanú gitaru. Čo na to vravíš teraz? :)
Zaznamenané

RED DEBILS
peto1280
nováčik
*

« Odpoveď #13 kedy: 27. Jún , 2007, 14:23:21 »

no to je super ale ja chcem gitarou ovladat sampel...
to jest nahram do korgu sampel, zapojim dotoho gitaru, vlastne to bude ako efekt s mojim nahranim zvukom a to chcem vediet ako funguje.... napr... nahram psa do kaoss padu ako brese staci raz a zapojim gitaru na vstup dokkp a kombo na vystup s kkp a ono to bude brechat alebo kvicat to zalezi od toho aky zvuk tam nahram... je to super ak by to slo lebo sampel sa da perfektne upravit urcite to dokaze kopu inych veci....
je to super vec ale ci sa da aj toto, to uz tam mozes rovno pripojit hocico napr aj mikrofon budes spievat do toho a ono ti to bude v realnom case modulovat zvuk ako potrebujes pekne a cisto a podla toho ako si nastavis..........
nahras slovo --- "peto" a ako budes hrat tak z komba ti pojde peto peto peto, podla tonov nebudes mat buster alebo dake procesorove haluze ale slovo peto s tvojim hlasom.... uz asi vies co myslim Huh!? inac je to super vec
« Posledná zmena: 27. Jún , 2007, 14:28:50 od peto1280 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14 kedy: 27. Jún , 2007, 14:29:50 »

ak dobre rozumiem otazke, tak gitarou chces ovladat respektive spustat nejaky sampel cohosi ?

tak to potom potrebujes na gitaru MIDI prevodnik a celu tu saskaren okolo toho. okrem toho potrebujes ten sampler alebo syntak so samplerom. alebo to mozes riesit cez pocitac, v ktorom budes nejaky sampler mat nainstalovany ako SW. ale ten MIDI prevodnik potrebujes v kazdom pripade. ceny su dost vyssie, ako bezne gitarove krabicky, co sa bezne pouzivaju. ceny MIDI prevodnikov Ti povie Pitu, on to ma.

ak existuje nejake jednoduchsie riesenie, tak ja ho nepoznam
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.122 sekund, 23 otázok.