rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 06. August , 2007, 17:22:41 » |
|
su tam vsetky nahravky::: http://eminence.com/soundclips.asppri nahravkach je posuvna lista - skus to s tou . ked som tam bol prvy krat tak som ju ties nevidel. skus pozriet tuto stranku::: http://www.harmony-central.com/akurat idem kupovat Man-o-War, ale G12T som jakziv nepocul, takze tato informacia je pre teba asi dost zbytocna tak som si vypocul vsetky tie ukazky. samozrejme som velmi rychlo prestalo rozoznavat, co je dobre, ale akosi mi najlepsie vo vsetkych situaciach vysiel SWAMP THANG™. este si to vypocujem raz neskorej. blbe je, ze je to 150W, co mi pride do 2x12" boxu (do ktoreho akurat hladam repraky) trochu hardcore ci nie ? co myslite ? majo - G12T urcite poznas, je to najvacsia klasika co sa dava do standradnych marshall boxov, na ktore si urcite hral milionkrat. trochu toho strku, nejake diery na stredoch, ale celkom dobry tlak zospodu a lesk zhora
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 06. August , 2007, 17:26:52 » |
|
... samozrejme som velmi rychlo prestalo rozoznavat...
OT - dostal som ťa Rastis. Je to k inej téme, ale tu je vidno, že používaš aj stredný rod..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 06. August , 2007, 17:33:43 » |
|
radsej mi povedz, co si myslis o 2 x 150W v 2 x 12" boxe, ty trulo (tiez stredny rod)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 06. August , 2007, 17:39:16 » |
|
radsej mi povedz, co si myslis o 2 x 150W v 2 x 12" boxe, ty trulo (tiez stredny rod) IMO sa moze stat taka vec, ze to bude hrat "cistejsie" (bez skreslenia reprakov) aj pri vyssich hlasitostiach. ale ci je to pre teba vyhoda/nevyhoda to neviem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 06. August , 2007, 17:48:49 » |
|
no je pravda, ze ked nakrmim moju 2 x 50W bednu plnym 4x6L6 vykonom, tak ten zvuk chyti cosi prijemne do seba . ale inak nebazirujem na skresleni reprakom... ono povedzme si to aj inak - kopec gitaristov hrava na 2xEL34 marshalloch do standardnej 4x75W bedne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 06. August , 2007, 22:11:06 » |
|
Rastik, 2x150W je OK. Pri kupe som sa rozhodoval medzi SwampThang a Tonkerom. Swamp ma viac stredov a vysok. Tonker sa mi pozdaval viac neutral. Na nete som sa stretol casto s kombinovanim prave tychto dvoch reprakov. Swampy by som osobne nevolil na ampy, ktore hraju viac vo vyskach. Uz by ich tam bolo asi moc. Prave na 6L6tkove koncaky mi pridu fajn. Tonker ma menej stredov, a v mensich boxoch asi viac vynikne v basoch. Zvukovo je podobny V12tkam, co ma Roberto v boxe, len hraju vyssie v pasme a maju trochu viac basov.
Este do nedavna som nemal rad repraky s vyssimi Wattmi, ale niekedy je to nevyhnutne ich mat, ked clovek chce, aby sa pri vyssich hlasitostiach nepodielali na kompresii a kresleni zvuku. Pouzivam aj Greenbacky, ktore maju 25W. Tieto si ale velmi dobre rozumeju s vintage aparatmi. Na highgain (ale Recto) mi pridu lepsie tie Governory.
G12T75 poznam dobre. Nesedia si so vsetkymi aparatmi, su niekedy viac strkovite vo vyskach, ale na JCM800 a Plexi sa hodia dobre.
|
|
« Posledná zmena: 06. August , 2007, 22:14:23 od dr.karpathorky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 06. August , 2007, 23:26:59 » |
|
vypocul som este raz na normalnych bednach a SwampThang stale zvukovo vitazia...
mate este niekto nejaky nazor na 300W 2x12" box k 100W zosilovacu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 07. August , 2007, 09:16:36 » |
|
co je na tom ved sa davaju 2 bedne po 4x 75 co je 600W
ved toto sa riesilo uz niekde tam kde sa pise o stavbe bedien
|
|
|
Zaznamenané
|
------->>>Prechadzam na druhy ucet Damian
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 07. August , 2007, 10:03:46 » |
|
swyx - trolinku inac je to teraz postavene, ako ked si nad tym spekuloval nedavno ty...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 19. August , 2007, 23:14:07 » |
|
to dr.karpathorky:
oplati sa mi viac kupit the tonker, alebo tie G12T
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 20. August , 2007, 09:29:28 » |
|
to dr.karpathorky:
oplati sa mi viac kupit the tonker, alebo tie G12T
a ake su tvoje poziadavky na zvuk, pocet reprakov v boxe, k akej hlave, ....... napis aspon cosi viac, lebo na takto polozenu otazku neexistuje odpoved
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 20. August , 2007, 10:04:57 » |
|
chcem to pouzivat na 2 zosilovace (ne sucastne), jeden home made 50W a este teslu music 100 ci ako sa vola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 20. August , 2007, 12:20:35 » |
|
este treba upresnit coho je to kopia, na aky styl:whistle:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 27. August , 2007, 13:17:01 » |
|
Mne sa nedavno dostal do ruk reproduktor Rola Celestion G12-100, netusim z akeho obdobia, ale tipujem 80.roky, povodne vraj z komba Mesa Boogie. Musim podotknut ze v porovnani s T-ckovou radou velky rozdiel. Uz len hmotnost magnetu je aspon o tretinu vyssia. A s Marshallom si rozumel omnoho lepsie. Vela ludi tvrdi ze im tam ta Tckova rada pasuje ale mne subjektivne sa zda byt ten ton ovela prirodzenejsi. Vyzeraju podobne len su to 100-vky. Nevie niekto nic o povode tohto typu??
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 27. August , 2007, 21:12:11 » |
|
popravde mne sa ani to logo nezda ani google nic o nom nevie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|