Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 02. Júl , 2007, 13:18:54 » |
|
Vcera som to SG poskusal, par songov som na nom zamlatil. SGcko ma vulgarny prejav, clovek ma chut donho stale mlatit. Moj nazor je ten ze da sa na nom zahrat vsetko, od prijemneho jazzu az po hardrock (ktory mu sedi najviac) - je viac citlivy na dynamiku ako bezne HB, co sa mi velmi pacilo. S hiwattom som sa na 2/3 som sa citil ako druhy Angus.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 02. Júl , 2007, 13:44:19 » |
|
...SGcko ma vulgarny prejav, clovek ma chut donho stale mlatit....
aj ja mam taky nazor na SG vseobecne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 02. Júl , 2007, 13:46:38 » |
|
...SGcko ma vulgarny prejav, clovek ma chut donho stale mlatit....
aj ja mam taky nazor na SG vseobecne... Tak ako do Telecastra. Toto SG s P90 mi inak trosku pripomina nafuknuty Telecaster na steroidoch.
|
|
« Posledná zmena: 02. Júl , 2007, 13:47:24 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 02. Júl , 2007, 13:54:24 » |
|
porovnavat SG a telecaster. SG je rockova gitara,zatial co telecaster je viac multizanrova neviem si napriklad predstavit gitaristu v orchestri s SG, telecaster sa tam kludne hodi. nasiel by som urcite viac porovnani inac gratulujem. pekny kusok
|
|
« Posledná zmena: 02. Júl , 2007, 13:55:11 od matkosafko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 02. Júl , 2007, 16:03:13 » |
|
porovnavat SG a telecaster. SG je rockova gitara,zatial co telecaster je viac multizanrova neviem si napriklad predstavit gitaristu v orchestri s SG, telecaster sa tam kludne hodi. nasiel by som urcite viac porovnani inac gratulujem. pekny kusok nesuhlasim. ja by som naopak strelil, ze Tele je country gitara a SG multizanrova - a teraz kto ma pravdu ? SG a orchester - mrkni si nejake archivne TV zabery z estrad zo 70-tych rokov, kolko SG a kolko Tele vypozorujes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 02. Júl , 2007, 16:49:52 » |
|
porovnavat SG a telecaster. SG je rockova gitara,zatial co telecaster je viac multizanrova neviem si napriklad predstavit gitaristu v orchestri s SG, telecaster sa tam kludne hodi. nasiel by som urcite viac porovnani inac gratulujem. pekny kusok nesuhlasim. ja by som naopak strelil, ze Tele je country gitara a SG multizanrova - a teraz kto ma pravdu ? SG a orchester - mrkni si nejake archivne TV zabery z estrad zo 70-tych rokov, kolko SG a kolko Tele vypozorujes pravda je vo vine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 02. Júl , 2007, 17:48:53 » |
|
porovnavat SG a telecaster. SG je rockova gitara,zatial co telecaster je viac multizanrova By si sa divil, aky rock sa da zahrat s Tele. Ved ta gitara sama o sebe ma tvrdy plechovy ton. Si vypocuj prvy album Led Zeppelin napr., to mas vsetko Telecaster. S tym porovnanim som to myslel tak, ze aj toto SG s P90 aj Tele su velmi priamo a prirodzene znejuce uderne gitary. A tie P90 maju k snimacom na Tele pomerne blizko charakterom, akurat su omnoho silnejsie a zneju hutnejsie.
|
|
« Posledná zmena: 02. Júl , 2007, 17:50:12 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 02. Júl , 2007, 19:18:53 » |
|
netvrdim ze sa na telecastri neda zahrat rock... nechajme to tak to ako keby sme sa bavili ktore pivo je lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 02. Júl , 2007, 20:58:09 » |
|
nechajme to tak to ako keby sme sa bavili ktore pivo je lepsie Ja hlasujem za Kamzik, Tatran a Gemer!
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|
hombre
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 03. Júl , 2007, 05:21:08 » |
|
porovnavat SG a telecaster. SG je rockova gitara,zatial co telecaster je viac multizanrova neviem si napriklad predstavit gitaristu v orchestri s SG, telecaster sa tam kludne hodi. nasiel by som urcite viac porovnani inac gratulujem. pekny kusok Dlouhá léta hrál na SG Z.Dvořák v orchestru(tuším že to byl orch.České Tv) ,u Gotta hrál Fořt také dost dlouho na SG.
|
|
« Posledná zmena: 03. Júl , 2007, 09:03:50 od hombre »
|
Zaznamenané
|
Hombre
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 03. Júl , 2007, 08:55:25 » |
|
Tatran je nahumusnejsie pivo co som kedy pil,takze mu davam hlas Tatran som teda ešte nepil, ale pil si už americké pivá, keď si dovolíš o Tatrane povedať, že je najhumusnejší?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 03. Júl , 2007, 09:06:39 » |
|
Tatran je nahumusnejsie pivo co som kedy pil,takze mu davam hlas Tatran som teda ešte nepil, ale pil si už americké pivá, keď si dovolíš o Tatrane povedať, že je najhumusnejší? Tak to ne,ale tatran som pil ked som cestoval vlakom a mal som zastavku v Strazskom(tam je aj chemko,asi ho tam vyrabaju) a ked mi ho zenska capovala 20 minut,penu to malo jak slahacka a este mi tam nardbala popol z cigariet,tak som mal dost a potom som si ho vychutnal to bol zazitok
|
|
« Posledná zmena: 03. Júl , 2007, 09:07:20 od ujo jolana »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 03. Júl , 2007, 17:09:39 » |
|
Zadrem trochu od témy, ale po všetkých tých chválach na tie Robertove lawsuity by ma zaujímalo, ako by znela napr. tá Yamaha v osadení 2-1-2. Fundamentalisti ako Prog, alebo Roberto by mi asi najradšej vykrútili krk, ale keby som tam bachol dva minihumbuckre veľkosti singla...podľa vzoru Iron Maiden. Ktovie...
Najskor si na nej zahraj ten Maiden ako je teraz a uvidis, ze to pojde! Nemal aj nejaky gitarista z Ironu na Strate "len" 3xSC?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast