Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 18:38:51
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: najhnusnejšie LP  (Prečítané 34495 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #105 kedy: 06. Január , 2008, 21:56:09 »

ako sa potom riesi to ze niekto zahra na obycajnej LP ovela lepsie, aj zvuk ma lepsi ako druhy na superdrahej LP nezohnatelnej z ekologicky vyrubaneho lesa.

O to predsa v tejto teme nejde. :) Kde som tvrdil nieco, ze na obycajnom LP sa neda zahrat lepsie ako na neviemakej reedicii? :) Bavime sa o skaredych Les Pauloch a o rozdieloch v jednotlivych LP.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #106 kedy: 06. Január , 2008, 21:58:45 »

progrocker nesmies to brat tak dramaticky. niekedy sa mi zda ze sa bavite o tom ze zaprasene elektronky maju viac vintage zvuk ako ked ich poutieras a ze zalezi aj na type toho prachu.   ?§!.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #107 kedy: 06. Január , 2008, 21:59:36 »

progrocker nesmies to brat tak dramaticky. niekedy sa mi zda ze sa bavite o tom ze zaprasene elektronky maju viac vintage zvuk ako ked ich poutieras a ze zalezi aj na type toho prachu.   ?§!.  Bavím sa skvele

Kua, mesiac sa tu nemam s kym hadat, tak konecne som ozil a mi to kazite zas. ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #108 kedy: 06. Január , 2008, 22:01:01 »

ked sa hra alebo nahrava nik nevie čo to je pokial si to nenapiše alebo nepamata....Ja som v študiu nerozoznal pomali tele a LP..na tele som pridal gain a basi a na LP som ich ubral a boli podobne...ale bavi sa tu o dizajnovo hnusne,j lebo zvukovo nejestvuje.. Na zdravie!
Zaznamenané

acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #109 kedy: 06. Január , 2008, 22:02:45 »

Progi, bol si už niekedy vo veľkosklade gitár ? Ak áno, vedel by si, že selekcia nie je možná, minulý týždeň som bol u Thomann, denne vybavuje zásielky za 1.000.000 EUR a to sa nešpecializuje len na Gibson. Ak je centrálny sklad pre EU, sú tam gitary v kartónoch na platách a berú sa vysokozdvižným vozíkom a ľudia ich delia podľa toho, čo je napísané na kartónoch....nie je žiadny kontakt z drevom, všetko sa šteluje v USA

Rozdiely samozrejme sú..ale tie nedelia na gitary na lepšie a horšie, ale povedzme na kvalitnejšie spracované a menej kvalitne spracované. U Gibsona a fendra hrajú staršie gitky samozrejme inak, ako tie nové, napr ten môj posledný 1989 Standard bol výborný, to drevio sa usadzuje, naproti tomu ale predposledné Standardy 1955 a 1997 nehrali horšie, len hrali inak..je to o pocite...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #110 kedy: 06. Január , 2008, 22:07:19 »

Progi, bol si už niekedy vo veľkosklade gitár ? Ak áno, vedel by si, že selekcia nie je možná, minulý týždeň som bol u Thomann, denne vybavuje zásielky za 1.000.000 EUR a to sa nešpecializuje len na Gibson. Ak je centrálny sklad pre EU, sú tam gitary v kartónoch na platách a berú sa vysokozdvižným vozíkom a ľudia ich delia podľa toho, čo je napísané na kartónoch....nie je žiadny kontakt z drevom, všetko sa šteluje v USA

Konecne je tu k veci prispevok, presne taketo prispevky ma zaujimaju. Takze nie je myslis realne, ze tie gitary su v Nemecku v centralnom velkosklade rozbalene a poskusane? Odtial uz idu priamo na Slovensko? Mne sa zda, ze sa u nas tych par Gibsonov, co sa tu objavia dovazaju z Rakuska.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #111 kedy: 06. Január , 2008, 22:08:55 »

ja že zo Somalska lebo somarom len zo Somalska Bavím sa skvele
Zaznamenané

acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #112 kedy: 06. Január , 2008, 22:11:15 »

V Rakúsku bol distribútor Gibson pri Viedni, ktorý nejaký čas dozadu išiel ku dnu, dalo sa tam dobre nakúpiť. O tom, že v SRN má byť distribúcia Gibson som počul a bolo by to skvelé, lebo tam mám "pazúre", zatiaľ má nad tým v EU palec jeden protivný Holanďan a malá filiálka je v Taliansku. Nič sa v skladoch neskúša, je to drahé, nikto to nezaplatí, je výhodnejšie, ak sa gitara pri nejakom prúsere vráti a vymení za iný kus...PMC prišlo o distribúciu kôli slabému predaju...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #113 kedy: 06. Január , 2008, 22:12:33 »

aj mne sa to zda uz v principe odveci aby este triedili gitary... naco by to robili? zbytocne by museli platit ludi... nevidim jediny dovod preco by to robili...
 Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #114 kedy: 06. Január , 2008, 22:13:35 »

aj mne sa to zda uz v principe odveci aby este triedili gitary... naco by to robili? zbytocne by museli platit ludi... nevidim jediny dovod preco by to robili...
 Na zdravie!

skladnici su gastarbajteri ty ledva rozoznaju krabicu s kodom.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #115 kedy: 06. Január , 2008, 22:22:06 »

Na zdravie!

V USA sa to robi aj robilo.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #116 kedy: 06. Január , 2008, 22:23:47 »

O tom, že v SRN má byť distribúcia Gibson som počul a bolo by to skvelé, lebo tam mám "pazúre", zatiaľ má nad tým v EU palec jeden protivný Holanďan a malá filiálka je v Taliansku.

Cize vsetky Gibsony v EU pojdu do tohto skladu a odtial do maloobchodov v clenskych statoch EU? Nemaju niektore europske obchody napojenie priamo na americke velkoobchody alebo priamo na Gibson?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #117 kedy: 06. Január , 2008, 22:24:01 »

V USA sa to robi aj robilo.

tak ine je selektovat priamo vyrobu a ine je selektovat zabalene vyexpedovane vyrobky v medzisklade za oceanom.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #118 kedy: 06. Január , 2008, 22:25:10 »

tak ine je selektovat priamo vyrobu a ine je selektovat zabalene vyexpedovane vyrobky v medzisklade za oceanom.

Iste, v tomto ma presvedcil ACDC, nevedel som, ze v EU je jediny sklad.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #119 kedy: 06. Január , 2008, 22:25:14 »

Cize vsetky Gibsony v EU pojdu do tohto skladu a odtial do maloobchodov v clenskych statoch EU? Nemaju niektore europske obchody napojenie priamo na americke velkoobchody alebo priamo na Gibson?

velke firmy maju tendenciu bavit sa s velkoodberatelmi, najradsej celoEU vyznamu. urcite je to pre nichzaujimavejsie, ako maloodberatel, co na predajni preda za rok 20 kusov
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 22 otázok.