Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. December , 2024, 14:58:46
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zuzka - Art & Lutherie Folk Moder Cedar el.akustika  (Prečítané 8613 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« kedy: 21. Júl , 2007, 15:38:56 »

Noo, asi sa vam s mojimi gitarkami nemozem rovnat, ale tato moja laska je naozaj perfektna. Patri do rodinky Godin. Minijumbo, vrchna doska - masivny ceder, spodna doska a luby z divej ceresne, specialna povrchova uprava, nulty prazec a kobylkovy platok Tusq. Piezo snimac Godin Quantum. Vlastne ani neviem, co to vsetko znamena, pre mna je hlavne, ze hra super a je aj nadherna. Bola to laska na prvy pohlad.

« Posledná zmena: 22. Júl , 2007, 00:38:45 od Pitu » Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 21. Júl , 2007, 16:12:04 »

Ta SG co mas sa mi paci viac, ale to mne vseobecne akustiky nic nehovoria - nedaju sa na nich vytahovat struny a ja zase uz nic ine ale hrat neviem...
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #2 kedy: 21. Júl , 2007, 16:52:28 »

hm, pekna gitka, ale suhlasim s Rastisom... ale hlavne treba hrat, drz sa zuzka  Bravooo
Zaznamenané

... all life is future to past ...
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #3 kedy: 21. Júl , 2007, 16:56:01 »

Caf,

Vitaj v klube. Mam nieco podobne od tejto firmy. Ta ista farba antique burst, len mam cisto akustiku s vykrojom. Hra paradne. Drzi ladenie a ten zvuk... pre mna nema chybu.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 21. Júl , 2007, 19:54:43 »

Spyros, su to nadherne gitarky:). Ked som s nou v obchode sadla, uz by mi ju nikto nezobral z ruky.
Rastis, aj ja som hravala hlavne na elektrike, pretoze moja byvala akustika bola o nicom. Teraz som uz asi 4-5 dni nedrzala elektriku v ruke, co je fakt rekord. Ale ved tento osial za chvilku prejde a budem sa im venovat rovnako. Ale v tomto strasnom teple sa mi ani nechce cvicit, nieto este rozmyslat nad teoriou. A k tym bendom, ja tu mam desinky, takze ked sa posnazim, kludne vytiahnem aj cely ton. Žmurk
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #5 kedy: 21. Júl , 2007, 20:10:54 »

Spyros, su to nadherne gitarky:). Ked som s nou v obchode sadla, uz by mi ju nikto nezobral z ruky.

Ja ju mam zavesenu v obyvacke a ked zena dovoli, tak si prenbrnkavam... pripadne nacvicujem nieco na elektriku... ale elektricka gitara je elektricka gitara :-)

PS: Uz sa tesim ako budem zhanat Godin struny na nu, lebo sa mi zda, ze sa dost zucastnuju na tom fajnom zvuku...

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 21. Júl , 2007, 20:15:56 »

No na mojom nie Žmurk. Na tejto boli povodne 12, tak mi tam dal chlapik 10, aby mohol vsetko ponastavovat :). Ja ten zvuk budem mat mozno este o trosku lepsi, ked si tam dam svoje. Dal mi tam nejake d'addario, ale neviem presne jake, no phospor/bronze su lepsie, tie si tam dam po lete :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #7 kedy: 22. Júl , 2007, 19:58:16 »

O tejto znacke som este nepocul ale vyzera zaujimavo... zastanem sa akustik pretoze podla mna ked nieco zahras na akustike a znie to tak ako ma tak na elektrike to bude no problem  Som metlak v poslednej dobe aj ja rozmyslam o akustike... hral som na jednej zn. Marris najlacnejsia aku mali v obchode a skoro som sa posrau...  Na zdravie!
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 22. Júl , 2007, 20:06:30 »

No to nemusi byt vzdy tak. Na elektrike sa hra trosku inak ako na akustike. Pri prechadzani som mala strasne problemy s preznievanim strun a este stale mam.  Smútim
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9 kedy: 22. Júl , 2007, 20:55:57 »

mne vseobecne akustiky nic nehovoria - nedaju sa na nich vytahovat struny

Preco? Nedaj na ne hrubsie struny ako mas na elektrike a v klude si mozes bendovat kolko chces. 
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 22. Júl , 2007, 21:23:48 »

Preco? Nedaj na ne hrubsie struny ako mas na elektrike a v klude si mozes bendovat kolko chces. 

nemaju ziadny sustain  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11 kedy: 22. Júl , 2007, 22:22:34 »

nemaju ziadny sustain  :)

Ja ze nerobia  DZ DZ DZ. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #12 kedy: 22. Júl , 2007, 22:34:25 »

No pekne Zuzka:) treba hrat aj na akustikach, lebo ked tak na fore kukam, tak tu su skoro vsetci elektrikari  Som metlak  Bavím sa skvele
A k tomu bedovaniu na akustike, ide to, robi sa to, ale len tenke struny :)
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #13 kedy: 23. Júl , 2007, 19:21:35 »

krasna akustika, ta farba sa mi vazne paci, skoda ze nema vyrez, ale aj tak vyzera ze je fajn, hlavne ze sa ti paci a si s nou spokojna, to je hlavne Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #14 kedy: 23. Júl , 2007, 22:10:54 »

krasna akustika, ta farba sa mi vazne paci, skoda ze nema vyrez, ale aj tak vyzera ze je fajn, hlavne ze sa ti paci a si s nou spokojna, to je hlavne Na zdravie!
diki:). hej je nadherna, hlavne preto, ze je matna. No hej, vyrez ma svoje vyhody aj nevyhody :)
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.