Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 05:48:31
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: najhnusnejšie LP  (Prečítané 34625 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #150 kedy: 07. Január , 2008, 14:21:50 »

Presne tak. Ja by som to zhrnul tak, ze z 20tich je mozno 15 priblizne zvukovo vyrovnanych, 2-3 su vyborne a 2-3 mozu byt citelne slabsie. Podla mna ten pomer platil priblizne pocas vsetkych ich er. Akurat je dalsi rozdiel v starsich vyzretych vs nove.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #151 kedy: 07. Január , 2008, 14:23:06 »

tato tema je dobra akurat ne to že si nemusim jjebnut teraz kavičku..brano podla mna je to debilovina ,ja som nehral na viložene zly gibson...epiphone ano fender ano gibson nie..a mal som ich vela....pačit sa ti nemusi každy ale nie je zly....ked niekto vysoli 100tsk za gitaru bud je škrably, alebo nenormalne bohaty a nestiha palit peniaze Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #152 kedy: 07. Január , 2008, 14:24:10 »

[ er. Akurat je dalsi rozdiel v starsich vyzretych vs nove.
[/quote]

starši ako horšii??? Bavím sa skvele
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #153 kedy: 07. Január , 2008, 14:27:04 »

[ er. Akurat je dalsi rozdiel v starsich vyzretych vs nove.

starši ako horšii??? Bavím sa skvele
čím starší tým horší Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #154 kedy: 07. Január , 2008, 14:28:33 »

tato tema je dobra akurat ne to že si nemusim jjebnut teraz kavičku..brano podla mna je to debilovina ,ja som nehral na viložene zly gibson...epiphone ano fender ano gibson nie..a mal som ich vela....pačit sa ti nemusi každy ale nie je zly....ked niekto vysoli 100tsk za gitaru bud je škrably, alebo nenormalne bohaty a nestiha palit peniaze Bavím sa skvele

Vidis, aspon vdaka mne usetris na kave. Na zdravie!

Je fakt, ze ani ja som este nepovedal na nejaky Gibson, ze je vyslovene zly. Ale ako pisal Rasto, v tych cenovych relaciach je skratka clovek uz narocnejsi a "trosku hluchsi" alebo povrchovo trochu odflaknuty kus uz asi malokto toleruje.

A 100 tisic za gitaru by som dal iba vtedy, ak by som vedel, ze za par rokov bude mat hodnotu aspon 150 tisic. :)  
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #155 kedy: 07. Január , 2008, 14:29:43 »

čím starší tým horší Bavím sa skvele

Skor bohatsi o cervotoce, plesne a zaschnute telesne tekutiny.  ha ha ha
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #156 kedy: 07. Január , 2008, 14:30:05 »

Pokiaľ je niečo staré a hrá dobre, tak to hralo dobre furt, aj vtedy, keď vyliezlo z fabriky. Pokiaľ niečo hrá naprd už od výroby, tak tomu nepomôže ani keby to niekto odložil do trezora na 100 rokov. Toľko k téme vintage vs. nové nástroje.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #157 kedy: 07. Január , 2008, 14:31:33 »

Pokiaľ je niečo staré a hrá dobre, tak to hralo dobre furt, aj vtedy, keď vyliezlo z fabriky. Pokiaľ niečo hrá naprd už od výroby, tak tomu nepomôže ani keby to niekto odložil do trezora na 100 rokov. Toľko k téme vintage vs. nové nástroje.
Zdravíčko
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #158 kedy: 07. Január , 2008, 14:33:19 »

Kamoš kúpil v česku LesPaul Standard za 50 papierov,doniesol do skúšobne,porovnali sme z mojim Epi Classic Birdseye a jediný rozdiel bol že ten LesPaul mal asi 27 KG a išlo mi plece odtrhnúť ,toto mať zavesené celý koncert tak mám dosť  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #159 kedy: 07. Január , 2008, 14:34:38 »

Ano. Este by som dodal, ze tomu vydarenemu kusu tie roky len pomozu (najma ak je z mahagonu).
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #160 kedy: 07. Január , 2008, 14:35:45 »

Vidis, aspon vdaka mne usetris na kave. Na zdravie!

Je fakt, ze ani ja som este nepovedal na nejaky Gibson, ze je vyslovene zly. Ale ako pisal Rasto, v tych cenovych relaciach je skratka clovek uz narocnejsi a "trosku hluchsi" alebo povrchovo trochu odflaknuty kus uz asi malokto toleruje.

A 100 tisic za gitaru by som dal iba vtedy, ak by som vedel, ze za par rokov bude mat hodnotu aspon 150 tisic. :)  

ja na čo nezarobim max za mesiac tym na čo to je čiže hranim to si nekupim..ak tak na kšeft čo u drahych gitar už nefrčii..................
progač musime sa najebat a potom sa priškrtime a aj rasta...vyryvača treba zmazat tuto temu lebo je pravne napadnutelna..a moj lawyer ma volno Bavím sa skvele Bacha na vec kamo! Zdravíčko Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Január , 2008, 14:37:28 od joe » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #161 kedy: 07. Január , 2008, 14:37:57 »

progač musime sa najebat a potom sa priškrtime a aj rasta

Ok. Teraz v tej poladovici by to mohlo byt celkom zabavne. Som frajer
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #162 kedy: 07. Január , 2008, 14:40:14 »

Temo - môže byť, už som zažil kadečo, takže verím, že ten Tvoj Epi môže hrať perfektne ... ak sa gitara vydarí, tak môže tromfnúť aj o dosť drahšie kúsky. Moja Yamaha už raz obstála v porovnávacom teste s Ibanez RG Prestige tak, že sme spoločne s majiteľom skonštatovali, že to hrá 1:1.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #163 kedy: 07. Január , 2008, 14:45:14 »

vydarenemu kusu tie roky len pomozu (najma ak je z mahagonu).
drevo jak drevo, rokmi zreje bezohladu na to ci je to mahagon, jelsa, javor... Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #164 kedy: 07. Január , 2008, 14:47:08 »

drevo jak drevo, rokmi zreje bezohladu na to ci je to mahagon, jelsa, javor... Na zdravie!

U dobrej mahagonovej gitary sa vek podpise pozitivne viac ako napr. u jelsovej. To netvrdim ja, ale kopec odbornikov.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.