|
PS1984
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 17. December , 2013, 11:10:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 17. December , 2013, 11:25:00 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 17. December , 2013, 11:50:47 » |
|
mam schaller a neviem co, kde treba dotahovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 17. December , 2013, 12:02:37 » |
|
mam schaller a neviem co, kde treba dotahovat.
to uchytenie na pas sa zvrchu srobuje, je tam taka matka a obcas sa to zvykne povolit aj ked to clovek dotiahne kombinackami a pocul som ze sa casom(rokmi) moze ten system vydrat(to mam ale z 2. ruky)
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 17. December , 2013, 12:05:00 » |
|
Prd je najlepsi, rozpadol sa mi za rok a aj tak som musel nakoniec kupit iny. Asi nikto nie je taky bohaty, aby si mohol kupovat lacne veci. Mam aj Schaller aj Dunlop, oba velmi fajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 17. December , 2013, 12:06:19 » |
|
to uchytenie na pas sa zvrchu srobuje, je tam taka matka a obcas sa to zvykne povolit aj ked to clovek dotiahne kombinackami a pocul som ze sa casom(rokmi) moze ten system vydrat(to mam ale z 2. ruky)
pouzivam schaler 2 roky a nedotahoval som ho ani raz, treba si zobrat 13 vidlicovy kluc ci aky je to a z druhej strany kombinacny alebo do sveraku dotiahnut a nepohne nič :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 17. December , 2013, 12:11:51 » |
|
nemam taku skusenost, dotiahol som to na fest a drzi. nedavam to tiez z a na gitaru 10 000x za rok (do puzdra sa to s pasom zmesti, na stojan to tiez ide s pasom), takze nemozem komentovat, ci sa to vydrie. ale aj keby, stoji to do 15 EUR = spotrebka, ked to za tu cenu vydrzi x rokov tak parada. navyse cisto z mechanickeho hladiska a ak vychadzame z toho, ze posrat sa moze vsetko, tak je schaller navrhnuty tak, ze aj v tom najhorsom pripade ti zostane vysiet gitara na pase, co si v pripade dunlopu neviem predstavit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 17. December , 2013, 12:14:16 » |
|
tieto straplocky sa asi oplatia vtedy ked človek koncertuje dosť, nie? inak na také domáce hranie, z času na čas skúšobňa resp. koncert asi ani nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 17. December , 2013, 12:17:13 » |
|
tieto straplocky sa asi oplatia vtedy ked človek koncertuje dosť, nie? inak na také domáce hranie, z času na čas skúšobňa resp. koncert asi ani nie
aj ked si doma a náhodou sa nejak sprosto nahneš, chceš niečo zobrať, načiahnuť sa a gitara ti padá na spodnu cast tak kludne sa ti moze pas sklznut, ale hovorime o low end pásoch...
|
|
« Posledná zmena: 17. December , 2013, 12:18:05 od Vratko »
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 17. December , 2013, 12:53:09 » |
|
aj ked si doma a náhodou sa nejak sprosto nahneš, chceš niečo zobrať, načiahnuť sa a gitara ti padá na spodnu cast tak kludne sa ti moze pas sklznut, ale hovorime o low end pásoch...
aha... zatiaľ si musím zaklopať na drevo - používam tie fender monogramed pásy a všetko OK zatiaľ. myslím, že tie sú dosť lowendové :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 17. December , 2013, 13:02:59 » |
|
také tie zasúvacie, z jednej strany ako schaller, ten HB warwick nie je bohviečo, mne sa osvedčili najviac bajonetové na gitaru stačí ernie ball na basu radšej marvel, využiješ to aj doma a navyše sa ti nevyťahajú oká na páse
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 17. December , 2013, 15:02:54 » |
|
ja som to este nepovolil ani pri castom koncertovani. Schaller a Gotoh su podla mna OK. maju rovnaku zasuvku v gitare, len inu skrutku na pase, na jednom pase mam take a na druhom druhe. neviem, ci len tieto dva su zamenitelne alebo je to vseobecne univerzalne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktorino
náhodný pocestný
Príspevkov: 97
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 18. December , 2013, 11:20:17 » |
|
Nevie niekto nahodou ci sa v BA predavaju Clip-locky ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|