Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 15:43:49
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tremolo efekt  (Prečítané 2857 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« kedy: 30. Jún , 2007, 02:14:31 »

Co hovorite na toto tremolo http://www.muziker.sk/default.aspx?Marshall-PEDL-10027&nid=20016&nparams=kod_id;1397 moje poziadavky su asi klasicke, proste nech to robi co ma a nerobi co nema  :) Popripade odporucte nieco lepsie. Mam to moznost kupit o dost lacnejsie ako je cena v Muzikeri, takze preto sa pytam. Vdaka za odpovede  Žmurk
« Posledná zmena: 30. Jún , 2007, 02:16:31 od Lookash » Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #1 kedy: 30. Jún , 2007, 07:37:50 »

Alebo skus Boss TR-2
http://www.on-board.sk/userfiles/images/TR-2.jpg.lq.ashx?width=350&height=350
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #2 kedy: 30. Jún , 2007, 09:59:11 »

Mám electro harmonix PULSAR a som s ním absolútne spokojný. Je true bypass, jednoduché a účinné ovládanie, spolahlivý.. má možnosť nastavenia tvaru modulácie signálu a sympatickú LEDku ktorá bliká v nastavenom tempe a intenzite.
Je to dost rozmerný pedál, ja asi 2x vacsi nez BOSS.
Zaznamenané

FALLGRAPP
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #3 kedy: 30. Jún , 2007, 11:51:06 »

Ma moznost kupit to o dost lacnejsie tak asi chce vediet ci sa mu to oplati 
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #4 kedy: 30. Jún , 2007, 11:52:49 »

lepsie povedane, za 1600 Sk  :)
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #5 kedy: 30. Jún , 2007, 11:54:37 »

Co hovorite na toto tremolo http://www.muziker.sk/default.aspx?Marshall-PEDL-10027&nid=20016&nparams=kod_id;1397 moje poziadavky su asi klasicke, proste nech to robi co ma a nerobi co nema  :) Popripade odporucte nieco lepsie. Mam to moznost kupit o dost lacnejsie ako je cena v Muzikeri, takze preto sa pytam. Vdaka za odpovede  Žmurk

Kámo, nedal si zlý link? Lebo henten maršal je vibrato, čo s klasickým tremolo efektom nemá nič spoločné. A k téme: ja by som zobral ten boss, to je tremolo a nič viac, nič menej. Ale skvelé. Zdravíčko
Zaznamenané

RED DEBILS
Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #6 kedy: 30. Jún , 2007, 11:58:25 »

http://www.kelvindeltamusic.com/search_details.asp?ID=177 tu sa pise ze je to aj tremolo, a nenukal mi to clovek neznali veci tak asi vedel co hovori..pytal som sa na tremolo a hned mi ponukol toto.
Zaznamenané

Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #7 kedy: 30. Jún , 2007, 12:02:54 »

a este jedna demonstracia ze ide aj o tremolo http://www.marshallamps.com/product.asp?productCode=Vibratrem&pageType=DOWNLOADS
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #8 kedy: 30. Jún , 2007, 12:05:59 »

No tá ukážka zneje ako tremolo... No keď sa tam dá nastaviť hento, tak niet o čom. Ale aj tak by som uprednostnil ten boss.
Zaznamenané

RED DEBILS
Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #9 kedy: 30. Jún , 2007, 12:10:17 »

lenze na ten boss nemam taku ponuku..  :) Ja len ci nahodou nie je ten efekt uplny pruser, proste ci by som nelutoval. A spojenie vibrata s tremolom sa mi celkom paci.
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #10 kedy: 30. Jún , 2007, 12:28:04 »

lenze na ten boss nemam taku ponuku..  :) Ja len ci nahodou nie je ten efekt uplny pruser, proste ci by som nelutoval. A spojenie vibrata s tremolom sa mi celkom paci.
za tu cenu je to fajn, ale z tých co som skusal (BOSS, Electro Harmonix a Marshall)  sa mi prave Marshall pacil najmenej. BOSS je fajn, robí čo má, ale nemá true bypass. EH bola v mojom prípade jasná volba bez kompromisu.
Zaznamenané

FALLGRAPP
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #11 kedy: 30. Jún , 2007, 13:50:52 »

Polozme si otazku, co je to truebypas? .... da sa to vidiet, pocut, ako to rozoznat. Dost by ma to zaujimalo aj v suvislosti s tubescreamermi.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #12 kedy: 30. Jún , 2007, 14:31:22 »

podla mojich skromnych vedomosti je to neovplyvnenie signalu gitary, ked je efekt zapojeny...Cize akoby tam nebol, napr. cisty clean ako z aparatu, lenze sa cudujem, ako je mozne, ze to nemaju vsetky efekty...  Popiskujem si
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #13 kedy: 30. Jún , 2007, 15:14:50 »

podla mojich skromnych vedomosti je to neovplyvnenie signalu gitary, ked je efekt zapojeny...Cize akoby tam nebol, napr. cisty clean ako z aparatu, lenze sa cudujem, ako je mozne, ze to nemaju vsetky efekty...  Popiskujem si
keby si mal vsetky efekty true bypass zapojene medzi gitarov a aparatom, tak by signal isiel sice priamou cestou, ale vzhladom na dlzku kabelaze by zacala prejavovat kapacita kabla a nachylnost na rusenia. Efekty bez true bypas maju aj vypnutom stave zapojený input a output buffer, ktorý signál zosilní a impedančne upraví.
Ak to mam zhrnut, tak je dobre mat pri vacsom pocte krabiciek aspon jednu bez true bypass (ine je to s akt. elektronikou v gitare). ak si zapojis napr. 5 BOSSov za seba vo vypnutom stave, tak budes pocut dosť výrazný rozdiel na cistom zvuku ako ked pichnes gitaru priamo do aparátu.
ak mas efekty v paralelnej slucke, tak je úplne jedno ci je alebo nieje true bypas. Vsériovej slucke, kam mozes zapojit aj tremolo, to uz tak jedno nie je. V seriovej slucke je signál uz predzosílený preampom, čiže netreba žiadny buffer.
Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.