proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 06. Január , 2008, 21:56:09 » |
|
ako sa potom riesi to ze niekto zahra na obycajnej LP ovela lepsie, aj zvuk ma lepsi ako druhy na superdrahej LP nezohnatelnej z ekologicky vyrubaneho lesa.
O to predsa v tejto teme nejde. Kde som tvrdil nieco, ze na obycajnom LP sa neda zahrat lepsie ako na neviemakej reedicii? Bavime sa o skaredych Les Pauloch a o rozdieloch v jednotlivych LP.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 06. Január , 2008, 21:59:36 » |
|
progrocker nesmies to brat tak dramaticky. niekedy sa mi zda ze sa bavite o tom ze zaprasene elektronky maju viac vintage zvuk ako ked ich poutieras a ze zalezi aj na type toho prachu. Kua, mesiac sa tu nemam s kym hadat, tak konecne som ozil a mi to kazite zas.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 06. Január , 2008, 22:01:01 » |
|
ked sa hra alebo nahrava nik nevie čo to je pokial si to nenapiše alebo nepamata....Ja som v študiu nerozoznal pomali tele a LP..na tele som pridal gain a basi a na LP som ich ubral a boli podobne...ale bavi sa tu o dizajnovo hnusne,j lebo zvukovo nejestvuje..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
acdc100
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 06. Január , 2008, 22:02:45 » |
|
Progi, bol si už niekedy vo veľkosklade gitár ? Ak áno, vedel by si, že selekcia nie je možná, minulý týždeň som bol u Thomann, denne vybavuje zásielky za 1.000.000 EUR a to sa nešpecializuje len na Gibson. Ak je centrálny sklad pre EU, sú tam gitary v kartónoch na platách a berú sa vysokozdvižným vozíkom a ľudia ich delia podľa toho, čo je napísané na kartónoch....nie je žiadny kontakt z drevom, všetko sa šteluje v USA
Rozdiely samozrejme sú..ale tie nedelia na gitary na lepšie a horšie, ale povedzme na kvalitnejšie spracované a menej kvalitne spracované. U Gibsona a fendra hrajú staršie gitky samozrejme inak, ako tie nové, napr ten môj posledný 1989 Standard bol výborný, to drevio sa usadzuje, naproti tomu ale predposledné Standardy 1955 a 1997 nehrali horšie, len hrali inak..je to o pocite...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 06. Január , 2008, 22:07:19 » |
|
Progi, bol si už niekedy vo veľkosklade gitár ? Ak áno, vedel by si, že selekcia nie je možná, minulý týždeň som bol u Thomann, denne vybavuje zásielky za 1.000.000 EUR a to sa nešpecializuje len na Gibson. Ak je centrálny sklad pre EU, sú tam gitary v kartónoch na platách a berú sa vysokozdvižným vozíkom a ľudia ich delia podľa toho, čo je napísané na kartónoch....nie je žiadny kontakt z drevom, všetko sa šteluje v USA
Konecne je tu k veci prispevok, presne taketo prispevky ma zaujimaju. Takze nie je myslis realne, ze tie gitary su v Nemecku v centralnom velkosklade rozbalene a poskusane? Odtial uz idu priamo na Slovensko? Mne sa zda, ze sa u nas tych par Gibsonov, co sa tu objavia dovazaju z Rakuska.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 06. Január , 2008, 22:08:55 » |
|
ja že zo Somalska lebo somarom len zo Somalska
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
acdc100
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 06. Január , 2008, 22:11:15 » |
|
V Rakúsku bol distribútor Gibson pri Viedni, ktorý nejaký čas dozadu išiel ku dnu, dalo sa tam dobre nakúpiť. O tom, že v SRN má byť distribúcia Gibson som počul a bolo by to skvelé, lebo tam mám "pazúre", zatiaľ má nad tým v EU palec jeden protivný Holanďan a malá filiálka je v Taliansku. Nič sa v skladoch neskúša, je to drahé, nikto to nezaplatí, je výhodnejšie, ak sa gitara pri nejakom prúsere vráti a vymení za iný kus...PMC prišlo o distribúciu kôli slabému predaju...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 06. Január , 2008, 22:12:33 » |
|
aj mne sa to zda uz v principe odveci aby este triedili gitary... naco by to robili? zbytocne by museli platit ludi... nevidim jediny dovod preco by to robili...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 06. Január , 2008, 22:13:35 » |
|
aj mne sa to zda uz v principe odveci aby este triedili gitary... naco by to robili? zbytocne by museli platit ludi... nevidim jediny dovod preco by to robili... skladnici su gastarbajteri ty ledva rozoznaju krabicu s kodom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 06. Január , 2008, 22:22:06 » |
|
aj mne sa to zda uz v principe odveci aby este triedili gitary... naco by to robili? zbytocne by museli platit ludi... nevidim jediny dovod preco by to robili... V USA sa to robi aj robilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 06. Január , 2008, 22:23:47 » |
|
O tom, že v SRN má byť distribúcia Gibson som počul a bolo by to skvelé, lebo tam mám "pazúre", zatiaľ má nad tým v EU palec jeden protivný Holanďan a malá filiálka je v Taliansku.
Cize vsetky Gibsony v EU pojdu do tohto skladu a odtial do maloobchodov v clenskych statoch EU? Nemaju niektore europske obchody napojenie priamo na americke velkoobchody alebo priamo na Gibson?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 06. Január , 2008, 22:24:01 » |
|
V USA sa to robi aj robilo.
tak ine je selektovat priamo vyrobu a ine je selektovat zabalene vyexpedovane vyrobky v medzisklade za oceanom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 06. Január , 2008, 22:25:10 » |
|
tak ine je selektovat priamo vyrobu a ine je selektovat zabalene vyexpedovane vyrobky v medzisklade za oceanom.
Iste, v tomto ma presvedcil ACDC, nevedel som, ze v EU je jediny sklad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 06. Január , 2008, 22:25:14 » |
|
Cize vsetky Gibsony v EU pojdu do tohto skladu a odtial do maloobchodov v clenskych statoch EU? Nemaju niektore europske obchody napojenie priamo na americke velkoobchody alebo priamo na Gibson?
velke firmy maju tendenciu bavit sa s velkoodberatelmi, najradsej celoEU vyznamu. urcite je to pre nichzaujimavejsie, ako maloodberatel, co na predajni preda za rok 20 kusov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|