Zuzka
|
|
« kedy: 21. Júl , 2007, 15:38:56 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 22. Júl , 2007, 00:38:45 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Júl , 2007, 16:12:04 » |
|
Ta SG co mas sa mi paci viac, ale to mne vseobecne akustiky nic nehovoria - nedaju sa na nich vytahovat struny a ja zase uz nic ine ale hrat neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 21. Júl , 2007, 16:52:28 » |
|
hm, pekna gitka, ale suhlasim s Rastisom... ale hlavne treba hrat, drz sa zuzka
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Júl , 2007, 16:56:01 » |
|
Caf,
Vitaj v klube. Mam nieco podobne od tejto firmy. Ta ista farba antique burst, len mam cisto akustiku s vykrojom. Hra paradne. Drzi ladenie a ten zvuk... pre mna nema chybu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 21. Júl , 2007, 19:54:43 » |
|
Spyros, su to nadherne gitarky:). Ked som s nou v obchode sadla, uz by mi ju nikto nezobral z ruky. Rastis, aj ja som hravala hlavne na elektrike, pretoze moja byvala akustika bola o nicom. Teraz som uz asi 4-5 dni nedrzala elektriku v ruke, co je fakt rekord. Ale ved tento osial za chvilku prejde a budem sa im venovat rovnako. Ale v tomto strasnom teple sa mi ani nechce cvicit, nieto este rozmyslat nad teoriou. A k tym bendom, ja tu mam desinky, takze ked sa posnazim, kludne vytiahnem aj cely ton.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 21. Júl , 2007, 20:10:54 » |
|
Spyros, su to nadherne gitarky:). Ked som s nou v obchode sadla, uz by mi ju nikto nezobral z ruky. Ja ju mam zavesenu v obyvacke a ked zena dovoli, tak si prenbrnkavam... pripadne nacvicujem nieco na elektriku... ale elektricka gitara je elektricka gitara :-) PS: Uz sa tesim ako budem zhanat Godin struny na nu, lebo sa mi zda, ze sa dost zucastnuju na tom fajnom zvuku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 21. Júl , 2007, 20:15:56 » |
|
No na mojom nie . Na tejto boli povodne 12, tak mi tam dal chlapik 10, aby mohol vsetko ponastavovat . Ja ten zvuk budem mat mozno este o trosku lepsi, ked si tam dam svoje. Dal mi tam nejake d'addario, ale neviem presne jake, no phospor/bronze su lepsie, tie si tam dam po lete
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. Júl , 2007, 19:58:16 » |
|
O tejto znacke som este nepocul ale vyzera zaujimavo... zastanem sa akustik pretoze podla mna ked nieco zahras na akustike a znie to tak ako ma tak na elektrike to bude no problem v poslednej dobe aj ja rozmyslam o akustike... hral som na jednej zn. Marris najlacnejsia aku mali v obchode a skoro som sa posrau...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. Júl , 2007, 20:06:30 » |
|
No to nemusi byt vzdy tak. Na elektrike sa hra trosku inak ako na akustike. Pri prechadzani som mala strasne problemy s preznievanim strun a este stale mam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Júl , 2007, 20:55:57 » |
|
mne vseobecne akustiky nic nehovoria - nedaju sa na nich vytahovat struny Preco? Nedaj na ne hrubsie struny ako mas na elektrike a v klude si mozes bendovat kolko chces.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. Júl , 2007, 21:23:48 » |
|
Preco? Nedaj na ne hrubsie struny ako mas na elektrike a v klude si mozes bendovat kolko chces.
nemaju ziadny sustain
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Júl , 2007, 22:22:34 » |
|
nemaju ziadny sustain Ja ze nerobia DZ DZ DZ.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. Júl , 2007, 19:21:35 » |
|
krasna akustika, ta farba sa mi vazne paci, skoda ze nema vyrez, ale aj tak vyzera ze je fajn, hlavne ze sa ti paci a si s nou spokojna, to je hlavne
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. Júl , 2007, 22:10:54 » |
|
krasna akustika, ta farba sa mi vazne paci, skoda ze nema vyrez, ale aj tak vyzera ze je fajn, hlavne ze sa ti paci a si s nou spokojna, to je hlavne diki:). hej je nadherna, hlavne preto, ze je matna. No hej, vyrez ma svoje vyhody aj nevyhody
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|