Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
14. November , 2024, 19:05:13
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: najhnusnejšie LP  (Prečítané 34507 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #90 kedy: 06. Január , 2008, 19:30:16 »

preco si myslite, ze v USA ostavaju dobre kusy a do EU vozia zle. to by sa im muselo strasne chciet triedit :)

Na Les Paul fore o tom pisal jeden byvaly zamestnanec Gibsonu, ze to je bezna prax. Si treba uvedomit, ze do EU ide malicko gitar, v porovnani s tym, co ostava v USA, tak sa proste takto zbavia tych menej podarenych.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #91 kedy: 06. Január , 2008, 19:35:21 »

a ty mu veris? nechal tam doklad, ze je byvaly zamestnanec...mozete mu verit? ale dobre podla coho asi posudzuju, ci je kvalitna z takeho mnozstva. vyskusa 10tu a zabude ako hrala 1.
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 19:53:09 od mario bross » Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #92 kedy: 06. Január , 2008, 20:09:28 »

a ty mu veris? nechal tam doklad, ze je byvaly zamestnanec...mozete mu verit? ale dobre podla coho asi posudzuju, ci je kvalitna z takeho mnozstva. vyskusa 10tu a zabude ako hrala 1.
ked niekto robi u Gibsonu, tak asi vie ako ma hrat.. a ked sa mu do ruky dostane kus ktory hra inak, tak to velmi rychlo spozna...
Zaznamenané

FALLGRAPP
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #93 kedy: 06. Január , 2008, 20:14:38 »

ked niekto robi u Gibsonu, tak asi vie ako ma hrat.. a ked sa mu do ruky dostane kus ktory hra inak, tak to velmi rychlo spozna...

a prva cast otazky, mozme si byt isty, ze robil u gibsona? a chcete mi povedat, ze vyskusal vsetku ich produkciu a potom vyhradil modely pre europu? Fuuha zíram
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #94 kedy: 06. Január , 2008, 20:47:37 »

Na Les Paul fore o tom pisal jeden byvaly zamestnanec Gibsonu, ze to je bezna prax. Si treba uvedomit, ze do EU ide malicko gitar, v porovnani s tym, co ostava v USA, tak sa proste takto zbavia tych menej podarenych.
no to snad nemysliš važne Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele  ja som nedržal zly gibson..to su len chore famy ako aj stare" aparaty ,skratka kokotiny Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #95 kedy: 06. Január , 2008, 20:53:17 »

a tie uplne najhorsie gibson posielaju do rumunska a na ukrainu
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #96 kedy: 06. Január , 2008, 20:54:35 »

Vlastnil som asi 20 LP U.S.A Gibsonov, rôzne modely, rôzne roky, každý hral inak, no po profesionálnom zoštelovaní, nebol žiadny z nich vyložene zlý, zlé kusy, nad tým sa tiež smejem, každý tvrdí o tom svojom že má vydarený kus.......je to celé niekde inde...

Mrknite si výrobné čílsa Gibsonov a aj jednoduchou matematikou prídete na to, že pri takom množstve gitár vychytať kvázi super kusy, by musel Gibson platiž 1000 ľudí navyše....
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 20:56:07 od acdc100 » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #97 kedy: 06. Január , 2008, 20:57:53 »

Vlastnil som asi 20 LP U.S.A Gibsonov, rôzne modely, rôzne roky, každý hral inak, no po profesionálnom zoštelovaní, nebol žiadny z nich vyložene zlý, zlé kusy, nad tým sa tiež smejem, každý tvrdí o tom svojom že má vydarený kus.......je to celé niekde inde...

Mrknite si výrobné čílsa Gibsonov a aj jednoduchou matematikou prídete na to, že pri takom množstve gitár vychytať kvázi super kusy, by musel Gibson platiž 1000 ľudí navyše....

