proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« kedy: 02. Júl , 2007, 10:19:12 » |
|
Tak som si konecne zohnal daco s P90 a to nove Gibson SG Classic. Pekne opracovana gitara, este si na nu zvykam, ma necely rok a bola nehrana. Je to vlastne reedicia SG Special zo 60tych rokov, akurat ze nema wraparound tailpiece ale modernejsi. Krk je pomerne polenovity, ale nemam s tym nejaky problem. So zvukom som spokojny, presne take nieco som ocakaval.
P90 su velmi zaujimave snimace, maju velmi tucny zvuk na to, ze su single, su velmi dynamicke a maju taky zvlastny agresivny crunch a stiplavy nabeh tonu. Chova sa to trochu ako singel, ale nezneje to tak moc a tucne to je ako humbucker. Celkovo maju ine proporcie basov, stredov a vysok ako humbuckery. Co je dalej velmi zaujimave, ze velmi vyrazne reaguju na vzdialenost od strun (sam som bol prekvapeny ako menia zvuk, este som si nenasiel oblubenu polohu) a maju silnejsi vystup ako klasicke PAFkovske humbuckery.
Vcera sme ju poriadne s Robertom az skoro do ohluchnutia potestovali na mojom Hiwatte a s nim to je skvela kombinacia, sa nedivim Townshendovi ze si ju zvolil v The Who. Liezol z toho poriadne surovy zvonivy crunch a velmi stiplave sola ala The Who Live At Leeds, ACDC a pod. Dokonca som s nou skoro presne napodobil zvuk gitary v Jethro Tull - Aqualung povodna verzia z 1971, ktore bolo nahravane na LP Juniore s P90 a tiez Hiwatte. Proste prirodzena surova rockova gitara s velmi priamym tonom.
Pridavam par fotiek.
|
|
« Posledná zmena: 02. Júl , 2007, 10:25:37 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 02. Júl , 2007, 12:02:25 » |
|
Brano, moze byt ! ...pekna gitarka, gratulujem !
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. Júl , 2007, 12:03:53 » |
|
chalani kto mate predbezny zaujem, zacnite si pomaly setrit - do 1/2 roka je napredaj a kludne na to prijmam stavky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 02. Júl , 2007, 12:05:40 » |
|
chalani kto mate predbezny zaujem, zacnite si pomaly setrit - do 1/2 roka je napredaj a kludne na to prijmam stavky Vsetko je mozne. Ale mozeme uzavriet stavku, o co sa stavime?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 02. Júl , 2007, 12:08:56 » |
|
chalani kto mate predbezny zaujem, zacnite si pomaly setrit - do 1/2 roka je napredaj a kludne na to prijmam stavky chalani kto mate predbezny zaujem, zacnite si pomaly setrit - do 1/2 roka je napredaj a kludne na to prijmam stavky Vsetko je mozne. Ale mozeme uzavriet stavku, o co sa stavime? ...mna to tiez okmzite napadlo
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 02. Júl , 2007, 12:13:02 » |
|
chalani kto mate predbezny zaujem, zacnite si pomaly setrit - do 1/2 roka je napredaj a kludne na to prijmam stavky Nestavim.Prehral by som.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 02. Júl , 2007, 12:14:40 » |
|
chalani kto mate predbezny zaujem, zacnite si pomaly setrit - do 1/2 roka je napredaj a kludne na to prijmam stavky Nestavim.Prehral by som. Stav sa ze ju predam, kup ju a aj vyhras stavku s Rastom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 02. Júl , 2007, 12:17:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 02. Júl , 2007, 12:20:24 » |
|
KOLKO ?
Nie je na predaj. Moj posledny prispevok bola iba fikcia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 02. Júl , 2007, 12:22:58 » |
|
KOLKO ?
Nie je na predaj. Moj posledny prispevok bola iba fikcia. Načo čakat pol roka.Predaj teraz a maš pokoj. Odpovedaj cez PM. /To vieš,kupy-chtiva konkurencia nespi/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 02. Júl , 2007, 12:29:50 » |
|
Načo čakat pol roka.Predaj teraz a maš pokoj. Odpovedaj cez PM. /To vieš,kupy-chtiva konkurencia nespi/
Kup radsej ten stary Yamaha lawsuit Stratocaster.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 02. Júl , 2007, 12:44:47 » |
|
Načo čakat pol roka.Predaj teraz a maš pokoj. Odpovedaj cez PM. /To vieš,kupy-chtiva konkurencia nespi/
Kup radsej ten stary Yamaha lawsuit Stratocaster. Ked ja tym strakačom nemožem prist na chut. Ked už,tak jedine s HB.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 02. Júl , 2007, 12:45:42 » |
|
Ked ja tym strakačom nemožem prist na chut. Ani ja sakra. Nech sa premaham ako chcem, nejde to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 02. Júl , 2007, 12:59:48 » |
|
Zadrem trochu od témy, ale po všetkých tých chválach na tie Robertove lawsuity by ma zaujímalo, ako by znela napr. tá Yamaha v osadení 2-1-2. Fundamentalisti ako Prog, alebo Roberto by mi asi najradšej vykrútili krk, ale keby som tam bachol dva minihumbuckre veľkosti singla...podľa vzoru Iron Maiden. Ktovie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 02. Júl , 2007, 13:01:05 » |
|
Zadrem trochu od témy, ale po všetkých tých chválach na tie Robertove lawsuity by ma zaujímalo, ako by znela napr. tá Yamaha v osadení 2-1-2. Fundamentalisti ako Prog, alebo Roberto by mi asi najradšej vykrútili krk, ale keby som tam bachol dva minihumbuckre veľkosti singla...podľa vzoru Iron Maiden. Ktovie...
Dobre by to hralo, ta Yamaha je velmi citatelna a cista, takze by sa to dobre sklbilo s minihumbuckermi podla mna. V klude by som to vyskusal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|