Vlado
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 24. Október , 2009, 01:33:57 » |
|
Ja si myslim, ze je to momentalne gitaristka s velmi dobre zvladnutou technikou a stylom. Za par dni ma vyjst jej 2.album. Pocuva ju niekto ? Aky mate na nu nazor? Dlhu dobu tu nikto nic nepisal, tak mozno sa za tu dobu nazory zmenili..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 24. Október , 2009, 18:32:43 » |
|
Mala hrat s M.Jacksonom na tom planovanom turne. Mala by sa objavit vo filme o Jacksonovi This Is It v ktorom je udajne vela záberov zo skušok na to turné. Premiera na Slovensku: 28.10.2009
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 24. Október , 2009, 18:45:38 » |
|
Niekedy rozmyslam, ze keby je chlap tak by po nej ani pes nestekol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 25. Október , 2009, 11:47:37 » |
|
to solo z Beat It zahrala dost amatersky, tapping sa tam hra uplne inak, ale inac ma celkom pekny ton a vibrato Celkovo chutna pipenka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 25. Október , 2009, 12:08:58 » |
|
to solo z Beat It zahrala dost amatersky, tapping sa tam hra uplne inak, ale inac ma celkom pekny ton a vibrato Celkovo chutna pipenka myslis toto? vsak je to iba ukazka, ako asi hrava to solo. minule tu tiez niekto rozoberal pistu vaja, ked nieco ukazoval len tak z rychlika a lamal si hlavu ako moze tak na chuja zahrat... btw babenka je to pekna, vie hrat, ma celkom fajn poprockove pesnicky. hrala gitaru jacksonovi, ktoremu hrali mena ako halen, slash... celkom fajn uspech na mladu pipku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 25. Október , 2009, 12:12:21 » |
|
Na "slovenske pomery" je to podpriemerny vykon,podpriemernej gitaristky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 25. Október , 2009, 13:52:50 » |
|
Niekedy rozmyslam, ze keby je chlap tak by po nej ani pes nestekol Ale to iba preto, lebo ešte nenahrávala gitaru Jarošovi.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 27. Október , 2009, 07:46:49 » |
|
myslis toto? vsak je to iba ukazka, ako asi hrava to solo. minule tu tiez niekto rozoberal pistu vaja, ked nieco ukazoval len tak z rychlika a lamal si hlavu ako moze tak na chuja zahrat... btw babenka je to pekna, vie hrat, ma celkom fajn poprockove pesnicky. hrala gitaru jacksonovi, ktoremu hrali mena ako halen, slash... celkom fajn uspech na mladu pipku ale hej, je to fajn pipka a hra urcite celkom OK, paci sa mi jej vibrato..ale co si spominam na jeden dokument spred rokov, tak Jennifer Batten to solo vypalila tiez na poziadanie, a bolo bez chyby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 27. Október , 2009, 09:04:48 » |
|
Ale to iba preto, lebo ešte nenahrávala gitaru Jarošovi. Hej hej, presne tak... Myslim si, ze je to uz vrcholne trapne a ubohe, ak to niekto napise x krat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 21. Január , 2010, 21:48:20 » |
|
FYI ak to tu este nebolo... ma vlastny signature modelu u PRS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 21. Január , 2010, 22:09:12 » |
|
duel so Stevom Vaiom, totu by som veru zobral do kapely konecne steve vytiahol svoj FTLOG uni !
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 21. Január , 2010, 22:18:52 » |
|
duel so Stevom Vaiom, totu by som veru zobral do kapely dobre dava babenka konecne niekto, kto hra na gitare a da sa nanho aj pozerat..
|
|
« Posledná zmena: 21. Január , 2010, 22:19:30 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 21. Január , 2010, 22:31:22 » |
|
dobre dava babenka konecne niekto, kto hra na gitare a da sa nanho aj pozerat.. Orianthi je skvela!
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
|