suhlas Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #98 kedy: 06. Január , 2008, 20:58:11 »

vydareny kus je taky ze aj ked hras napicu vydareny hra sam odseba stale dobre.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #99 kedy: 06. Január , 2008, 21:03:55 »

presne tak netreba zavadzat kokotinami ludi,hram dlho a delit gitary na dobre a zle je kravina tak ako aj aparaty a muzikantov...mal som a aj mam vela gitar tak viem o čom kecam...tiež som mal vela gibsnov a paradoxne sa mi pačia viac tie nove lacnejšie.Toto mudrovanie vzniklo z rozumu pasivnych muzikantov mysliacich si, že ich neuspech je vdaka nevydarenemu kusu Gibsona" pripadne aparatu"....PROBLEM je v prstoch a vyžarovaniu na javisku...niekto hra dobre, ale nemikne nikomu nožičkou, lebo vypada ako na vešiaku zavesena gitara Na zdravie! Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 21:05:37 od joe » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #100 kedy: 06. Január , 2008, 21:33:18 »

Snad nechces popierat, ze su dost velke rozdiely v povrchovej uprave, celkovo spracovani atd. Niektore Gibsony posobia dost odflaknuto, aj drahsie. Iste, zvuk je velmi subjektivny, ale sustain, rezonancia atd. sa da tiez objektivne porovnat. Proste aj u Gibsonu su rozdiely v kusoch a niektore su viac a niektore menej vydarene, to je proste prirodzene.

Preco napriklad v Europe nevidiet Custom Shopy s brazilskym palisandrom? V USA je ich teraz na Ebay plna rit, lebo sa uz nerobia a spekulanti ich predavaju za 2x cenu ako ich kupili naposledy v roku 2003, ked ich prestali kvoli ekologickym predpisom vyrabat. Sledujem Ebay roky, aj predajne a nevidel som v Europe zahadne ani jeden. Cim to myslis je? Kedysi napriklad u Gibsonu znacili menej vydarene kusy alebho s povrchovymi nedostatkami znackou 2 alebo Second. Dnes to uz tak okato nerobia, ale myslis, ze selekcia dnes nie je, ked vtedy bola? Preco by nemala byt?

« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 21:43:51 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #101 kedy: 06. Január , 2008, 21:35:53 »

a prva cast otazky, mozme si byt isty, ze robil u gibsona? a chcete mi povedat, ze vyskusal vsetku ich produkciu a potom vyhradil modely pre europu? Fuuha zíram

1. Neviem, obciansky preukaz a pracovnu zmluvu som od neho neziadal. :) Nemam ale realny dovod mu neverit.
2. Sam to asi nerobil. Netvrdim, ze kazdu musel skusat. Napriklad ale je zname, ze cast najkrajsich 1959 reedicii ide do Japonska. Takze selekcia v Gibsone prebieha ostosest. Preco by mal tiez Nemec vo velkoobchode poslat na Slovensko najpodarenejsie kusy? Tie si predsa rezervuje pre znamych za priplatok.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #102 kedy: 06. Január , 2008, 21:37:35 »

Toto mudrovanie vzniklo z rozumu pasivnych muzikantov mysliacich si, že ich neuspech je vdaka nevydarenemu kusu Gibsona" pripadne aparatu"....PROBLEM je v prstoch a vyžarovaniu na javisku...niekto hra dobre, ale nemikne nikomu nožičkou, lebo vypada ako na vešiaku zavesena gitara Na zdravie! Na zdravie!

Takze potom by sme sa podla Teba vlastne na forach ani nemali o com bavit, kedze vsetko je v prstoch, je jedno kto na com hra. Treba mat len kozene gate a bavit na podiu masy ludi. :)
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 21:37:53 od Progrocker » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #103 kedy: 06. Január , 2008, 21:50:54 »

asi tal nejak vole Beeee ja hram roky a tieto postrehy som mal velmi davno, dnes ti len radim a je to tak nemusiš mat kožaky aj s holym kok*tom možeš zaujat...medzi aparatmi je maly rozdiel ovela vačši je medzi muzikantami...a pojem zly zvuk je dalšia kokotina...zly pre teba dobry pre mna Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 21:54:04 od joe » Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #104 kedy: 06. Január , 2008, 21:52:25 »

Takze potom by sme sa podla Teba vlastne na forach ani nemali o com bavit, kedze vsetko je v prstoch, je jedno kto na com hra. Treba mat len kozene gate a bavit na podiu masy ludi. :)

ako sa potom riesi to ze niekto zahra na obycajnej LP ovela lepsie, aj zvuk ma lepsi ako druhy na superdrahej LP nezohnatelnej z ekologicky vyrubaneho lesa.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.